Перегляд повної версії: Вирішений Назва переклад обірвалося в vBadvanced (Останні теми)
Це останні теми у vbadvanced, пост був написаний повністю французькою мовою і переведені на італійську, але як ви можете бачити на картинці назва не є повною і варто укладати: Wii Зрушення 04,03
http://img204.imageshack.us/img204/9100/30178761.jpg
У мене немає літери / слова обмеження в vBadvanced насправді 57 букв в назвах часто зустрічаються на моєму форумі.
Швидше за все, ви встановили дуже короткі листи максимального за титул там (якщо воно навіть настроюється). Так що ж відбувається, що vbadvanced скоротити назву, щоб з (прогалини додані, щоб уникнути оцінки):
[Л angtitle = FR] Wii [/ л angtitle]
залишилося тільки
[Л angtitle = FR] W. ..
і vBET визнає зламаною langtitle тому він закінчив його і перевести. І Google переклад французький W. .. здається: W. ..
Це те, що, швидше за все, відбудеться. Якщо так - то немає будь-якої помилку. vBET просто відмінно працює, і ви просто вирізати право власності на короткі. Будь ласка, перевірте інші довгі назви і порахуйте, скільки ознаки тих, розрізаються, а також шукати конфігурації цієї довжини (або попросіть VBA команди).
Будь ласка, підтвердіть це пояснення підходить і потрібно наше майбутнє допомогти в цьому питанні:)
Проблема в тому, Vbet, ось пиляків приклад vBets автоматичного перекладу і регулярні один:
http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg
Проблема в тому, Vbet, ось пиляків приклад vBets автоматичного перекладу і регулярні один:
http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg
Будь ласка, зверніть увагу, що [л angtitle = FR] займає 14 знаків, так що наявність [л angtitle = FR] i. .. робить його 15 персонажів з оригінальної назви
У заголовку: [Гіда] безкоштовно Розблокувати e. .. якщо не вважати [Гіда] (може бути декілька префіксів не назва), то з назви залишається вам 13 символів. Не знаю, чому не 15 - може бути, алгоритм вимагає деяких додаткових для приставок.
Для мене здається, що ситуація, описана раніше. Але ми можемо легко перевірити. Будь ласка:
1. Відкрити файл / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Пошук по сайту:
$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
3. Коментар це - так замінити на:
//$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
4. Завантажити файл на сервер і перевірити, не перекладеної сторінки, де ви бачите його (увійти в систему в разі гостьової використовується кешування)
Будь ласка, розкажіть, як буде виглядати тоді. Після цього відмінити зміни.
У заголовку: [Гіда] безкоштовно Розблокувати e. .. якщо не вважати [Гіда] (може бути декілька префіксів не назва), то з назви залишається вам 13 символів. Не знаю, чому не 15 - може бути, алгоритм вимагає деяких додаткових для приставок.
[Гіда] не префікс це частина титул, який має 57 знаків, включаючи пробіли.
Будь ласка, зверніть увагу, що [л angtitle = FR] займає 14 знаків, так що наявність [л angtitle = FR] i. .. робить його 15 персонажів з оригінальної назви
14 символів (BBcode)
+
10 символів, включаючи пробіли (назва назва)
=
24 символів (всього)
так проблема в vBet
1. Відкрити файл / входить / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Пошук по сайту:
PHP код:
$ Вихід = & vbet_parseTitleGlobally ($ вихід, правда);
3. Коментар це - так замінити на:
PHP код:
/ / $ Вихід = & vbet_parseTitleGlobally ($ вихід, правда);
4. Завантажити файл на сервер і перевірити, не перекладеної сторінки, де ви бачите його (увійти в систему в разі гостьової використовується кешування)
Будь ласка, розкажіть, як буде виглядати тоді. Після цього відмінити зміни.
Мені доведеться чекати, поки інша автоматичного перекладу обговорення відображається
Просто зробив кілька пробних повідомлення, тобто скопіювати цей той, який Ви описали в самому початку.
Будь ласка, зробив це підтвердження - ми попросимо Вас для доступу деталі, перевірити його і вирішити, коли ми отримаємо підтвердження того, що це не просто скоротити назву занадто коротке значення
Проте очікування підтвердження:)
не працює, давайте скажемо, що перш ніж я отримав I. .. Зараз я отримую [л angtitle = SK] I. ..
не працює, давайте скажемо, що перш ніж я отримав I. .. Зараз я отримую [л angtitle = SK] I. ..
Отже, як ви бачити Вас alrady мати його вирізати таким коротким. Це не vBET причина - спробуйте її dissabling vBET - ви отримаєте те ж саме. Питання в тому, що ваш мод скорочень право власності на такий короткий ...
Будь ласка, підтвердіть, що з vBET dissabled це все ще так мало ([л angtitle = SK] І. ..), а також у такому випадку, будь ласка, знайти конфігурацію для вашого мода, яка дозволила б зробив це різання довше або попросіть співробітників vBadvanced в ГПУ ви з цією проблемою.
якщо я просто відредагувати назву копіювати / вставити назву, а потім працює так, що це vbet пов'язані між собою.
kamilkurczak
14-07-10, 13:51
Будь ласка, підтвердіть, що з vBET dissabled це все ще так мало ([л angtitle = SK] І. ..)
