PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: Çözülmüş Başlığı çeviri (son konu) vBadvanced kısa kesti

mario06
25-06-10, 19:01
Bu vBadvanced de son konuları, sonrası fransız tamamen yazılı ve italyanca tercüme ama resimde de görebileceğiniz gibi başlık olarak tam ve shoud değildir: Wii Shift 04.03

http://img204.imageshack.us/img204/9100/30178761.jpg

Benim forumda çok yaygındır aslında vBadvanced hiçbir harf / kelime sınırlamalar başlıklarında 57 yazısı var.

vBET
25-06-10, 19:06
Büyük olasılıkla (hatta yapılandırılabilir) orada başlık için çok kısa bir maksimum harf var. Peki vBadvanced (boşluk değerlendirilmesini önlemek için eklendi) bu başlık kesilmiş olur:
[L angtitle = tr] Wii [/ l angtitle]
geriye sadece
[L angtitle = tr] W. ..

onu bitirdi ve tercüme böylece BB kırık langtitle tanır. Ve Google çeviri fransız W. .. gibi görünmektedir: W. ..

Bu büyük olasılıkla ne olur. Eğer cevabınız evet ise o zaman herhangi bir hata yoktur. BB sadece iyi çalışıyor ve sadece kısa başlık kesme. Lütfen diğer uzun başlıkları kontrol edin ve bu nasıl kesilir birçok işaret saymak, aynı zamanda bu uzunluktaki yapılandırma (veya VBA takım sormak) bakın.

Lütfen uygun bir açıklama olduğunu ve bu konuda gelecek yardıma ihtiyacı yok onaylayın:)

mario06
25-06-10, 19:15
Sorun, BB, burada Anter vBets tercüme otomatik ve düzenli bir örnek:

http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg

vBET
25-06-10, 22:20
Sorun, BB, burada Anter vBets tercüme otomatik ve düzenli bir örnek:

http://img16.imageshack.us/img16/7762/vbet.jpg

[L angtitle = tr] [l angtitle = tr] i., 14 işaretler aldığını Lütfen dikkat .. orijinal başlığı 15 karakterden yapar

Başlık: [Guida] Free Unlock e. .. sayma değilse [Guida] 13 karakter kalır sonra başlık (bazı önek başlık olabilir). Emin değil neden olmasın 15 - belki algoritması önekleri için bazı ekstra sürüyor.

Benim için önce açıklanan durum gibi görünüyor. Ama biz kolayca kontrol edebilirsiniz. Lütfen:
1. Dosya aç / / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Bul:

$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
3. Yorum - böylece yerine:

//$output =& vbet_parseTitleGlobally($output,true);
4. Sunucuya dosya yükleme ve (kullanılan konuk önbellek durumda oturum) görmek tercüme sayfa kontrol

O zaman nasıl görüneceğini söyle. Bundan sonra değişiklikleri geri almak.

mario06
26-06-10, 09:49
Başlık: [Guida] Free Unlock e. .. sayma değilse [Guida] 13 karakter kalır sonra başlık (bazı önek başlık olabilir). Emin değil neden olmasın 15 - belki algoritması önekleri için bazı ekstra sürüyor.

[Guida] boşluklar dahil 57 karakter vardır başlık parçası bir önek değildir.

[L angtitle = tr] [l angtitle = tr] i., 14 işaretler aldığını Lütfen dikkat .. orijinal başlığı 15 karakterden yapar

14 karakter (BBcode)
+
Alanlarda (başlık adı) da dahil olmak üzere 10 karakter
=
24 karakter (toplam)

böylece sorun BB

1. Dosya aç / / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Bul:
PHP-Kodu:
$ Output = & vbet_parseTitleGlobally ($ çıkışı, true);
3. Yorum - böylece yerine:
PHP-Kodu:
/ / $ Çıkış = & vbet_parseTitleGlobally ($ çıkışı, true);
4. Sunucuya dosya yükleme ve (kullanılan konuk önbellek durumda oturum) görmek tercüme sayfa kontrol

O zaman nasıl görüneceğini söyle. Bundan sonra değişiklikleri geri almak.

