View Full Version: Rezolvate Putere servere
Am încercat să testeze toţi parametrii că ne-ai dat în ultimele săptămâni, dar serverul nu.Apoi meu vrea Gazduire mă să vă întreb ce caracteristici trebuie să aibă serverul meu viitoare pentru a lucra bine cu plugin-ul având în vedere aceste vizite lunar: trafic statistici de trafic statisticsAll sunt estimări la nivel mondial unic vizitatori (cookie-uri) 65KUnique vizitatori (utilizatori) 33KPage views120Kvisits71 Khttps://www.google.com/adplanner/site_profile#siteDetails? identifier=scuo.la&geo=001&trait_type=1&lp=falseQuali server caracteristici sfaturi?Clienţii dumneavoastră cu vizite similare la meu ce servere folosi?vă mulţumesc
Va rugam sa monitorizeze serverul CPU şi în zona de memorie de utilizare a resurselor şi a determina care este necesar.
Vă rugăm să amintesc despre dezactivarea anumite limbi, dacă serverul dvs. nu se poate face cu toate (începe cu puţine, şi se adaugă mai mult din cand in cand daca serverul pe care le deţine).
De asemenea, - văd în baza noastră de date pe care nu l-aţi descărcat orice vBET sub licenta ta. Cum ştiţi că server-ul dvs. nu este suficient pentru vBET? ...
pare rău că nu înţeleg: care arata ca am facut instala vBET sa te .... poti explica mai bine?
Şi "Cu toate acestea, furnizorul meu mi-a spus ce gazduieste pentru a obţine această întrebare: server voi folosi acum, eu plătesc în jurul valorii de 600 € pe an, nu se poate face pentru a sprijini pe forum. Caracteristicile sale sunt: Server XEN virtual XVPS 10000 10GB HD 768 MB RAM dedicată 1Mbps plat sistem de operare Centos 5.x pare normal ca nu poti face acest lucru sau există o problemă de software? Am încercat totul, nu şi nisip pentru a evita picături constanta de conectare. mulţumiri
pare rău că nu înţeleg: care arata ca am facut instala vBET sa te .... poti explica mai bine?
Îmi pare foarte rău - aceasta este greşeala mea. Am verificat baza noastră de date în cazul în care vom vedea ce fişiere a fost descarcat de catre clientii nostri. Chiar acum am verificat comanda şi văd că le-aţi cumpărat servicii de instalare - de aceea nu am văzut nici un fişier descărcat.
Încă o dată - pare foarte rău. Am fost de verificare pentru a vedea ce este URL-ul dvs. şi pe forum pentru care versiunea de vBET sunt rulaţi.
Puteţi să vă rugăm să trimiteţi URL-ul dvs. pe forum pentru şi spuneţi ce versiune vBET se execută.
Şi "Cu toate acestea, furnizorul meu mi-a spus ce gazduieste pentru a obţine această întrebare: server voi folosi acum, eu plătesc în jurul valorii de 600 € pe an, nu se poate face pentru a sprijini pe forum. Caracteristicile sale sunt: Server XEN virtual XVPS 10000 10GB HD 768 MB RAM dedicată 1Mbps plat sistem de operare Centos 5.x pare normal ca nu poti face acest lucru sau există o problemă de software? Am încercat totul, nu şi nisip pentru a evita picături constanta de conectare. mulţumiri
Picături de conectare nu sunt definitiv ceva normal, la toate.
La ce nivel ai probleme de conexiuni? Între server-ul dvs. un browser? Între server-ul dvs. şi Google? Între vB şi MySQL?
Care este viteza de traducere? Puteţi să vă rugăm să ne trimiteţi URL-ul de pe forum?
Adresa url a forum este Scoala-Forum Tag-uri de Zoints (http://scuo.la/) şi atunci când este în jos.Avem mai multe săptămâni de dovezi, dar nu putem rezolva problemele noastre.Orice ajutor, dacă este necesar, de asemenea, este bine-a plăcut.vă mulţumesc
Vă vom ajuta cu placere. Pentru a face acest lucru avem nevoie de mai multe informaţii. Va rugam sa răspuns la întrebările ultima mea. De asemenea, ce versiune de vBET sunt utilizaţi?
Văd că traducerile sunt destul de rapid. Încă ...
