PDA

View Full Version: Rešeno Prevajalec vedno ne prikaže prevedeno besedilo

mosh
05-01-11, 15:55
Hi Dolgo časa sem imel nekatere starejše različice vBET (žal se ne morem spomniti kateri). Pred nekaj dnevi sem ponovno namestili najnovejšo 3.3.6 in začel imajo težave. Med prevod pogosto ne prikaže besedilo. Zdi se, kot če je scenarij poslal besedila za prevod, odgovor prejeli, ga je dodan v cache, in pozabil, da dajo na stran. Včasih je del mesta napolnjene, drugi pa ne (verjetno izpuščene besede niso bile v cache). Ponavadi po postback je vse o problem je še toliko bolj nesprejemljiv, ko caching obrne za goste - potem prazno zemljišče datotek in sta služila za dolgo časa.

kamilkurczak
06-01-11, 10:02
Preberite to in poskušajo pogledat: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537Jeżeli ne, navedite povezavo do strani s to napako in sem Poglej, ker v naš test forum ni prisotna.hvala

mosh
06-01-11, 16:28
V FAQ nima odgovora na moj problem.Kot sem napisal prej (zdaj, ko sem preveril in sem 100 % prepričan), prevedeno besedilo je prevlada na stran samo, če se pojavi v predpomnilniku (sem preveril, Google ne blokira moj forum).Z možnostjo v cache vse strani v drug jezik, brez kakršnih koli besedila.Forum: Forum bucket-Counter Strike, igre, programska oprema, glasba, mp3, filmi, download, rapidshare, download (http://www.forum.wiaderko.com/) na glavni strani v nekaj podforach tam so povezave do teme (so prazne, ker je bilo uporabljenih anchory langtitle).Prevajanje strani so veliko večje. Če post ni nova je brez vsebine, samo se pojavi, ko stran Osveži (to je, ko prevod že v predpomnilniku).

vBET
06-01-11, 17:38
Kar se mene tiče, je videti kot blok Google, vendar pa ste napisali, da se odjaviti. Prosim, pošljite PM dostop do podatkov Admin CP in FTP - preverite na kraju samem.

mosh
06-01-11, 18:40
Vendar na žalost ne more zagotoviti dostop do podatkov na strežnik.Google Test-http://www.forums. wiaderko.com/translator_test. phpNajśmieszniejsze je dejstvo, da sem imel različico 3.3.3 (99 % je bila ta različica) in je vse delal OK.Sem plačal $ 30 za posodobitev in forum odmori.

vBET
07-01-11, 01:26
Kot smo posodobiti, če ne dajejo dostopa do strežnika podatkov? In če bi se njen vstop, pa kaj je zdaj problem? Ne vem, če sem pravilno razumel - ste ga plačali 30 $ za posodobitev na področju storitev, posodobitev ali podaljšanje licence? V primeru goste cache - predpomnilnik jasno, ko sem predlagam, da je to problem že rešen. Vnesite dostop do podatkov - sicer ne vidimo, kaj se dogaja. Vidim, da je vse ok s povezavo na Google - moramo najti razlog za problem, ki se pojavlja samo pri vas. Tako je samo z vami, ne bi mogli raziskati. Lahko spremenite svoje geslo za določen čas, ali nam dostop do test forum, kjer opazujemo isto obnašanje. Zelo vesel, da vam pomaga - a zdaj za nas težko ugotoviti, kaj se dogaja, ne more preveriti. Prosimo, povezavo na stran, kjer lahko opazujete obnašanje opisal.

vBET
07-01-11, 01:38
Druga možnost je, lahko da navodila, ki bo omogočil bolj natančno ogled v HTML rezultate, ki prejme vaše spletne strani z Google. Ti bodo mogli prenesti na nas in jo lahko zadostuje, da bi našli problem. Bo zahtevajo spremembe kode. Ali je takšna rešitev ni v redu?

mosh
07-01-11, 11:15
Prosim kontaktirajte me na PM, tako da bo veliko hitreje.

kamilkurczak
07-01-11, 12:21
Sem poslal sporočilo

mosh
07-01-11, 13:28
Ok, vprašanje skoraj rešen. Google blokiran iz neznanega razloga API, in včasih tudi pojasnil, kot običajno, in včasih narisal 403. napake Napisal sem, da jih prosi za pojasnila razlogov. Kako bom dobil njen odgovor je deliti.

kamilkurczak
07-01-11, 13:37
hvala za potrditev. Prosimo, izbrišite predpomnilnik še, tako da ni bilo nobenih praznih strani. Premakni temo do težav

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1