Ben başka bir otomatik tercüme konu görününceye kadar beklemeniz gerekecek

vBET
27-06-10, 00:14
Sadece bazı test sonrası, yani başında açıklanan bu bir kopyası.

Lütfen bu teyit sadece çok kısa bir değere başlık kesmeyin olduğunu onay alacak, erişim ayrıntılar için sizden onay ve çözecek

vBET
05-07-10, 07:12
Yine de onay bekliyor:)

mario06
06-07-10, 15:52
işe yaramadı, önce i I. var diyelim .. şimdi [l angtitle = sk] I. ..

vBET
07-07-10, 13:25
işe yaramadı, önce i I. var diyelim .. şimdi [l angtitle = sk] I. ..

Bu yüzden size alrady gibi kısa kestik gördüğünüz gibi. BB dissabling bunu deneyin - Aynı alacak neden BB değildir. Bu konu başlığı mod gibi kısa keser çünkü ...

BB dissabled hala bu kadar kısa olduğunu teyit edin ([l angtitle = sk] I. ..) ve böyle bir durumda da bu kesim daha uzun yapılan izin vermek ya da hep sizi vBadvanced personeli isteyeceğini mod için yapılandırma bulabilirsiniz bu konu ile.

mario06
14-07-10, 04:12
i sadece başlık Kopyayı düzenlemek / yapıştır BB ilgili böylece unvanını sonra çalışır.

kamilkurczak
14-07-10, 13:51
BB dissabled hala bu kadar kısa olduğunu teyit edin ([l angtitle = sk] I. ..)

BB ile ilgili bu konuda dissabled?

mario06
14-07-10, 16:42
BB olmadan çalışır

kamilkurczak
14-07-10, 17:25
tamam, ben sorunu araştırmak ve çözmek için çaba sarf

mario06
16-07-10, 16:17
Tamam, ben bekliyorum.

ilgili

mario06
19-07-10, 14:43
hala bekliyor sayesinde

vBET
20-07-10, 21:10
Hi-uzun değerlendirme süresi için özür dilemek istiyorum lütfen. Bu konu bana göre başlamış ve benim tatil süresi boyunca Kamil verilecek. Bu yüzden belki de biraz aşırı. Şu anda döndüm ve sorunu nihayet kapatmak için çalışacağız:)

Biz sadece yönetim kurulu kontrol etmek ve daha fazla zaman kaybetme yerine doğru, en iyi olacağını düşünüyorum. Yani bana forum FTP ve Admin CP detayları erişim sadece PM lütfen. Ayrıca ben bu konuda görebilirsiniz sayfa bana tam URL sini lütfen. Şu anda görünmüyorsa bazı test iplik imal lütfen biz bu sorunu çözmek sonra bunu kaldıracaktır.

mario06
26-07-10, 13:34
tamam, ben sorunu araştırmak ve çözmek için çaba sarf

Herhangi bir güncelleme?

vBET
26-07-10, 20:15
Lütfen son yanıt hakkındaki bakmak sadece sunucularda erişim ayrıntılı bilgi için size sorulan çoğaltmak mümkün değildir çünkü. Biz kontrol ediniz ve doğru yerde:)

mario06
05-08-10, 06:52
Ben her şeyi doğru gösterir bulunuyor ince anlam çalışan iş parçacığı (Ben bir şey dokunmayın) sonra kaydetmek basın düzenlemek tıkladığınızda bazı seçenekler vermek beni denemek böylece, Kendim düzeltmek istiyorum.

kamilkurczak
05-08-10, 10:53
evet, ama Michał onun önerileri çözümü için önceki mesajları yazdı. Işe yaramadı.
Biz test forumu bu sorunu yeniden edemez, bu yüzden iyi bir çözüm bulmak çok zordur.
Biz sorunu kod biliyorsanız, bir çözüm bulmak kolay olacaktır.

mario06
05-08-10, 14:55
Bana diğer bazı çözümler vermek değil mi? Gelecekte her güncelleştirme hakkında kimseyi rahatsız etmeden ne yapacağınızı bilirsiniz, böylece DoItMyself istiyorum.

