PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Hálózati szerverek

Valdo
21-04-10, 10:58
Megpróbáltuk tesztelni az összes paraméter, amit adott nekünk az elmúlt hetekben, de a szerver nem megy. Szóval hosting megkért, hogy kérdezzem meg, hogy milyen funkciók nem én szerver a jövőbeni jól működik a plugint figyelembe véve a havi látogatások: Forgalmi statisztika Minden forgalmi statisztikák becslések Worldwide Egyedi látogató (cookie) 65K Egyedi látogató (felhasználók) 33K oldalletöltések meglátogatja 120K 71K Mi jellemzi a szerverek tipp? A többi ügyfél hasonló látogatások a szerver használatát? Köszönöm

vBET
22-04-10, 15:05
Kérjük, hogy figyeljék a szerver CPU és memória használat terén, és meghatározza, hogy mely erőforrás szükséges.

Kérjük, ne feledje letiltásával kapcsolatban néhány nyelv, ha a szerver nem tud, hogy az összes (start kevés, és még több időről időre, ha a kiszolgáló tartja).

Is - látom az adatbázisban, hogy soha nem letöltött bármilyen vBET alatt a licenc. Honnan tudod, hogy a szerver nem elég vBET? ...

Valdo
22-04-10, 15:51
sajnálom, hogy nem értem: hogy néz ki, mint én telepíteni vBET neked .... meg tudja magyarázni jobban?

Valdo
22-04-10, 15:54
És "azonban, a hosting szolgáltató azt mondta nekem, hogy erre a kérdésre: a szerver vagyok a most fizetnem kb 600 € egy év, nem tud, hogy támogassa a fórum. Ennek elemei a következők: XEN Virtual Server XVPS 10000 10GB HD 768 MB RAM dedikált 1Mbps lapos OS CentOS 5.x normálisnak tűnik, hogy nem tudja ezt, vagy van egy szoftver probléma? Megpróbáltunk mindent, és nem homokot, hogy ne az állandó kapcsolat megszakad. köszönöm

vBET
22-04-10, 20:30
sajnálom, hogy nem értem: hogy néz ki, mint én telepíteni vBET neked .... meg tudja magyarázni jobban?

Nagyon sajnálom - ez az én hibám. Megnéztem az adatbázisban, ahol azt látjuk, mely fájlokat töltötte le az ügyfelek. Most megnéztem a rendelését, és látom, hogy vásárolt telepítési szolgáltatás - ezért én nem láttam minden letöltött fájl.
Még egyszer - nagyon sajnálom. Én ellenőrzi, hogy mi van a fórum URL-jét, és melyik verzióját vBET futsz.

Kérem, küldje el a fórum URL-jét, és melyik vBET verzió fut.

vBET
22-04-10, 20:34
És "azonban, a hosting szolgáltató azt mondta nekem, hogy erre a kérdésre: a szerver vagyok a most fizetnem kb 600 € egy év, nem tud, hogy támogassa a fórum. Ennek elemei a következők: XEN Virtual Server XVPS 10000 10GB HD 768 MB RAM dedikált 1Mbps lapos OS CentOS 5.x normálisnak tűnik, hogy nem tudja ezt, vagy van egy szoftver probléma? Megpróbáltunk mindent, és nem homokot, hogy ne az állandó kapcsolat megszakad. köszönöm

Kapcsolat csepp véglegesen nem valami normális egyáltalán.

Melyik szinten van kapcsolat kérdéseket? Között, a kiszolgálónak böngésző? Között a szerver és a Google? Között BB és a MySQL?
Mi a sebesség a fordítás? Kérem, küldje el nekünk a forum URL?

Valdo
22-04-10, 21:57
Az url a fórum Iskola - Fórum az általános oktatás (http://scuo.la/), és ha ez nem működik. Több héttel a teszt, de nem oldja meg a problémáinkat. Minden segítséget, valamint a szükséges, jól értékelik. Köszönöm

vBET
23-04-10, 03:08
Mi segítünk Önnek élvezet. Ehhez szükségünk van több infó. Kérjük, válaszként az utolsó kérdésre. Is, amely változata vBET használ?

Úgy látom, hogy a fordítások elég gyors. Még mindig ...

