КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Назва пераклад абарвалася ў vBadvanced (Апошнія тэмы)

mario06
25-06-10, 19:01
Гэта апошнія тэмы ў vbadvanced, пост быў напісаны цалкам на французскай мове і пераведзены на італьянскі, але як вы можаце бачыць на малюначку назва не з'яўляецца поўнай і варта заключаць: Wii Зрух 04,03

http://img204.imageshack.us/img204/9100/30178761.jpg

У мяне няма літары / словы абмежаванні ў vBadvanced на самой справе 57 літар у назвах часта сустракаюцца на маім форуме.

vBET
25-06-10, 19:06
Хутчэй за ўсё, вы ўсталявалі вельмі кароткія лісты максімальнага за тытул там (калі яно нават наладжваецца). Так што ж адбываецца, што vbadvanced скараціць назву, каб з (прабелы дададзеныя, каб пазбегнуць ацэнкі):
[Л angtitle = FR] Wii [/ л angtitle]
засталося толькі
[Л angtitle = FR] W. ..

і vBET прызнае зламанай langtitle таму ён скончыў яго і перавесці. І Google пераклад французскі W. .. здаецца: W. ..

Гэта тое, што, хутчэй за ўсё, адбудзецца. Калі так - то няма якой-небудзь памылку. vBET проста выдатна працуе, і вы проста выразаць права ўласнасці на кароткія. Калі ласка, праверце іншыя доўгія назвы і палічыце, колькі прыкметы тых, разразаюцца, а таксама шукаць канфігурацыі гэтай даўжыні (або папытаеце VBA каманды).

Калі ласка, пацвердзіце гэта тлумачэнне падыходзіць і трэба наша будучыня дапамагчы ў гэтым пытанні:)

mario06
25-06-10, 19:15
Праблема ў тым, Vbet, вось пылавікоў прыклад vBets аўтаматычнага перакладу і рэгулярныя адзін:

http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg

vBET
25-06-10, 22:20
Праблема ў тым, Vbet, вось пылавікоў прыклад vBets аўтаматычнага перакладу і рэгулярныя адзін:

http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg

Калі ласка, звярніце ўвагу, што [л angtitle = FR] займае 14 знакаў, так што наяўнасць [л angtitle = FR] i. .. робіць яго 15 персанажаў з арыгінальнага назвы

У загалоўку: [гіда] бясплатна Разблякаваць e. .. калі не лічыць [гіда] (можа быць некалькі прэфіксаў не назва), то з назвы застаецца вам 13 знакаў. Не ведаю, чаму не 15 - можа быць, алгарытм патрабуе некаторых дадатковых для прыставак.

Для мяне здаецца, што сітуацыя, апісаная раней. Але мы можам лёгка праверыць. Калі ласка:
1. Адкрыць файл / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Пошук па сайце:

$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
3. Каментар гэта - так замяніць на:

//$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
4. Загрузіць файл на сервер і праверыць, ці не перакладзенай старонкі, дзе вы бачыце яго (увайсці ў сістэму ў выпадку гасцявой выкарыстоўваецца кэшаванне)

Калі ласка, распавядзіце, як будзе выглядаць тады. Пасля гэтага адмяніць змены.

mario06
26-06-10, 09:49
У загалоўку: [гіда] бясплатна Разблякаваць e. .. калі не лічыць [гіда] (можа быць некалькі прэфіксаў не назва), то з назвы застаецца вам 13 знакаў. Не ведаю, чаму не 15 - можа быць, алгарытм патрабуе некаторых дадатковых для прыставак.

[Гіда] не прэфікс гэта частка тытул, які мае 57 знакаў, уключаючы прабелы.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што [л angtitle = FR] займае 14 знакаў, так што наяўнасць [л angtitle = FR] i. .. робіць яго 15 персанажаў з арыгінальнага назвы

14 сімвалаў (BBcode)
+
10 сімвалаў, уключаючы прабелы (назва назва)
=
24 знакаў (усяго)

так праблема ў vBet

1. Адкрыць файл / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Пошук па сайце:
PHP код:
$ Выхад = & vbet_parseTitleGlobally ($ выхад, праўда);
3. Каментар гэта - так замяніць на:
PHP код:
/ / $ Выхад = & vbet_parseTitleGlobally ($ выхад, праўда);
4. Загрузіць файл на сервер і праверыць, ці не перакладзенай старонкі, дзе вы бачыце яго (увайсці ў сістэму ў выпадку гасцявой выкарыстоўваецца кэшаванне)

Калі ласка, распавядзіце, як будзе выглядаць тады. Пасля гэтага адмяніць змены.