Ben hatayı düzeltmek için yapmanız gereken tüm tıklama düzenleme (dokunmatik bir şey) Dediğim gibi, sonra düzgün çalışmasını unvanını almak için kaydedin. :)

vBET
06-08-10, 08:34
Ben her şeyi doğru gösterir bulunuyor ince anlam çalışan iş parçacığı (Ben bir şey dokunmayın) sonra kaydetmek basın düzenlemek tıkladığınızda bazı seçenekler vermek beni denemek böylece, Kendim düzeltmek istiyorum.

Eğer doğru anlamak - başlık kırık ve hiçbir şeyi değiştirmeden düzenlemek ve kaydetmek yapıldığında o zaman düzeltilir? Ve yeni bir konu nasıl arar - kırık veya Tamam?

Ayrıca - Ben hala bu sorunu çözmek mümkün erişim ayrıntılar için bekliyorum. Şu anda bunu kendiniz tutun. Biz sorunu çözmek ve bunu kapatmak için mümkün olacak, böylece Lütfen PM erişim bilgileri.

vBET
06-08-10, 08:39
Bana diğer bazı çözümler vermek değil mi? Gelecekte her güncelleştirme hakkında kimseyi rahatsız etmeden ne yapacağınızı bilirsiniz, böylece DoItMyself istiyorum.

Ben hatayı düzeltmek için yapmanız gereken tüm tıklama düzenleme (dokunmatik bir şey) Dediğim gibi, sonra düzgün çalışmasını unvanını almak için kaydedin. :)

Bir kez daha biz foruma erişim gerekiyor. Biz bunu düzeltmek için mümkün sorunun nedenini bulmak için ilk gerekir. Bu yüzden her güncelleştirme herhangi bir değişikliğe gerek olmayacak bir çözüm bulmak doldurmak - Ve biz bir sonraki sürümünde dahil olacak çözüm arayacaktır.

Bu noktada çözüm var ve onu bulmak için bizi tutan çünkü, DoItYourself çözüm olamaz. Çözmüş istiyorsanız lütfen bize erişim vermek. Güvenlik sorunları hakkında farkında iseniz, lütfen bizim için geçici bir hesap yapmak, ya da bazı geçici şifreleri değiştirmek, ya da forum çoğaltılamaz konu ile test örneği oluşturmak.

mario06
19-08-10, 08:48
Eğer doğru anlamak - başlık kırık ve hiçbir şeyi değiştirmeden düzenlemek ve kaydetmek yapıldığında o zaman düzeltilir? Ve yeni bir konu nasıl arar - kırık veya Tamam?

Ayrıca - Ben hala bu sorunu çözmek mümkün erişim ayrıntılar için bekliyorum. Şu anda bunu kendiniz tutun. Biz sorunu çözmek ve bunu kapatmak için mümkün olacak, böylece Lütfen PM erişim bilgileri.

Çalışması yapmak için.
1. Düzenle düğmesini tıklayın
2. Hiçbir şey yapma
3. Sadece kaydetmek
=% 100 anlamını hiçbir şey kırık olduğunu çalışır!!

vBET
21-08-10, 17:30
Yani belki de çoktan çözülmüş ve önceki sürümleri sadece önbelleğe alınan kötü sonuç nedir. Tamamen yeni bir konu için nasıl çalıştığını söyle sonuçları (bu kukla düzenleme adım yapmadan) ardından OK. Eğer Tamam o zaman ben artık sorun var ve biz bu konuda yakın olduğunu düşünüyorum:)

kamilkurczak
27-08-10, 16:28
cevap yok - bu yüzden çözülmüş olduğunu anlıyoruz. Lütfen buraya yazın ve ben bu konu tekrar açılacaktır değilse.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1