PDA

مشاهده نسخه کامل : شماره گرینویچ و زبان پیش فرض

vidal
19-01-10, 08:00
میهمان گرامی ،

IM با استفاده از گرینویچ VB و زبان پیش فرض من به زبان انگلیسی است. اما forumer من استفاده کنید مالایی.

سوال من این است. گرینویچ فعال تصدی حمایت است؟ و آن را برای اولین زبان هم به طور پیش فرض خواهد شد و پس از دیگری زبان ما کلیک کنید و سپس آن را اجرا؟

با تشکر.

vBET
19-01-10, 20:42
گرینویچ وزارت دفاع جداگانه است و در این لحظه فعال تصدی می تواند با آن همکاری کند اما رسما به حمایت از آن. همانطور که ما از کاربران ما می دانیم صفحات ترجمه شده است و یک موضوع را با عنوان از پست های نوشته شده شده به زبان های دیگر وجود دارد ، اما ثابت غیر رسمی برای این وجود دارد (اینجا را ببینید برای جزئیات بیشتر به : فعال تصدی و گرینویچ

من واقعا اطمینان حاصل کنید که این پاسخ سوال شما را پوشش می دهد ، بنابراین به درخواست بیشتر احساس اگر شما نیاز به دانستن :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1