PDA

Žiūrėti pilną versiją: Išspręsta Maitinimo serveriai

Valdo
21-04-10, 10:58
Mes bandėme patikrinti visus parametrus, kad jūs mums davė per pastarąsias savaites, tačiau serveryje nėra.Tada mano priegloba nori man paklausti kokias funkcijas turi būti mano ateities serveris dirbti su jūsų įskiepiai svarsto šių mėnesio apsilankymų: srauto statisticsAll srauto statistiką yra vertinimą visame pasaulyje unikalus lankytojai (Slapukai) 65KUnique lankytojai (naudotojai) 33KPage views120Kvisits71 Khttps://www.google.com/adplanner/site_profile#siteDetails? identifier=scuo.la&geo=001&trait_type=1&lp=falseQuali serverio funkcijos patarimų?Kitus klientus panašius vizitai į mano ką serveriai naudoja?ačiū

vBET
22-04-10, 15:05
Prašome stebėti savo serverio procesoriaus ir atminties srityje ir nustatyti, koks išteklių reikia.

Prašome prisiminti apie išjungti kai kurias kalbas, jei jūsų serveris negali padaryti visos (pradėti nedaug, ir pridėti daugiau laiko, jei laikas nuo serverio laiko).

Taip pat - aš matau mūsų duomenų bazėje, kad jūs niekada atsisiųsti bet vBET pagal savo licenciją. Kaip žinote, kad jūsų serveris nėra pakankamai vBET? ...

Valdo
22-04-10, 15:51
Atsiprašome aš nesuprantu: kad atrodo aš įdiegti vbet jums .... galite paaiškinti, tai geriau?

Valdo
22-04-10, 15:54
Ir "Tačiau, mano prieglobos paslaugų teikėjas man pasakė, kad gauti šį klausimą: serverio Aš naudoju dabar moku apie 600 € per metus, negali padaryti ją remti forumas. Jo funkcijos yra: XEN virtualus serveris XVPS 10.000 10GB HD 768 MB RAM skirta 1Mbps butas OS Centos 5.x atrodo normalu, kad jūs negalite daryti tai ar yra programinės įrangos problema? Mes bandėme viską, o ne smėlio, kad būtų išvengta nuolatinio ryšio lašai. ačiū

vBET
22-04-10, 20:30
Atsiprašome aš nesuprantu: kad atrodo aš įdiegti vbet jums .... galite paaiškinti, tai geriau?

Man labai gaila - tai mano klaida. Aš patikrinti mūsų duomenų bazėje, kur mes matome, kuria failai buvo atsisiųsti mūsų klientai. Dabar aš patikrinti savo užsakymą, ir matau, kad pirkote montavimo darbai - tai yra, kodėl aš ne matė, bet atsisiųstą failą.
Kai vėl - labai atsiprašome. Buvo patikrinti jį pamatyti, kas savo forumo URL ir versija vBET Ar jūs naudojate.

Galite prašome siųsti savo forumo URL ir pasakykite vBET versija dirbate.

vBET
22-04-10, 20:34
Ir "Tačiau, mano prieglobos paslaugų teikėjas man pasakė, kad gauti šį klausimą: serverio Aš naudoju dabar moku apie 600 € per metus, negali padaryti ją remti forumas. Jo funkcijos yra: XEN virtualus serveris XVPS 10.000 10GB HD 768 MB RAM skirta 1Mbps butas OS Centos 5.x atrodo normalu, kad jūs negalite daryti tai ar yra programinės įrangos problema? Mes bandėme viską, o ne smėlio, kad būtų išvengta nuolatinio ryšio lašai. ačiū

Ryšio lašai galutinai nėra kažkas normalus visai.

Turite jungčių klausimus? Tarp naršyklę savo serverio? Tarp jūsų serverio ir "Google"? Tarp VB ir MySQL?
Kas yra vertimo greitis? Ar galite atsiųsti mums savo forumo URL?

Valdo
22-04-10, 21:57
Forumo url yra mokykla-forumas tags žinios (http://scuo.la/) ir kai jis neveikia.Mes turime keletą savaičių įrodymų, bet mes negalime išspręsti mūsų problemų.Kokia jūsų pagalbos, taip pat prireikus, yra gerai patiko.ačiū

vBET
23-04-10, 03:08
Mes padėsime jums su malonumu. Daryti, kad mums reikia daugiau informacijos. Prašome paskutinio mano klausimus. Taip pat, kokia versija vBET jūs naudojate?

Matau, kad vertimai yra gana greitai. Vis dar ...