Мне давядзецца чакаць, пакуль іншы аўтаматычнага перакладу абмеркаванне адлюстроўваецца

vBET
27-06-10, 00:14
Проста зрабіў некалькі пробных паведамленне, г.зн. скапіяваць гэты той, які Вы апісалі ў самым пачатку.

Калі ласка, зрабіў гэта пацверджанне - мы папросім Вас для доступу дэталі, праверыць яго і вырашыць, калі мы атрымаем пацвярджэнне таго, што гэта не проста скараціць назва занадта кароткі значэнне

vBET
05-07-10, 07:12
Тым не менш чакання пацверджання:)

mario06
06-07-10, 15:52
не працуе, давайце скажам, што перш чым я атрымаў I. .. Цяпер я атрымліваю [л angtitle = SK] I. ..

vBET
07-07-10, 13:25
не працуе, давайце скажам, што перш чым я атрымаў I. .. Цяпер я атрымліваю [л angtitle = SK] I. ..

Такім чынам, як вы бачыць Вас alrady мець яго выразаць такім кароткім. Гэта не vBET прычына - паспрабуйце яе dissabling vBET - вы атрымаеце тое ж самае. Пытанне ў тым, што ваш мод скарачэнняў права ўласнасці на такі кароткі ...

Калі ласка, пацвердзіце, што з vBET dissabled гэта ўсё яшчэ так мала ([л angtitle = SK] І. ..), а таксама ў такім выпадку, калі ласка, знайсці канфігурацыю для вашага мода, якая дазволіла б зрабіў гэта рэзкі даўжэй або папытаеце супрацоўнікаў vBadvanced ў ГПУ вы з гэтай праблемай.

mario06
14-07-10, 04:12
калі я проста адрэдагаваць назву капіяваць / ўставіць назву, а затым працуе так, што гэта vbet звязаныя паміж сабой.

kamilkurczak
14-07-10, 13:51
Калі ласка, пацвердзіце, што з vBET dissabled гэта ўсё яшчэ так мала ([л angtitle = SK] І. ..)

тое, што аб гэтай праблеме з vBET dissabled?

mario06
14-07-10, 16:42
працуе без vbet

kamilkurczak
14-07-10, 17:25
ок, я даследую праблемы і паспрабаваць вырашыць

mario06
16-07-10, 16:17
ок, я чакаю.

што тычыцца

mario06
19-07-10, 14:43
яшчэ чакаюць падзякі

vBET
20-07-10, 21:10
Прывітанне - калі ласка, мае выбачэнні за доўгі час ацэнкі. Гэта было пытанне, створаныя мной і перададзеныя Каміль падчас майго адпачынку. Таму, магчыма, ён быў трохі перагружаны. Зараз я вярнуўся і будзе працаваць, каб канчаткова закрыць пытанне:)

Я думаю, што было б лепш, калі мы проста праверыць яго на дошцы і выправіць яе, а не страты больш часу. Таму, калі ласка, проста мне PM дэталі доступу да FTP вашага форуму і панэль адміністратара. Таксама, калі ласка, дайце мне дакладны адрас на старонцы, дзе я бачу гэтае пытанне. Калі яна не бачная ўжо цяпер - калі ласка, вырабіць яго на некалькі тэставых патокаў - вы будзеце выдаліць яго пасля таго як мы, каб выправіць памылку.

mario06
26-07-10, 13:34
ок, я даследую праблемы і паспрабаваць вырашыць

Любыя абнаўлення?

vBET
26-07-10, 20:15
Калі ласка, паглядзіце на апошні адказ - таму што мы не ў стане прайграць гэта на нашых серверах мы прасілі вас за доступ дэталяў. Мы будзем chcek і выправіць яе на месца:)

mario06
05-08-10, 06:52
Я хацеў бы выправіць сябе, даць мне некалькі варыянтаў, каб я мог паспрабаваць, калі я націскаю рэдагаваць паток (я нічога не чапаем), затым націсніце захаваць усё працуе выдатна, гэта азначае, што ён паказвае правільна.

kamilkurczak
05-08-10, 10:53
так, але Міхал пісаў у больш ранніх паведамленняў свае прапановы па вырашэнню. Не працуе.
Мы не можам прайграць гэтае пытанне на нашым тэставым форуме, так што вельмі цяжка знайсці добрае рашэнне.
Калі мы ведаем, дзе гэтае пытанне знаходзіцца ў кодзе, гэта будзе лёгка знайсці рашэнне.

mario06
05-08-10, 14:55
Хіба вы не можаце даць мне некаторыя іншыя рашэнні? Я хацеў бы DoItMyself так, што ў будучыні я буду ведаць, што рабіць, не турбуючы нікога на кожным абнаўленні.

