View Full Version: Rezolvate Traducere titlu tăiat scurt în vBadvanced (teme recente)
Aceasta este subiecte recente în vbadvanced, post a fost scris în totalitate în franceză şi tradus în limba italiană, dar după cum puteţi vedea din imaginea titlu nu este completă şi Shoud fi: Shift Wii 04.03
http://img204.imageshack.us/img204/9100/30178761.jpg
Nu am nici o scrisoare / limitări cuvânt în vBadvanced, de fapt, 57 caractere în titluri sunt foarte comune pe forumul meu.
Cel mai probabil aţi setat litere foarte scurt maxime pentru titlu acolo (în cazul în care este chiar configurabil). Deci, ce se întâmplă că vbadvanced taie astfel titlul de la (spaţiile adăugată pentru a evita evaluare):
[L angtitle = fr] Wii [/ l angtitle]
numai la stânga
[L angtitle = fr] W. ..
şi vBET recunoaşte langtitle spart aşa că a terminat şi traduce. Şi Google Traducere franceză pentru W. .. pare a fi: W. ..
Acesta este cel mai probabil, ceea ce se întâmplă. Dacă da - atunci nu există nici o greşeală. vBET doar merge bine, şi vă tăiaţi doar titlul scurt. Vă rugăm să verificaţi alte titluri lung si numara pana la câte semne sunt cele tăiate, uite, de asemenea, de configurare ale acestui lungime (sau cere VBA echipă).
Vă rugăm să confirmaţi nu este explicaţia adecvată şi aveţi nevoie de ajutorul nostru viitor, in aceasta problema:)
Problema este vBET, aici e de exemplu anteră auto vBets traduse şi în mod regulat una din urmatoarele:
http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg
Problema este vBET, aici e de exemplu anteră auto vBets traduse şi în mod regulat una din urmatoarele:
http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg
Vă rugăm să reţineţi faptul că [l angtitle = fr] ia 14 semne, având în aşa [l angtitle = fr] i. .. face 15 caractere de la titlul original
In titlu: [Guida] decodare gratuit ce e. .. dacă nu de numărare [Guida] (pot fi unele titlu nu prefix), apoi de la titlu rămâne tine 13 caractere. Nu ştiu de ce nu 15 - poate algoritm are ceva in plus pentru prefixe.
Pentru mine se pare ca situatia descrisa înainte. Dar putem verifica cu uşurinţă. Vă rugăm să:
1. Deschide fişierul / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Căutare:
$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
3. Comment-l - aşa înlocui la:
//$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
4. Încărcaţi fişier la server şi să verificaţi pagina dvs. nu traduse în cazul în care îl vedeţi (să fie autentificat în cazul în cache clienţilor de utilizat)
Vă rugăm să spuneţi cum va arăta atunci. După aceea anula modificările.
In titlu: [Guida] decodare gratuit ce e. .. dacă nu de numărare [Guida] (pot fi unele titlu nu prefix), apoi de la titlu rămâne tine 13 caractere. Nu ştiu de ce nu 15 - poate algoritm are ceva in plus pentru prefixe.
[Guida] nu este un prefix este parte a titlului, care are 57 de caractere, inclusiv spaţii.
Vă rugăm să reţineţi faptul că [l angtitle = fr] ia 14 semne, având în aşa [l angtitle = fr] i. .. face 15 caractere de la titlul original
14 caractere (BBcode)
+
10 caractere, inclusiv spaţii (denumire titlu)
=
24 caractere (total)
deci problema este în vBET
1. Deschide fişierul / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Căutare:
PHP Code:
$ Output = & vbet_parseTitleGlobally ($ output, true);
3. Comment-l - aşa înlocui la:
PHP Code:
/ / $ = & Ieşire vbet_parseTitleGlobally ($ output, true);
4. Încărcaţi fişier la server şi să verificaţi pagina dvs. nu traduse în cazul în care îl vedeţi (să fie autentificat în cazul în cache clienţilor de utilizat)
Vă rugăm să spuneţi cum va arăta atunci. După aceea anula modificările.
Va trebui să aşteptaţi până când un alt fir automat tradusa apare
Făcut doar unele mesaj de testare, adică unul care să copiaţi această aţi descris la inceput.
Va rugam sa făcut această confirmare - vă vom cere detaliile de acces, verifica-l si rezolva cand vom avea confirmarea că aceasta nu este taiat doar titlu la valoarea prea scurt
Încă mai aşteaptă o confirmare:)
nu au de lucru, să spunem că înainte de a mă I. .. acum ma [l = angtitle sk] I. ..
nu au de lucru, să spunem că înainte de a mă I. .. acum ma [l = angtitle sk] I. ..
Asa ca vezi tu alrady l-au tăiat scurt astfel. Nu este vBET cauza - vă rugăm să încercaţi să-l de dissabling vBET - vei obţine aceleaşi. Problema este ca mod de reduceri titlul la scurt astfel de ...