Dabar galiu galutinai pasakyti, kad jūs praranda daug veiklos, nes dvigubi peradresavimai, kurie jau eliminuoti Naujausias vBET versija. Atnaujinkite Naujausias vBET versija ir padaryti vBSEO integracijos vėl (čia turite informacijos apie naujos integracijos veiksmus:
Atkreipkite dėmesį, kad naujausia versija taip pat daug kitos veiklos patobulinimų. Jei jau veikia tie - dar pagaminti naują vBSEO integracija - tai saugus jums daug serverio apkrovos. Patikėkite manimi - daug vartotojų rašė daug žodžių apie tai:)
Jei jūs nesijaučiate gerai, atnaujinimai ir integraciją, mes galime padaryti tai už jus - tiesiog reikia yo pirkti mūsų naujinimo paslaugos (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php).

Dar vienas dalykas - aš matau, kad turite rimtą problemą su išversti URL. Jūsų serveryje neveikia nuorodos, kurios turi specialius raidžių.
Ty šis lenkų vienas darbo, nes neturi specialios raidės:
Nowa Apibrėžimas magnetyzm (http://scuo.la/pl/fisica/1198-nowa-definicja-magnetyzm.html)
Ir tai vienas specialios raidės (az) ir jis neveikia:
Mokyklos ir - Žymos forumo per Zoints (http://scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-książki.html)
Tai yra labai svarbu - dabar kalbų, pavyzdžiui, arabų ar japonų (ir kai kurie kiti) yra ne darbo visus jūsų serveryje, nes tiems, kurie yra tik specialių simbolių.

Valdo
23-04-10, 07:08
Gerai, aš ką tik nusipirkau atnaujinimo paslauga. eiti į priekį, jei norite: prieigą prie duomenų, turėtumėte juos kitu metu, nes aš įdiegta vbet, nepasikeitė.

vBET
23-04-10, 18:17
Mes nerenkame prieigą prie duomenų iš mūsų vartotojų saugumo tikslais. Taip pat tas gali būti pakeistas bet kuriuo metu. Tai kodėl mes prašome kiekvieną kartą faktinėmis prieigos duomenų.

SVARBU: Prašome žiūrėti mūsų laiškus informacijos.

vBET
23-04-10, 21:44
Gerai - Atnaujinimas baigtas. Taip pat atsiųsti jums elektroniniu paštu kai užuominų apie tai, kaip diagnozuoti, kas atsitinka, jei problema vis dar egzistuoja.

Dar vieną užuominą: galvoti apie išjungti kai kurias kalbas, jei jūsų forumo negali susidoroti su visomis šių.

Taip pat labai svarbu! Prašome pūdymas užuominų pagal žemiau esančią nuorodą. Dabar matau, kad tu ne robots.txt blokuoti netinkamuose puslapiuose, todėl jūs galutinai gali pagerinti savo veiklos rezultatus. Išsami informacija čia: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

Valdo
24-04-10, 10:10
Sveiki, aš ne padaryti ką nors dar bet jau žinomos dvi problemas: tai jau sukelia šimtus šio tipo mysql_connect () [klaidų<a href="/forum/lt/function.mysql-connect">function.MySQL jungtis</a>]: Per daug ryšiai scuo.la/public_html/includes/class_core.php/home/scuola/domains/on linijos 311 puslapius išversti URL darbo baudą su firefox, bet ne su IE. Pavyzdžiui, ši paginaale... e-ą ążki? (http://scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-ksi%C4%85%C5%BCki.html) Firefox užrašyta taip gerai, bet su Explorer nėra.Neįmanoma koreguoti, eh?Mano priegloba ir mano webmaster yra visi jie daro bandymus, bet nesugeba išspręsti šias problemas.Paslaugą jūs mokate, nesijaudinkite.

vBET
24-04-10, 18:28
Sveiki,

Apie Jūsų klausimus:
1. Tai MySQL konfigūracijos problema. Jums leidžia daugiau Apache temas kaip MySQL jungtis, todėl, kai jūsų serveris turi daug klientų ir visų Apache temas yra užsiėmę yra nepakankamai MySQL jungtis. Prašome pakeisti MySQL fongiuration. Čia yra vadovas: MySQL: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 Per daug jungčių (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/too-many-connections.html)
2. Aš patikrinti URL stende IE ir Opera ir kabina ji veikia puikiai. Atkreipkite dėmesį, kad pagal šią nuorodą IE gali atrodyti keistai, bet tai atitinkamą nuorodą, ty vos tik šis žodis naršyklė, kuri nepalaiko rodyti raides% notacijos. Ji vis dar tą pačią nuorodą - tik pamatyti, HTML produkcija pagal operos ir pamatysite patį% notacijos. Opera (ir visų kitų naršyklių išskyrus IE), tiesiog parodyti, kad jis gražiai. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad tai pasaulinis standartas, todėl "Google" (ir kitų robotų) žinoti, kaip ją interpretuoti ir indekso jį tinkamai. Nėra klausimas čia:) (arba aš ne suprato, kas tai yra;))

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1