PDA

View Full Version: Zgjidhet Servers pushtet

Valdo
21-04-10, 10:58
Ne u përpoq për të provuar të gjitha parametrat që na ke dhënë në javët e fundit, por serveri nuk mund ta bëjë këtë. Pra hosting im më kërkoi të ju pyes se çfarë përmban ckemi serverin tim për gjobën e ardhshme të punës me plugin tuaj duke pasur parasysh këto vizita mujore: statistikat e trafikut gjitha statistikat e trafikut janë vlerësime botë vizitorët Unique (biskota) 65K Unique vizitorëve (përdoruesit) 33K Faqja views viziton 120K 71K https://www.google.com/adplanner/site_profile#siteDetails?identifier=scuo.la&geo=001&trait_type=1&lp=false Cilat janë karakteristikat e serverëve këshilla? Klientët tuaj të tjera me vizita të ngjashme me serverin tim që përdorim? Falënderim

vBET
22-04-10, 15:05
Ju lutemi të monitoruar serverin tuaj në CPU dhe përdorimin e kujtesës fushë dhe të përcaktuar se cila e burimeve është e nevojshme.

Ju lutem mos harroni rreth disabling disa gjuhë nëse serveri juaj nuk mund të bëjë atë me të gjithë (të fillojë me pak, dhe të shtoni më shumë nga koha në kohë, nëse serveri e mban atë).

Gjithashtu - Unë po të shoh në database tonë që nuk keni shkarkuar ndonjë vBET sipas licencës tuaj. Si mund të dini që serveri juaj nuk është e mjaftueshme për vBET? ...

Valdo
22-04-10, 15:51
Na vjen keq unë nuk e kuptoj: që duket si kam bërë instaluar vbet për ju .... ju mund ta shpjegoni më mirë?

Valdo
22-04-10, 15:54
Dhe "Megjithatë, ofruesi im hosting më tha për të marrë këtë pyetje: server Unë jam duke përdorur tani, paguaj rreth 600 € në vit, nuk mund të bëjë atë për të mbështetur forum. Karakteristikat e tij janë: Xen Server Virtual XVPS 10000 10GB HD 768 MB RAM OS dedikuar 1Mbps banesë CentOS 5.x duket normale se ju nuk mund ta bëjë këtë apo e ka një problem software? Ne kemi provuar gjithçka dhe jo rërë për të shmangur pika të vazhdueshme lidhjen. faleminderit

vBET
22-04-10, 20:30
Na vjen keq unë nuk e kuptoj: që duket si kam bërë instaluar vbet për ju .... ju mund ta shpjegoni më mirë?

Unë jam shumë i keq - është gabimi im. I kontrolluar database tonë ku ne shohim që dosjet u shkarkuar nga klientët tanë. Tani për tani unë kontrolluar rendin tuaj dhe e shoh se ju keni blerë shërbimin e instalimit - kjo është arsyeja pse unë nuk pashë asnjë shkarkuar skedarin.
Edhe një herë - shumë keq. Unë u kontrolluar atë për të parë se çfarë është URL juaj forum dhe cilin version të vBET jeni running.

Mund të ju lutem dërgoni URL juaj forum dhe tregoni cilin version vBET ju do të vrapojnë.

vBET
22-04-10, 20:34
Dhe "Megjithatë, ofruesi im hosting më tha për të marrë këtë pyetje: server Unë jam duke përdorur tani, paguaj rreth 600 € në vit, nuk mund të bëjë atë për të mbështetur forum. Karakteristikat e tij janë: Xen Server Virtual XVPS 10000 10GB HD 768 MB RAM OS dedikuar 1Mbps banesë CentOS 5.x duket normale se ju nuk mund ta bëjë këtë apo e ka një problem software? Ne kemi provuar gjithçka dhe jo rërë për të shmangur pika të vazhdueshme lidhjen. faleminderit

Pika lidhje nuk janë përfundimisht diçka normale në të gjitha.

Në cilin nivel të keni lidhje çështje? Në mes të serverit tuaj të shfletuesit? Në mes të serverit tuaj dhe Google? Midis vB dhe MySQL?
Çfarë është shpejtësia e përkthimit? Ju lutem na dërgoni URL juaj forum?

Valdo
22-04-10, 21:57
Url e forumit është Shkolla - Forumi i arsimit të përgjithshëm (http://scuo.la/) dhe kur ai është poshtë. Ka disa javë të testeve, por ne nuk e zgjidhim problemet tona. Çdo ndihmë, si dhe është e nevojshme, ajo është vlerësuar mirë. Falënderim

vBET
23-04-10, 03:08
Ne do të ju ndihmojë me kënaqësi. Për ta bërë që ne kemi nevojë më shumë informacion. Ju lutemi të përgjigjen në pyetjet e mia të fundit. Gjithashtu cilin version të vBET jeni duke përdorur?

Unë shoh se përkthimet janë mjaft të shpejtë. Ende ...

