КПК

Перегляд повної версії: Вирішений Потужність серверів

Valdo
21-04-10, 10:58
Ми намагалися перевірити всі параметри, які ти дав нам в останні тижні, але сервер не виходить.
Тоді мій хостинг просить мене запитати вас, які характеристики повинна мати мій майбутній сервер, щоб працювати добре з плагін з урахуванням цих відвідувань за місяць:

Traffic statistics
All traffic statistics are estimates Worldwide

Унікальні відвідувачі (cookies)
65K

Unique visitors (users)
33K

Page views
120 K

переглядів
71K

https://www.google.com/adplanner/site_profile#siteDetails?identifier=scuo.la&geo=001&trait_type=1&lp=false

Які можливості сервера поради?
Інші ваші клієнти тури, схожі на мої, які сервери використовують?
Завдяки

vBET
22-04-10, 15:05
Будь ласка, монітор вашого сервера в області процесора і пам'яті і визначити, які ресурси потрібні.

Будь ласка, пам'ятайте про відключення деяких мовах, якщо ваш сервер не може зробити це з усіма (почніть з кількох, і додати більше, час від часу, якщо сервер тримає його).

Крім того - я бачу в нашій базі даних, що ви ніколи не завантажував взагалі vBET під вашою ліцензії. Як ви знаєте, що ваш сервер не достатньо для vBET? ...

Valdo
22-04-10, 15:51
шкода, що я не розумію: що виглядає, як я зробив установку vbet до вас .... Ви можете пояснити це краще?

Valdo
22-04-10, 15:54
І "Однак, мій хостинг-провайдер сказав, щоб я на це питання: сервер я використовую зараз, я заплатити близько 600 € на рік, не може зробити це для підтримки форуму. Його особливостями є: XEN Virtual Server XVPS 10000 10GB HD 768 Мб оперативної пам'яті 1 Мбіт присвячений плоским ОС Centos 5.x здається нормальним, що ви не можете зробити це, чи є проблема програмного забезпечення? Ми вже все перепробували, а не пісок, щоб уникнути постійного крапель з'єднання. спасибі

vBET
22-04-10, 20:30
шкода, що я не розумію: що виглядає, як я зробив установку vbet до вас .... Ви можете пояснити це краще?

Мені дуже шкода, - це моя помилка. Я перевірив нашу базу даних, де ми бачимо, які файли були завантажені нашими клієнтами. Прямо зараз я перевірив ваш замовлення, і я бачу, що ви купили установку сервіс - ось чому я не бачив ні долучення.
Ще раз - дуже шкода. Я перевіряв його, щоб побачити те, що ваш URL форумі і яку версію vBET ви біжите.

Не могли б ви надіслати ваш форум URL і сказати, який vBET версію ви використовуєте.

vBET
22-04-10, 20:34
І "Однак, мій хостинг-провайдер сказав, щоб я на це питання: сервер я використовую зараз, я заплатити близько 600 € на рік, не може зробити це для підтримки форуму. Його особливостями є: XEN Virtual Server XVPS 10000 10GB HD 768 Мб оперативної пам'яті 1 Мбіт присвячений плоским ОС Centos 5.x здається нормальним, що ви не можете зробити це, чи є проблема програмного забезпечення? Ми вже все перепробували, а не пісок, щоб уникнути постійного крапель з'єднання. спасибі

Підключення краплі остаточно не щось нормальне взагалі.

На якому рівні у вас є питання з'єднання? Між сервером браузер? У перерві між сервером і Google? Між Б. і MySQL?
Що таке швидкість перекладу? Не могли б Ви надіслати нам ваш форум URL?

Valdo
22-04-10, 21:57
Url форуму Школа - Форум культури в цілому (http://scuo.la/) і на даний момент, дійсно, - вниз.
У нас є кілька тижнів тестування, але ми не можемо вирішити наші проблеми.
Будь-яка ваша допомога, а також, що необхідно, - це добре, подобається.
Завдяки

vBET
23-04-10, 03:08
Ми допоможемо вам із задоволенням. Для цього нам потрібно більше інформації. Будь ласка, відповідь на мій останній питання. Крім того, яка версія vBET ви використовуєте?

Я бачу, що переклади досить швидко. Тим не менш ...

