Перегляд повної версії: Вирішений кодування ISO-8859-9 не підтримується?
один з ваших співробітників відповіли мені кажуть, що вони обновили мій форумах.
Однак я відповів їм кажу Є помилки без відповіді:
деякі теми показують помилки:
Посилання:
http://www.cardshare.tv/forum/italian-italiano/66681-a.html
Помилка:
Увага: htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars]: `кодування ISO-8859-9" не підтримується, припускаючи, ISO-8859-1 в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лінії 281
Увага: htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars]: `кодування ISO-8859-9" не підтримується, припускаючи, ISO-8859-1 в [шлях] / входить / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лінії 281
r.dziadusz
12-09-11, 10:51
Ваш форум не відповідає на даний момент. vBET підтримує всі кодування, але це краще, якщо ваш форум використовує UTF-8 кодуванні.
Це може бути проблема конфігурації, будь ласка, перевірте файл ридми знову - зверніть увагу на vBulletinTM конфігурації.
Крім того, це тільки попередження не помилку, будь ласка, зверніть увагу, що.
Я перевірив конфігурацію, однак, не бачимо нічого поганого.
Це не просто попередження, як сторінки цього шоу не працюють, а просто показати цю помилку.
r.dziadusz
12-09-11, 18:53
Добре,
Ваш PHP функція не suppord це кодування, тому ви можете зробити 2 речі:
а) змінити кодування в одну з них:
ISO-8859-1, ISO-8859-15, UTF-8, але це не sugested і дуже проблематично
б) ви можете просто вимкнути попередження, додаючи "@" перед функцією в лінії 281:
до:
$content = htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
після:
$content = @htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
Повідомте нам, якщо проблема вирішена
Він зупинився помилки від показу, проте все vbet плагін намагається зробити і не може зробити, це викликає серйозну високе навантаження і зробити сайт працює дуже повільно.
Після зміни, що ви сказали вчора, сайт працює жахливо повільно і постійно падає.
В даний час я вражений рівнем підтримки, пропонованих на даний момент, враховуючи такі нюанси, працювали до цього, я тоді заплатив за оновленням якої було зроблено, але сайт більше не функціонує правильно.
Yesday я втратив більше 50 фунтів стерлінгів доходу.
Я зайнята форум і не може дозволити собі для речей, щоб продовжувати, як це, я хотів би, вирішено якомога швидше.
Я повернувся зміни на даний момент.
r.dziadusz
15-09-11, 09:49
Ми шкодуємо, що вам доведеться чекати,
Перш за все переконайтеся, що кеш включені
Будь ласка, перевірте цю тему http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html. Будь ласка, зосередитися на 2 пункти, 16, 18, але прочитати їх усі
Якщо проблема не виходу відключити всі мови без одного, перевірте кеш отримуєте повний
Також Ви можете задати своє хост провайдера, якщо ви використовуєте останню версію PHP
Більше того, ви можете перевірити в чому проблема на сервері. Після Увійти шукати проблеми з пам'яттю витрати, або procesor перевантаження. Дізнатися, чи є процес, відповідальний за це.
Мій сервер навантаження складає від 0,50 - 1,50 = дуже низька.
VBulletin AdminCP = працює дуже швидко, а також інших сайтів і панелі управління на сервері.
Був встановлений Гість кеш, але це не проблема.
Питання в тому, що багато користувачів досягають сторінки з помилками і vBet не працює правильно, щоб його збої сайту.
r.dziadusz
15-09-11, 15:19
Pleace зауважити, що це не vBet помилка. Це трапилося через PHP - PHP керівництво (http://php.net/manual/en/function.htmlspecialchars.php).
Ці попередження не повинні аварії сайті, але як я сказав, будь ласка, спробуйте відключити мов і з'ясувати, якщо форум працює швидше
Питання в тому, що багато користувачів досягають сторінки з помилками і vBet не працює правильно, щоб його збої сайту.
Вибачте - які помилки ви до цих пір? Радек дав вам рішення для описали один і ви підтвердили, що ті пішли. Будь ласка, вкажіть, що ваша нова проблема, тому ми зможемо допомогти вам в цьому:)
r.dziadusz
24-09-11, 07:52
Немає відповіді, вважають вирішена
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):