Most tudom véglegesen mondani, hogy Ön veszít sokat a teljesítmény, mert dupla átirányítások, amelyek már megszüntették a legújabb vBET változata. Kérjük, frissítse a legújabb verziót, és nem vBET vBSEO integrációs újra (itt a részleteket az új integrációs lépéseket:
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a legújabb verzió is sok más teljesítmény növekedéssel. Ha már fut az - még készül az új vBSEO integráció - ez biztos van csomó szerver terhelést. Hidd el - sok felhasználó írt nagy szó róla:)
Ha nem érzi jól magát a frissítéseket és integrációk, tehetünk az Ön számára - csak meg kell vásárolni a yo frissítés szolgáltatás (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php).

Még egy dolog - Látom, hogy komoly probléma lefordított URL-eket. A szerver nem működik kapcsolatokat, amelyek különleges betűket.
Azaz: ez a lengyel dolgozik, mert nincs külön betű:
Nowa definicja magnetyzm (http://scuo.la/pl/fisica/1198-nowa-definicja-magnetyzm.html)
És ez speciális betűk (az), és nem működik:
Szkoły - Tags Fórum przez Zoints (http://scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-książki.html)
Ez nagyon fontos - most nyelvek, mint az arab vagy japán (és mások) nem dolgozik egyáltalán a szerveren, mert csak speciális karakterek azok.

Valdo
23-04-10, 07:08
ok, én most vettem a frissítési szolgáltatás. megy előre, ha akarod: hozzáférési adatokat kellett volna őket a többi időt mivel én már telepítve van a vBET, nem változott.

vBET
23-04-10, 18:17
Nem gyűjtünk adataihoz férhetnek hozzá a felhasználók biztonsági okokból. Azokat is meg lehet változtatni bármikor. Ezért kérünk minden alkalommal a tényleges adatokhoz férhetnek hozzá.

Sürgős: Kérjük, olvassa el maileket információkat.

vBET
23-04-10, 21:44
OK - update teljes. Szintén küldünk e-mailben néhány tanácsot, hogyan lehet diagnosztizálni, mi történik, ha probléma továbbra is fennáll.

Még egy tipp: Szerintem letiltásával kapcsolatban néhány nyelv, ha a tényleges fórum nem tud kezelni az összes ilyen.

Szintén nagyon fontos! Kérjük, parlagon tanácsok mellett az alábbi linkre. Úgy látom most, hogy nem blokkolja irreleváns oldalakat robots.txt, így végleg javíthatja a teljesítményt. Részletek itt: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

Valdo
24-04-10, 10:10
Helló, én nem csináltam semmit még, de már ismert két probléma: ez már hozza meg több száz ilyen típusú hibák mysql_connect () [<a href="/forum/hu/function.mysql-connect">function.MySQL csatlakozás</a>]: Túl sok kapcsolat / home / iskolai / tartományok / scuo.la / public_html / includes / class_core.php on line 311 url lefordított oldalak jól működik a Firefox-szal, de nem az explorer. Például ezen az oldalon ale .. and-Ksiazki? (Http :/ / scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-ksi% C4% 85% C5% BCki.html) a firefox olvassa olyan jól de nem esplorer. Ön nem tudja kijavítani, mi? A tárhely és a webmester sokkal bizonyíték, de nem sikerül megoldani ezeket a problémákat. Ha segítségre fizet neked, ne aggódj. köszönöm

vBET
24-04-10, 18:28
Helló,

Körülbelül a kérdések:
1. Ez MySQL konfigurációs probléma. Ön hogy több Apache téma, mint a MySQL kapcsolatok, így amikor a szerver sok ügyfél, és minden Apache szál vannak elfoglalva, hogy nincs elég MySql kapcsolat. Kérjük változás MySQL fongiuration. Itt kézzel: MySQL: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 Túl sok kapcsolat (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/too-many-connections.html)
2. Megnéztem ezt az URL-ben standján IE és az Opera és a fülkében, hogy jól működik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az IE alatt ezt a linket is furcsán néz ki, de megfelelő linkre - IE csak egyetlen böngésző ezt a szót, amely nem támogatja a kijelző betűk% jelölés. Még mindig ugyanaz kapcsolat - csak lásd HTML kimenetet alatt Opera és látni fogja ugyanazt% jelölés. Opera (és minden más böngészők, kivéve IE) csak azt mutatják, hogy szépen. Továbbá kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a világszínvonalú, így a Google (és más robotok) tudja, hogyan kell értelmezni azt, és index is megfelelő. Nem kérdés:) (vagy én nem értette miről van szó;))

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1