Як я ўжо сказаў усё, што трэба зрабіць, каб выправіць памылкі націсніце змяніць (дакранайцеся ні да чаго), то захаваць, каб атрымаць тытул працуе правільна. :)

vBET
06-08-10, 08:34
Я хацеў бы выправіць сябе, даць мне некалькі варыянтаў, каб я мог паспрабаваць, калі я націскаю рэдагаваць паток (я нічога не чапаем), затым націсніце захаваць усё працуе выдатна, гэта азначае, што ён паказвае правільна.

Калі я правільна разумею - калі назва парушаецца, і вы зрабілі рэдагаваць і захоўваць, нічога не змяняючы то гэта выправіць? І як гэта выглядае для новага патоку - гэта не працуе ці добра?

Акрамя таго - я да гэтага часу знаходзіцца ў чаканні доступу дэталі, якія будуць у стане вырашыць гэтую праблему. У гэты момант вы трымаеце яго самастойна. Калі ласка, падрабязна PM доступу, таму мы зможам вырашыць гэтае пытанне і закрыць яго.

vBET
06-08-10, 08:39
Хіба вы не можаце даць мне некаторыя іншыя рашэнні? Я хацеў бы DoItMyself так, што ў будучыні я буду ведаць, што рабіць, не турбуючы нікога на кожным абнаўленні.

Як я ўжо сказаў усё, што трэба зрабіць, каб выправіць памылкі націсніце змяніць (дакранайцеся ні да чаго), то захаваць, каб атрымаць тытул працуе правільна. :)

Яшчэ раз - мы павінны мець доступ да вашай канферэнцыі. Нам трэба спачатку знайсці прычыну пытання, каб мець магчымасць выправіць яе. І мы будзем шукаць рашэнне, якое будзе ўключана ў наступную версію - так што мы запаўняем знайсці рашэння, якое не патрабуе ніякіх зменаў у кожным абнаўленні.

На дадзены момант мы не можам даць вам DoItYourself рашэнне, таму што ў нас няма рашэння, і вы трымаеце нас яго знаходжання. Калі вы хочаце, каб ён вырашыў - калі ласка, дайце нам доступ. Калі вы ведаеце аб праблемах бяспекі, то рабіце часовыя рахунку для нас, або змяненне пароляў да некаторых часовым, або стварыць тэст асобнік вашага форуму з прайграная пытанні.

mario06
19-08-10, 08:48
Калі я правільна разумею - калі назва парушаецца, і вы зрабілі рэдагаваць і захоўваць, нічога не змяняючы то гэта выправіць? І як гэта выглядае для новага патоку - гэта не працуе ці добра?

Акрамя таго - я да гэтага часу знаходзіцца ў чаканні доступу дэталі, якія будуць у стане вырашыць гэтую праблему. У гэты момант вы трымаеце яго самастойна. Калі ласка, падрабязна PM доступу, таму мы зможам вырашыць гэтае пытанне і закрыць яго.

Каб прымусіць яе працаваць.
1. Націсніце на спасылку змяніць
2. Нічога не рабіць
3. Проста захавайце
Працы = 100% азначае, што нічога не зламана!

vBET
21-08-10, 17:30
Таму, магчыма, яна ўжо вырашана, і тое, што вы бачыце, што гэта толькі кэшаваныя дрэнны вынік ад папярэдніх версій. Калі ласка, распавядзіце, як гэта працуе на зусім новы паток - гэта вынікі ОК, затым (без гэтага манекена крок рэдагавання). Калі ўсё ў парадку тады, я думаю, што гэтае пытанне больш не існуе, і мы можам закрыць гэтае пытанне:)

kamilkurczak
27-08-10, 16:28
няма адказу - так я разумею, што не будзе вырашана. Калі няма, калі ласка, пішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1