Зараз я можу остаточно сказати вам, що ви втрачаєте багато продуктивності, оскільки у вас є подвійні перенаправлення, які вже усунені в новій версії vBET. Будь ласка, поновіть до нових vBET версії і робити vBSEO інтеграції знову (ось вам докладну інформацію про нові кроки інтеграції:
Зверніть увагу, що нова версія також безліч інших поліпшень продуктивності. Якщо у вас вже працює на тих, - до цих пір зроблено нової інтеграції vBSEO - це буде безпечно для вас БАГАТО навантаження на сервер. Повірте мені - багато користувачів писали великі слова про нього:)
Якщо ви не відчуваєте себе добре в оновлення та інтеграцію, ми можемо зробити це для вас - просто потрібно йо купити наші поновлення служби (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php).

І ще один момент - я бачу, що у вас є серйозні проблеми з переведена URL. На сервері не працюють посилання, які мають спеціальні листи.
Тобто: на цей раз в польський працює, оскільки не мають спеціального листа:
Нова definicja magnetyzm (http://scuo.la/pl/fisica/1198-nowa-definicja-magnetyzm.html)
А це є спеціальні літери (AZ), і він не працює:
Szkoły - Теги Форум przez Zoints (http://scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-książki.html)
Це дуже важливо, - прямо зараз мов, як арабська або японський (і деякі інші) не працюють взагалі на вашому сервері, оскільки Є тільки спеціальні символи для тех.

Valdo
23-04-10, 07:08
ок, я тільки що купив сервіс оновлення. йти вперед, якщо Ви бажаєте: доступ до даних, ви повинні мати їх іншим разом, тому що я встановлені vbet, не змінилися.

vBET
23-04-10, 18:17
Ми не збираємо доступ до даних з наших користувачів в цілях безпеки. Також це можуть бути змінені в будь-який час. Саме тому ми просимо кожного часу для фактичного доступу до даних.

Терміново: Будь ласка, дивіться нашу пошту інформацію.

vBET
23-04-10, 21:44
ОК - оновлення завершено. Також надішлемо Вам по електронній пошті деякі натяки про те, як діагностувати, що станеться, якщо проблема все ще існує.

Ще одна порада: думати про відключення деяких мовах, якщо ваш фактичний форум не може розібратися у всіх з них.

Також дуже важливо! Будь ласка, парою під натяки посиланням нижче. Я бачу зараз, що ви не блокувати нерелевантних сторінках в robots.txt, щоб ви остаточно може поліпшити вашу продуктивність. Подробиці тут: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

Valdo
24-04-10, 10:10
Привіт,
я не зробив нічого, алеò вже відомоà дві проблеми:
зараз я вже&#224; повернути сотні помилок цього типу, проте [<a href="/forum/uk/function.mysql-connect">Function.MySQL підключення</a>]: Too many connections /home/scuola/domains/scuo.la/public_html/includes/class_core.php онлайн 311 url сторінок добре працюють з firefox, але не з explorer. Наприклад, ця сторінка
альо .. і-таблиця? (http://scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-ksi%C4%85%C5%BCki.html)
у firefox закон cos&#236; добре, але з esplorer немає.
Чи Не можете ви відрегулювати ви, так?
Мій хостинг і мій веб-майстрів &#232; так багато, що вони роблять тестування, але не в змозі вирішити ці проблеми.
Для допомоги вам заплачу, не хвилюйтеся.
завдяки

vBET
24-04-10, 18:28
Добрий день,

Про ваших питань:
1. Це MySQL конфігурації питання. Ви дозволяють більш потоків Apache, ніж сполуки MySQL, тому, коли ваш сервер має багато клієнтів, і все Apache потоки зайняті не вистачає сполук MySql. Будь ласка, поміняйте MySQL fongiuration. Ось керівництво: MySQL:: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 Занадто багато сполук (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/too-many-connections.html)
2. Я перевірив це URL на стенді IE і Опери та на стенді все прекрасно працює. Будь ласка, зверніть увагу, що в IE цей зв'язок може здатися дивним, але це відповідною посиланням - IE просто єдиний браузер, у цьому слові, який не підтримує відображення букв в позначеннях%. Це все та ж посилання - просто побачити HTML продукції в опері, і ви побачите ті ж позначення%. Opera (і всі інші браузери винятком IE) просто показати це приємно. Також зверніть увагу, що це світовий стандарт, тому Google (і інші роботи) знати, як інтерпретувати його і індекс його відповідним чином. Існує ніякої проблеми тут:) (або я не зрозумів про що йдеться;))

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1