Chiar acum pot spune definitiv ca sunteti pierde mulţime de performanţă, deoarece aveţi redirecţionări duble, care sunt deja eliminate în cea mai nouă versiune vBET. Va rugam sa update la cea mai nouă versiune vBET şi nu de integrare vBSEO din nou (aici aveti mai multe detalii despre măsurile de integrare noi:
Vă rugăm să reţineţi faptul că cea mai nouă versiune au, de asemenea, multe alte îmbunătăţiri de performanţă. Dacă deja rulează pe cele - făcute încă nouă vBSEO integrare - acest lucru se va în condiţii de siguranţă vă LOT a incarcarii serverelor. Ai încredere în mine - mai mulţi utilizatori au scris cuvinte mari despre ea:)
Dacă nu te simţi bine în actualizări şi integrări, putem face pentru tine - trebuie doar cumpara yo serviciul nostru de upgrade (http://www.vbenterprisetranslator.com/upgrade-service.php).
Un lucru mai mult - Văd că aveţi problemă serioasă, cu URL-uri traduse. Pe server-ul dvs. nu sunt de lucru link-uri care au scrisori de construcţii.
Adică: aceasta în limba polonă este de lucru, deoarece nu au scrisori de construcţii:
Nowa definicja magnetyzm (http://scuo.la/pl/fisica/1198-nowa-definicja-magnetyzm.html)
Şi aceasta au litere speciale (AZ) si nu este de lucru:
Szkoły - Tag-uri Forum Zoints przez (http://scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-książki.html)
Acest lucru este foarte important - chiar acum cum ar fi limbile arabă sau japoneză (şi altele) nu sunt de lucru la toate pe server-ul dvs., deoarece există doar caractere speciale pentru acestea.
ok, am cumparat doar serviciul de actualizare. merge mai departe daca doriti: date de acces, ar trebui să le alt moment de cand am instalat vBET, nu s-au schimbat.
Noi nu colectăm date de acces, de la utilizatorii noştri din motive de securitate. De asemenea, acestea pot fi modificate în orice moment. Acesta este motivul pentru cerem de fiecare dată pentru acces la date reale.
Urgent: Vă rugăm să consultaţi informaţiile noastre mail-uri.
OK - actualizare completă. De asemenea, va trimite e-mail în câteva indicii despre modul de a diagnostica ce se întâmplă dacă problema încă există.
Un indiciu mai mult: gândiţi-vă dezactivarea anumite limbi, în cazul în care pe forum pentru dumneavoastră actuală nu poate manipula toate aceste.
De asemenea foarte important! Vă rugăm să indicii necultivate în conformitate cu link-ul de mai jos. Văd acum că nu aţi bloc pagini nerelevante în robots.txt, astfel încât să definitiv poate îmbunătăţi performanţa dumneavoastră. Detalii aici: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Bună, eu nu au făcut nimic încă dar deja cunoscute două probleme: este aducerea deja sute de erori de acest tip mysql_connect() [<a href="/forum/ro/function.mysql-connect">function.MySQL-conectare</a>]: Prea multe conexiuni scuo.la/public_html/includes/class_core.php/home/scuola/domains/on linie 311 pagini traduse URL-uri de lucru fin cu firefox, dar nu cu IE. De exemplu, acest paginaale... ążki e-ksi? (http://scuo.la/pl/film-libri-musica/4171-ale-e-ksi%C4%85%C5%BCki.html) în firefox se citeşte atât de bine, dar cu Explorer nr.Incapabil să se adapteze, nu-i aşa?Meu de hosting şi webmaster mea este tot ei fac teste, dar nu reuşesc să rezolve aceste probleme.Pentru serviciul plătiţi, nu vă faceţi griji.
Buna ziua,
Despre problemele dvs.:
1. Aceasta este o problemă de configurare MySQL. Sunteţi pentru a permite mai multe thread-Apache mult de conexiuni MySQL, asa ca atunci cand serverul tau are mai mult de clienti si toate subiectele de Apache sunt ocupat nu este suficient de conexiuni MySql. Vă rugăm să schimbaţi MySQL fongiuration. Aici este manualul: MySQL:: MySQL 5.1 Reference Manual:: B.5.2.7 conexiuni Prea multe (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/too-many-connections.html)
2. Am verificat acest URL în cabina de IE si Opera şi în cabina it works fin. Vă rugăm să reţineţi că, în cadrul IE această legătură într-poate arata ciudat, dar este necesar legătură într - IE este doar browser-ul numai în acest cuvânt, care nu are suport pentru afişarea literelor în notaţie%. Este încă link-ul de aceeaşi - a se vedea doar de ieşire HTML în temeiul Operă şi veţi vedea aceeaşi notaţie%. Operă (şi toate alte browsere cu excepţia IE) arată doar o frumos. Reţineţi, de asemenea faptul că aceasta este lumea standard, astfel încât Google (şi a altor roboţi) să ştie cum să interpreteze el şi-l indice în mod corespunzător. Nu există nici o problemă aici:) (sau nu am înţeles despre ce este vorba;))
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):