Tani për tani unë mund definitivisht ju them se ju jeni duke humbur shumë e performancës, sepse ju keni përcjellimet dyfishtë, të cilat janë eliminuar tashmë në versionin e ri vBET. Please update për versionin e ri dhe të bëjë integrimin vBET Muslimanët përsëri (këtu ju keni hollësi në lidhje me hapat e integrimit të reja:
Lutemi kini parasysh se edhe versioni më i ri të ketë shumë përmirësime të performancës të tjera. Nëse ju tashmë në drejtimin e ata - bërë ende e re të integrimit vBulletin - kjo do të sigurt që ju LOT e ngarkesën në server. Trust me - shumë përdorues të shkruante fjalë e madhe për këtë:)
Nëse ju nuk ndiheni mirë në të reja dhe integrimeve, ne mund të bëjmë për ju - duhet vetëm yo blejnë shërbimin tonë të përmirësuar (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php).

Një gjë më shumë - Unë shoh se ju keni problem serioz me URLs përkthyer. Ne serverin tuaj nuk janë duke punuar lidhjet që kanë letra të veçanta.
Dmth: kjo në polonisht është duke punuar për shkak se nuk kanë letra të veçanta:
Nowa definicja magnetyzm (http://scuo.la/pl/fisica/1198-nowa-definicja-magnetyzm.html)
Dhe kjo e ka letra të veçanta (AZ) dhe ajo nuk është duke punuar:
Szkoły - Forum Tags Zoints przez (http://scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-książki.html)
Kjo është shumë e rëndësishme - tani gjuhë si arabe apo Japanese (dhe disa të tjerë) nuk janë duke punuar në të gjitha në serverin tuaj, sepse ka vetëm karaktere të veçantë për ata.

Valdo
23-04-10, 07:08
ok, I sapo blerë me sherbimin e freskimit. të shkojnë përpara në qoftë se ju dëshironi: të dhënat e qasjes ju duhet të keni ato kohë tjetër që unë kam instaluar vbet, nuk kanë ndryshuar.

vBET
23-04-10, 18:17
Ne nuk mbledhim të dhënat e qasjes nga përdoruesit tanë për qëllime të sigurisë. Gjithashtu ata mund të ndryshohet çdo kohë. Kjo është arsyeja pse ne i kërkojmë çdo herë për qasje të dhënave aktuale.

Urgent: Ju lutem shikoni informatat tona mail.

vBET
23-04-10, 21:44
OK - përditësimin e plotë. Gjithashtu ju dërgoj në email disa lë të kuptohet për mënyrën se si për të diagnostikuar se çfarë ndodh në qoftë se çështja ende ekziston.

Një hint më shumë: mendoni për paaftësi disa gjuhë në qoftë se forumi juaj aktual nuk mund të trajtojë të gjithë ata.

Gjithashtu shumë e rëndësishme! Ju lutemi të lë të kuptohet se ugar në linkun e mëposhtëm. Unë shoh tani se ju nuk e keni bllokuar faqet e parëndësishme në robots.txt, kështu që ju përfundimisht mund të përmirësojë performancën tuaj. Details këtu: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

Valdo
24-04-10, 10:10
Përshëndetje, Unë nuk e kanë bërë ende asgjë, por të njohur tashmë dy probleme: ajo tashmë është duke sjellë me qindra gabime të këtij lloji mysql_connect () [<a href="/forum/sq/function.mysql-connect">function.mysql-connect</a>]: Gabim ne lidhje / home / school / domains / scuo.la / public_html / përfshinë / class_core.php on line 311 faqet url përkthyer punën e mirë me firefox, por jo me explorer. Për shembull, kjo faqe .. dhe ale-Ksiazki? (Http :/ / scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-ksi% C4% 85% C5% BCki.html) në firefox lexon aq mirë, por pa esplorer. Ju nuk mund të rregullojmë ju, Huh? Hosting im dhe webmasteri ime është shumë dëshmi, por ata nuk arrijnë të zgjidhur këto probleme. Për ndihmë paguar ju, mos u shqetësoni. falënderim

vBET
24-04-10, 18:28
Përshëndetje,

Rreth çështjeve tuaj:
1. Kjo është çështje MySQL konfigurimit. Keni të lejuar për më shumë se sa lidhjet temat Apache MySQL, kështu që kur serveri juaj ka shumë të klientëve dhe të të gjitha temat e Apache janë të zënë nuk ka lidhje të mjaftueshme MySQL. Ju lutem ndryshoni fongiuration MySQL. Këtu është manual: MySQL:: Manual MySQL 5.1 Referenca:: B.5.2.7 lidhjet Shumë (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/too-many-connections.html)
2. I kontrolluar këtë URL në stendat e IE dhe Operas dhe në stendat it works fine. Ju lutem vini re se sipas IE këtë link mund të shikoni të çuditshme, por është lidhja e përshtatshme - IE është vetëm shfletuesin vetëm në këtë fjalë e cila nuk e mbështet shfaqjen e letrave në simbol%. Ajo është ende njëjtën lidhje - vetëm shikoni output HTML nën Opera dhe ju do të shihni të njëjtën simbol%. Opera (dhe të gjithë shfletuesit e tjerë me përjashtim të IE) vetëm tregojnë të bukur. Gjithashtu ju lutem vini re se kjo botë është standardi, kështu që Google (dhe robots të tjera) e di se si të interpretojnë atë dhe tregues të përshtatshme. Nuk ka asnjë çështje këtu:) (ose nuk e kam kuptuar atë që është rreth;))

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1