PDA

Žiūrėti pilną versiją: Atmesta Kitas vaizdas

CThiessen
06-11-09, 14:26
Labas, Aš dabar pirmą pašte arba kita kalba, buvo pradėta. Ne visi nariai turi skaityti pranešimai ir suprasti simbolius. Norėčiau išverstų tekstų skirtingų atstovavimas. 1. Originalus second Vertimo - su vėliavomis, gali būti nustatytas kontrolės su ar originalas arba tiesiog nori visada matyti kai paspausite piktogramą galimybę. Dėkojame, kad krikščionių

vBET
06-11-09, 14:39
VBET yra pilnai konfigūruojama yra puiki naujiena:) Taigi viskas, ką jums reikia padaryti, tai surasti jūsų Admin CP šabloną, pavadintą vbenterprisetranslator_inpost_translate ir padaryti visus pakeitimus, kuriuos reikia:) Jis atlieka pati, kaip pavyzdžiui, todėl ji turėtų būti paprasta:)

dai-kun
07-11-09, 10:12
Man patinka ši idėja. Kartais aš net nežinau, kokia kalba vėliava priklauso.

Dar viena pastaba, mes galime turėti vbet šablonai sugrupuoti? ačiū!

vBET
08-11-09, 01:43
Man patinka ši idėja. Kartais aš net nežinau, kokia kalba vėliava priklauso.

Dar viena pastaba, mes galime turėti vbet šablonai sugrupuoti? ačiū!

Pagal paveikslėlį ">" aprašymas, iš kurios į kurią. Patartina neskirti žaliavinio tekstas - tokiu atveju "Google" bus naudojamas šis tekstas, indeksavimo ir jis bus matomas RSS - tai ne taškas. Skaityti pranešimą jūsų kalba. Ar tai tikrai svarbu i kuri jame buvo parašyta? Jūs žinote, kad kai kurie kiti skrybėlę tavo. Ir jūs galite patikrinti, jei nepripažįsta vėliava, jei manote, kad ji yra svarbi jums.

Kaip buvo aprašyta, jūs galite pakeisti šabloną, ką tik norite, tačiau reikia žinoti, kad ty kai RSS kanalai rodo tik 2 pirmieji sakiniai teksto. Ar tai tikrai gerai parodyti kai kurie iš šablono tekstą, ar jis yra geresnis Rodyti tekstą iš posto? ...

Ką reiškia grupės šablonus?

dai-kun
08-11-09, 03:07
Ką reiškia grupės šablonus?
Sukurti įskiepiai:

$ Tik ['vbenterprisetranslator'] = $ vbphrase ['vbenterprisetranslator_menu'];

Grupavimas redaguoti šablonus šablonų, todėl nėra per daug išvardytų kol reikia, juos redaguoti, tada jums plėsti jų.

vBET
08-11-09, 03:52
Jokių problemų - bus įtraukta į kitą versiją:)

vBET
17-11-09, 13:26
Atrodo, kad gali būti šiek tiek problemų;) vBulletin leidžia tik stilių grupė šablonus. Taigi, kad grupės šablonų, tai reikia perkelti jį į atskirą stilių failo. Jums tai reiškia daugiau priemonių įdiegimo metu ir atnaujina produkto (stilių, turi būti įdiegta atskirai).

Šiuo metu mes manome, kad atnaujinimai taip pat lengva, kaip tai įmanoma, svarbesnis, nes šios grupės dalykas yra tik kosmetikos pokytis, kuris neturi forume vartotojams poveikio.

Brurcilminula
20-11-09, 21:18
Nepavyko rasti tinkamą skyrių, kad aš čia parašyta, kaip tapti jūsų forumo moderatorius, kad reikia?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1