View Full Version: Lahendatud Tõlked lõpetas töö
Ma ei tea, mis toimub. Ma ei ole muutunud midagi. Siin on näide:
vabastades oma mobiiltelefoni (http://cellphoneforums.net/ *** / t366174-vallandamine-your-mobiil-phone.html)
Tõlked on läbimas microsoft yandex
Nevermind, tundub töötavat nüüd
Marcin Kalak
14-01-14, 09:18
Ma olen rõõmus, et sa lahendatud küsimus.
Siiski on üks asi, mida ma märkasin, et asemel Originaal tekst lehel, kui ükski tõlge oli kättesaadav, oli lihtsalt tühjaks. Usun, et see on vana viga regressiooni.
Marcin Kalak
15-01-14, 16:57
Palun teil testida oma tõlkimine pakkuja kui tekst kaob (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html#post1729).
See on, mida ma saan yandex:
Starting translation test for Yandex
Test result:
Test error:
Connection time (ms): 475.630859375
Marcin Kalak
17-01-14, 10:11
Katse peaks tagasi tulemus. Palun testi teise tõlkimine pakkuja (näiteks Microsoft) näha, kas tulemus on sama.
Selle põhjuseks on Microsoft:
Starting test for Microsft Translation API by Azure
Test result: "Hello!"
Test error:
Connection time (ms): 171.882080078
Marcin Kalak
23-01-14, 23:18
Palun saatke mulle PM juurdepääsu üksikasjad Admin CP ja FTP. Ma saan vaadata, mis toimub seal:)
Marcin Kalak
31-01-14, 12:37
Vastust - käsitleda küsimust on kadunud. Kui see ei ole Palun kirjutage siia.
Marcin Kalak
12-02-14, 10:21
Ei saadetud mind andmetele juurdepääsu FTP. Palun saatke mulle pääseda FTP andmed.
Marcin Kalak
15-02-14, 10:51
Kui test_yandex tagastab tühja tulemi tehke see kiirparandus:
Avage fail includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php
Otsi:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"'))
Asenda seda:
if (strpos($result,'Translation code="403"') || strpos($result,'Translation code="404"') || strpos($result,'Error code="404"'))
Yandex tagastab tõrke kohta töötab välja piirid. Katse nr kuvab sõnumi. See kiirparandus lisatakse järgmises versioonis.
Aitäh, ma annan seda proovida
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):