Vă rugăm să confirmaţi faptul că cu vBET dissabled este încă atât de scurt ([l = angtitle sk] I. ..) şi, de asemenea, în acest caz, vă rugăm să găsiţi mod de configurare pentru dvs., care ar permite sa făcut această tăiere sau mai mult, cere personalului de la vBadvanced HEP vă cu această problemă.
dacă i edita, pur şi simplu să copiaţi titlu / paste titlul apoi fabrică asa ca e vBET conexe.
kamilkurczak
14-07-10, 13:51
Vă rugăm să confirmaţi faptul că cu vBET dissabled este încă atât de scurt ([l = angtitle sk] I. ..)
ceea ce despre această problemă cu vBET dissabled?
kamilkurczak
14-07-10, 17:25
ok, am explora problema şi să încerce să rezolve
ok, eu sunt în aşteptare.
ceea ce priveşte
mulţumesc încă în aşteptare
Hi - vă rugăm să luaţi scuzele mele pentru timp lung de evaluare. Această problemă a fost iniţiat de mine şi de dat la Kamil timpul vacanta. Deci, poate că a fost puţin supraîncărcat. Chiar acum m-am întors şi va lucra pentru a închide în cele din urmă problema:)
Cred că ar fi mai bine dacă vom verifica doar-l la bord şi-l corectă în loc de a pierde mai mult timp. Asa ca te rog doar PM-mi acces la detalii pe forum pentru FTP si Admin CP. De asemenea, vă rog să-mi dai URL-ul exact la pagina unde pot vedea această problemă. În cazul în care nu este vizibilă acum - vă rugăm să-l fabrice pe unele fir de test - vă va elimina după ce vom corecta problema.
ok, am explora problema şi să încerce să rezolve
Orice actualizări?
Vă rugăm să uite doar la răspunsul ultima - pentru că nu suntem în măsură să-l reproduca pe serverele noastre v-am cerut detalii de acces. Vom chcek şi corecte-l pe loc:)
Aş dori să se stabilească eu, da-mi unele opţiuni, astfel încât pot încerca, atunci când fac clic pe editează fir (nu-mi atinge nimic), apoi apăsaţi salva totul merge bine sensul că arată bine.
kamilkurczak
05-08-10, 10:53
da, dar Michał a scris in mesaje anterioare propunerile sale pentru soluţie. Nu au de lucru.
Nu putem reproduce această problemă pe forumul nostru de testare, astfel încât este foarte greu să găsească o soluţie bună.
Dacă ştim în cazul în care problema este în codul, va fi uşor să găsească o soluţie.
Nu pot să-mi daţi câteva alte soluţii? Aş dori să DoItMyself, astfel încât, în viitor, voi şti ce să fac fără a se obosi cineva la fiecare actualizare.
Asa cum am spus tot ce trebuie sa fac pentru a remedia eroarea este faceţi clic pe Editare (atingere nimic), apoi salvaţi pentru a obţine titlul de lucru corect. :)
Aş dori să se stabilească eu, da-mi unele opţiuni, astfel încât pot încerca, atunci când fac clic pe editează fir (nu-mi atinge nimic), apoi apăsaţi salva totul merge bine sensul că arată bine.
Dacă am înţeles corect - atunci când titlul este rupt şi le-aţi făcut editaţi şi să salvaţi fără a schimba ceva, atunci aceasta este corectată? Şi cum arată pentru filet noi - este rupt sau este OK?
De asemenea, - Sunt încă în aşteptare pentru mai multe detalii acces să fie în stare să rezolve această problemă. În acest moment vă ţineţi-o singur. Vă rugăm să PM detalii de acces astfel vom fi în măsură să rezolve problema şi închideţi-l.
Nu pot să-mi daţi câteva alte soluţii? Aş dori să DoItMyself, astfel încât, în viitor, voi şti ce să fac fără a se obosi cineva la fiecare actualizare.
Asa cum am spus tot ce trebuie sa fac pentru a remedia eroarea este faceţi clic pe Editare (atingere nimic), apoi salvaţi pentru a obţine titlul de lucru corect. :)
Încă o dată - avem nevoie de acces la forum. Avem nevoie de primul pentru a gasi cauza problema să fie capabil să-l repara. Şi vom căuta soluţii care vor fi incluse în următoarea lansare - asa ca am umple găsi pentru soluţie care nu va necesita modificări în fiecare actualizare.
In acest moment nu putem oferi DoItYourself soluţie, pentru că nu avem soluţie şi sunteţi ne exploataţie pentru găsirea acesteia. Dacă doriţi să îl ai rezolvat - va rugam sa ne dea acces. Dacă sunt conştienţi de problemele de securitate, atunci vă rugăm să fac conturile temporare pentru noi, sau schimba parole la unele temporare, sau să creaţi exemplu de test de pe forum pentru dvs. cu problema reproduse.
Dacă am înţeles corect - atunci când titlul este rupt şi le-aţi făcut editaţi şi să salvaţi fără a schimba ceva, atunci aceasta este corectată? Şi cum arată pentru filet noi - este rupt sau este OK?
De asemenea, - Sunt încă în aşteptare pentru mai multe detalii acces să fie în stare să rezolve această problemă. În acest moment vă ţineţi-o singur. Vă rugăm să PM detalii de acces astfel vom fi în măsură să rezolve problema şi închideţi-l.
Pentru a face să funcţioneze.
1. Faceţi clic pe modificaţi
2. Nu face nimic
3. Doar salva
= 100% Funcţionează sensul că nimic nu este rupt!
Deci, poate că este deja rezolvat si ceea ce vezi este doar rezultatul cache proaste de la versiunile anterioare. Vă rugăm să spuneţi cum funcţionează pentru filet complet noi - sunt rezultatele sunt OK, apoi (fără a face acest pas edita inactiv). Dacă OK, apoi cred că problema nu mai există şi ne putem închide această problemă:)
kamilkurczak
27-08-10, 16:28
nici un răspuns - aşa am înţeles că este rezolvată. Dacă nu vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):