PDA

View Full Version: Noraidīts Vēl viens skats

CThiessen
06-11-09, 14:26
Hi, es esmu tagad pirmais pastā vai kādā citā valodā ir sācies. Ne visiem locekļiem ir lasīt paziņojumus un saprata simboliem. Es vēlētos tulkotie teksti ir dažādi pārstāvību. 1. Sākotnējais second Tulkošana - ar karogiem var noteikt kontroli ar iespēju par to, vai sākotnējā vai vienkārši vēlaties vienmēr redzēt, kad nospiežat ikonas. Paldies Christian

vBET
06-11-09, 14:39
Labas ziņas ir vBET ir pilnībā konfigurējams:) Tātad viss, kas jums jādara, ir atrast savu Admin CP veidnes nosaukumu vbenterprisetranslator_inpost_translate un veikt visas izmaiņas, jums ir nepieciešams:) Tas spēlē kā piemēram pati, tāpēc tā būtu viegli:)

dai-kun
07-11-09, 10:12
Man patīk šī ideja. Dažreiz es pat nezinu, kādā valodā karogu pieder.

Vēl viena piezīme, mums var būt vbet veidnes sagrupēti? paldies!

vBET
08-11-09, 01:43
Man patīk šī ideja. Dažreiz es pat nezinu, kādā valodā karogu pieder.

Vēl viena piezīme, mums var būt vbet veidnes sagrupēti? paldies!

Zem attēla ">" Jūs apraksts, no kura kuru. Ir ieteicams, lai nav likt to jēltekstu - šādā gadījumā Google izmantos šo tekstu, indeksāciju, un tas būs redzams RSS - un tas nav punkts. Punkts ir lasīt ziņas savā valodā. Vai tas ir patiešām svarīgi, es, kurš īsziņu tas bija rakstīts? Jūs zināt, ka dažās citās hat jums. Un jūs varat to pārbaudīt, ja jūs neatpazīstam karogu, ja jūtat, ka tas ir svarīgi jums.

Kā tas bija aprakstīts - jūs varat mainīt veidni, neatkarīgi vēlaties, bet jāapzinās, ka tas ir daži RSS kanāliem rāda tikai 2 pirmajiem teikumiem teksts. Vai tas tiešām labi, lai parādītu, ka tekstu no veidnes vai labāk ir parādīt tekstu no amata? ...

Ko jūs saprotat ar grupas veidnes?

dai-kun
08-11-09, 03:07
Ko jūs saprotat ar grupas veidnes?
Izveidot spraudnis:

$ Tikai ['vbenterprisetranslator'] = $ vbphrase ['vbenterprisetranslator_menu'];

Grupēšana up veidnes rediģēšanas veidnes, lai nav pārāk daudz uzskaitītas, kamēr jums ir nepieciešams, rediģēt tos, kas pēc tam jūs paplašināt tos.

vBET
08-11-09, 03:52
Nekādu problēmu - tiks iekļautas nākamajā versijā:)

vBET
17-11-09, 13:26
Šķiet, ka var būt neliela problēma;) vBulletin ļauj grupai veidnes tikai stiliem. Tāpēc, lai darītu pieejamus grupas veidnes ir nepieciešams, lai to pārvietotu atsevišķā stila failā. Beigās Jums tas nozīmē vairāk darbības, lai to uzstādīšanas laikā un produktu atjauninājumu (stili ir jāuzstāda atsevišķi).

Tajā brīdī mēs domājam, ka, veicot atjauninājumus, tik viegli, kā tas ir iespējams, tas vairāk svarīgi, jo šis grupējums lieta ir tikai kosmētikas pārmaiņas, kas neietekmē foruma lietotājiem.

Brurcilminula
20-11-09, 21:18
Neizdevās atrast piemērotu sadaļu, tāpēc es rakstiskas šeit, kā kļūt par moderatoru, lai jūsu forums, kas nepieciešams, lai šis?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1