те, що про цю проблему з vBET dissabled?
kamilkurczak
14-07-10, 17:25
ок, я досліджую проблеми і спробувати вирішити
ок, я чекаю.
що стосується
Привіт - будь ласка, мої вибачення за довгий час оцінки. Це було питання, створені мною і передані Каміль під час моєї відпустки. Тому, можливо, він був трохи перевантажений. Зараз я повернувся і буде працювати, щоб остаточно закрити питання:)
Я думаю, що було б краще, якщо ми просто перевірити його на дошці і виправити її, а не втрати більше часу. Тому, будь ласка, просто мені PM деталі доступу до FTP вашого форуму і панель адміністратора. Також, будь ласка, дайте мені точну адресу на сторінці, де я бачу це питання. Якщо її не видно вже зараз - будь ласка, виготовити його на кілька тестових потоків - ви будете видалити його після того як ми не виправите помилку.
ок, я досліджую проблеми і спробувати вирішити
Будь-які оновлення?
Будь ласка, подивіться на останній відповідь - тому що ми не в змозі відтворити це на наших серверах ми просили вас за доступ деталей. Ми будемо chcek і виправити її на місце:)
Я хотів би виправити себе, дати мені кілька варіантів, щоб я міг спробувати, коли я натискаю редагувати потік (я нічого не чіпаємо), потім натисніть зберегти все працює відмінно, це означає, що він показує правильно.
kamilkurczak
05-08-10, 10:53
так, але Міхал писав у попередніх повідомлень свої пропозиції за рішенням. Не працює.
Ми не можемо відтворити це питання на нашому тестовому форумі, так що дуже важко знайти хороше рішення.
Якщо ми знаємо, де це питання знаходиться в коді, це буде легко знайти рішення.
Хіба ви не можете дати мені деякі інші рішення? Я хотів би DoItMyself так, що в майбутньому я буду знати, що робити, не турбуючи нікого на кожному оновленні.
Як я вже сказав усе, що потрібно зробити, щоб виправити помилки натисніть змінити (доторкніться до всього), то зберегти, щоб отримати титул працює правильно. :)
Я хотів би виправити себе, дати мені кілька варіантів, щоб я міг спробувати, коли я натискаю редагувати потік (я нічого не чіпаємо), потім натисніть зберегти все працює відмінно, це означає, що він показує правильно.
Якщо я правильно розумію - коли назва порушується, і ви зробили редагувати і зберігати, нічого не змінюючи то це виправити? І як це виглядає для нового потоку - це не працює або добре?
Крім того - я до сих пір знаходиться в очікуванні доступу деталі, які будуть в змозі вирішити цю проблему. У цей момент ви тримаєте його самостійно. Будь ласка, детально PM доступу, тому ми зможемо вирішити це питання і закрити його.
Хіба ви не можете дати мені деякі інші рішення? Я хотів би DoItMyself так, що в майбутньому я буду знати, що робити, не турбуючи нікого на кожному оновленні.
Як я вже сказав усе, що потрібно зробити, щоб виправити помилки натисніть змінити (доторкніться до всього), то зберегти, щоб отримати титул працює правильно. :)
Ще раз - ми повинні мати доступ до вашого форуму. Нам потрібно спочатку знайти причину питання, щоб мати можливість виправити її. І ми будемо шукати рішення, яке буде включено в наступну версію - так що ми заповнюємо знайти рішення, яке не вимагає ніяких змін в кожному оновленні.
На даний момент ми не можемо дати вам DoItYourself рішення, тому що у нас немає рішення, і ви тримаєте нас його знаходження. Якщо ви хочете, щоб він вирішив - будь ласка, дайте нам доступ. Якщо ви знаєте про проблеми безпеки, то робіть тимчасові рахунки для нас, або зміна паролів до деяких тимчасовим, або створити тест примірник вашого форуму з відтворена питання.
Якщо я правильно розумію - коли назва порушується, і ви зробили редагувати і зберігати, нічого не змінюючи то це виправити? І як це виглядає для нового потоку - це не працює або добре?
Крім того - я до сих пір знаходиться в очікуванні доступу деталі, які будуть в змозі вирішити цю проблему. У цей момент ви тримаєте його самостійно. Будь ласка, детально PM доступу, тому ми зможемо вирішити це питання і закрити його.
Щоб змусити її працювати.
1. Натисніть на посилання змінити
2. Нічого не робити
3. Просто збережіть
Роботи = 100% означає, що нічого не зламано!
Тому, можливо, вона вже вирішена, і те, що ви бачите, що це тільки кешовані поганий результат від попередніх версій. Будь ласка, розкажіть, як це працює на абсолютно новий потік - це результати ОК, потім (без цього манекена крок редагування). Якщо все гаразд тоді, я думаю, що це питання більше не існує, і ми можемо закрити це питання:)
kamilkurczak
27-08-10, 16:28
немає відповіді - так я розумію, що не буде вирішена. Якщо ні, будь ласка, пишіть тут і я відкрию цієї теми знову.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):