Teljes verzió megtekintése: Megoldott Fordítások leállt
Nem tudom, mi történik. Nem változtak semmit. Eretnekségek ' egy példa:
a mobil telefon zárolásának feloldása (http://cellphoneforums.net/ *** / t366174-kinyitó-your-mobil-phone.html)
fordítások megy keresztül a microsoft és a yandex
sohamár, úgy tűnik, hogy legyen működő most
Marcin Kalak
14-01-14, 09:18
Örülök, hogy megoldódott a probléma.
azonban egy dolog, amit észrevettem, hogy ahelyett, hogy az eredeti szöveg az oldalon, amikor nincs fordítás állt rendelkezésre, ez volt csak üres. Azt hiszem, ez egy régi rovar a regresszió.
Marcin Kalak
15-01-14, 16:57
Legyen szíves teszt a fordítási szolgáltató, amikor a szöveg eltűnik (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729).
Ez az, amit kapok a yandex:
Starting translation test for Yandex
Test result:
Test error:
Connection time (ms): 475.630859375
Marcin Kalak
17-01-14, 10:11
A vizsgálat eredménye vissza. Legyen szíves teszt egy másik fordítás szolgáltatója (például Microsoft) látni, hogy az eredmény ugyanaz lesz.
Ez az eredmény a Microsoft:
Starting test for Microsft Translation API by Azure
Test result: "Hello!"
Test error:
Connection time (ms): 171.882080078
Marcin Kalak
23-01-14, 23:18
Legyen szíves küld én egy PM-hozzáférési adatait Admin CP és FTP. Akarat ellenőriz, mi folyik ott:)
Marcin Kalak
31-01-14, 12:37
Nincs válasz - szemügyre véve a kérdés eltűnt. Ha nem kérjük, írjon ide.
Marcin Kalak
12-02-14, 10:21
El nem küldött nekem a hozzáférési adatokat az FTP. Legyen szíves küld én elérhetőség FTP.
Marcin Kalak
15-02-14, 10:51
Ha test_yandex egy üres eredményt akkor használja ezt a quick fix:
Nyissa meg a fájlt includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php
Keresés:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"'))
Cserélje ki, hogy:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"') || strpos($result,'Error code="404"'))
Yandex függvény hibát, hogy korlátozza. A vizsgálat nem jelenít meg üzenetet. Ezt a quick fix bekerül a következő kiadásban.
Kösz adok ez egy megpróbál
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):