Zobacz pełną wersję: Rozwiązany Tłumaczenia przestał działać
Nie jestem pewien, co się dzieje. Nie miałaś nic zmienić. Oto przykład:
odblokowanie telefonu komórkowego (http://cellphoneforums.net/ *** / t366174-odblokowanie twój telefony phone.html)
Tłumaczenia przechodzą przez microsoft i yandex
Nevermind, wydaje się być teraz pracuje
Marcin Kalak
14-01-14, 09:18
Cieszę się, że możesz rozwiązać problem.
Jednak jedna rzecz, którą zauważyłem jest, że zamiast oryginalnego tekstu na stronie, gdy tłumaczenie nie było dostępne, to tylko puste. Uważam, że to jest regresja do starych błędów.
Marcin Kalak
15-01-14, 16:57
Proszę przetestować dostawcy tłumaczenia, gdy tekst znika (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729).
To, co dla yandex:
Starting translation test for Yandex
Test result:
Test error:
Connection time (ms): 475.630859375
Marcin Kalak
17-01-14, 10:11
Test powinien zwrócić wynik. Proszę o przetestowanie innego dostawcy tłumaczenia (na przykład Microsoft) aby zobaczyć, czy wynik będzie taki sam.
Jest to wynik dla firmy microsoft:
Starting test for Microsft Translation API by Azure
Test result: "Hello!"
Test error:
Connection time (ms): 171.882080078
Marcin Kalak
23-01-14, 23:18
Podobać się posyłać mi PM szczegóły dostępu do Admin CP i FTP. Będzie sprawdzić, co się dzieje tam:)
Marcin Kalak
31-01-14, 12:37
Brak odpowiedzi - uznała problem zniknął. Jeśli nie proszę pisać tutaj.
Marcin Kalak
12-02-14, 10:21
Nie wysłałeś mi dane dostępu do FTP. Podobać się posyłać mi uzyskać dostęp dane do FTP.
Marcin Kalak
15-02-14, 10:51
Jeśli test_yandex zwraca wynik puste wtedy używać ten quick fix:
Otwórz plik includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php
Znajdź:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"'))
Zastąpić go do:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"') || strpos($result,'Error code="404"'))
Yandex zwraca błąd o wyczerpania limitów. Badania nie wyświetla komunikatu. Ten szybki utrwalić zostaną dodane w następnej wersji.
Dzięki dam tego spróbować
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):