PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott vBET 3.5.1 nem retranslating ha rendelkezésre áll

Simon Lloyd
07-10-11, 19:26
Szia, vBET mutatja, ha elérte a fordítás-határértéke, vagy a fordítást nem érhető el az eredeti nyelven, de ha rendelkezésre állnak a fordítások ismét azt nem lefordítani a post található legújabb verziója van telepítve, egy példa itt található várakozás a képernyő EXCEL VBA / PANTALLA DE Chávez Y EN EXCEL VBA-(http://www.thecodecage.com/forumz/microsoft-excel-vba-programming/211425-pantalla-de-espera-en-excel-visual-basic-for-applications.html#post1054991421), az első post Lefordítatlan-e, és a következő post a felhasználótól a fordításban!

Ha azt szeretnénk, hogy egy pillantást pm nekem és adok a felhasználói hozzáférést a vendégek csak megtekinthetjük az első bejegyzésed.

vBET
08-10-11, 11:49
Kérjük PM hozzáférési adatait. Mi ellenőrzi azt.

Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy a beígért utolsó kiadások azok nem optimális még. Ezek BETA verzió, amely megjelent gyorsan, mert fontos volt reagálni a gyors változásokra a fordítási szolgáltatók oldalán. Most azon dolgozunk, hogy optimalizálja azt.

Visszatérve a kérdés - azt kell látni, hogyan néz ki. Valóban furcsa, hogy az üzenetet, mielőtt nem fordították, és következő alkalommal is. Látom, itt 3 forgatókönyvek:
-vBET-ben
- Szolgáltató nem állt rendelkezésre, és a következő üzenetet már tárolt, mert már ugyanaz a szöveg más téma
-szolgáltató állt rendelkezésre, ha a fordítás kezdett, különböző nyelvű üzenetek először tételeit (BBCode értékelik vBulletin szinten) és indításakor fordítja le a lap többi részétől vBET eléri a határértéket, így a provider blokkolta. Az üzenet fordították másik nyelven van (lang használt BBCode) lesz, hogy az OK.

Mégis ez a Látnom kell, és ellenőrizni, mi folyik valójában most nem látom, mi is történik valójában ott.

Simon Lloyd
08-10-11, 12:39
Szia Michael van a pm hozzáférhet, tudok adni Önnek ftp és a teljes admin ha:) kell

Simon Lloyd
08-10-11, 12:41
Abban az időben a fordítás volt karakteres korlát 300.000 vagyok egészen 100,000 most, mert a költségek messze magas, de hajlandó vagyok határt minden teszt van szüksége.

vBET
08-10-11, 21:08
Ott voltam - lásd PM - I need more info (a pontos postai és pontos fordítás - adtatok linket nem lefordított oldal).

Simon Lloyd
08-10-11, 21:41
:) A PM-ben magyarázatot

vBET
09-10-11, 12:26
Információk a PM-ben a szál manuálisan meg módosult, és már nem észlelhető. Így - ha ez történik, ismét írja meglévő szálban. I jel azt most (mivel a probléma most nem rendelkezünk), és nyissa meg újra a megoldani, amikor talál valami ilyesmi. Is ha ott ahol lang BBCodes majd valószínűleg történt mi én ismertetett korábbi - a lang volt lefordítva, page generation (a BBCode vBulletin által értékelt) során és a vBET indításkor létrehozott oldal fordítására eléri-e a határérték és a szolgáltató megtagadja fordítás. Nem tudja ellenőrizni most - elmélet csak. We megyek vissza ide, ha megtalálta a hasonló szál.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1