Прагляд поўнай версіі: Вырашанае кадоўка ISO-8859-9 не падтрымліваецца?
адзін з вашых супрацоўнікаў адказалі мне кажуць, што яны абнавілі мой форумах.
Аднак я адказаў ім кажу Ёсць памылкі без адказу:
некаторыя тэмы паказваюць памылкі:
Спасылка:
http://www.cardshare.tv/forum/italian-italiano/66681-a.html
Памылка:
Увага: htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars]: `кадоўка ISO-8859-9" не падтрымліваецца, мяркуючы, ISO-8859-1 у [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лініі 281
Увага: htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars]: `кадоўка ISO-8859-9" не падтрымліваецца, мяркуючы, ISO-8859-1 у [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php на лініі 281
r.dziadusz
12-09-11, 10:51
Ваш форум не адказвае на дадзены момант. vBET падтрымлівае ўсе кадоўкі, але гэта лепш, калі ваш форум выкарыстоўвае UTF-8 кадоўцы.
Гэта можа быць праблема канфігурацыі, калі ласка, праверце файл ридми зноў - звярніце ўвагу на vBulletinTM канфігурацыі.
Акрамя таго, гэта толькі папярэджанне не памылку, калі ласка, звярніце ўвагу, што.
Я праверыў канфігурацыю, аднак, не бачым нічога дрэннага.
Гэта не проста папярэджанне, як старонкі гэтага шоў не працуюць, а проста паказаць гэтую памылку.
r.dziadusz
12-09-11, 18:53
Добра,
Ваш PHP функцыя не suppord гэтую кадыроўку, таму вы можаце зрабіць 2 рэчы:
а) змяніць кадоўку ў адну з іх:
ISO-8859-1, ISO-8859-15, UTF-8, але гэта не sugested і вельмі праблематычна
б) вы можаце проста выключыць папярэджання, дадаючы "@" перад функцыяй ў лініі 281:
да:
$content = htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
пасля:
$content = @htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
Паведаміце нам, калі праблема вырашана
Ён спыніўся памылкі ад паказу, аднак усе vbet убудова спрабуе зрабіць і не можа зрабіць, гэта выклікае сур'ёзную высокую нагрузку і зрабіць сайт працуе вельмі павольна.
Пасля змены, што вы сказалі ўчора, сайт працуе жудасна павольна і ўвесь час падае.
У цяперашні час я ўражаны узроўнем падтрымкі, прапанаваных на дадзены момант, улічваючы такія нюансы, працавалі да гэтага, я тады заплаціў за абнаўленнем якой было зроблена, але сайт больш не функцыянуе правільна.
Yesday я страціў больш за 50 фунтаў стэрлінгаў даходу.
Я занятая форум і не можа дазволіць сабе для рэчаў, каб працягваць, як гэта, я хацеў бы, вырашана як мага хутчэй.
Я вярнуўся змены на дадзены момант.
r.dziadusz
15-09-11, 09:49
Мы шкадуем, што вам прыйдзецца чакаць,
Перш за ўсё пераканайцеся, што кэш ўключаны
Калі ласка, праверце гэтую тэму http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html. Калі ласка, засяродзіцца на 2 пункта, 16, 18, але прачытаць іх усё
Калі праблема не выхаду адключыць ўсе мовы без аднаго, праверце кэш атрымліваеце поўны
Таксама Вы можаце задаць сваё хост правайдэра, калі вы выкарыстоўваеце апошнюю версію PHP
Больш таго, вы можаце праверыць у чым праблема на сэрвэры. Пасля Увайсці шукаць праблемы з памяццю расходу, або procesor перагрузкі. Даведайцеся, ці ёсць працэс, адказны за гэта.
Мой сервер нагрузка складае ад 0,50 - 1,50 = вельмі нізкая.
VBulletin AdminCP = працуе вельмі хутка, а таксама іншых сайтаў і панэлі кіравання на серверы.
Быў усталяваны Госць кэш, але гэта не праблема.
Пытанне ў тым, што многія карыстальнікі дасягаюць старонкі з памылкамі і vBet не працуе правільна, каб яго збоі сайта.
r.dziadusz
15-09-11, 15:19
Pleace заўважыць, што гэта не vBet памылка. Гэта здарылася з-за PHP - PHP кіраўніцтва (http://php.net/manual/en/function.htmlspecialchars.php).
Гэтыя папярэджанні не павінны аварыі сайце, але як я сказаў, калі ласка, паспрабуйце адключыць моў і высветліць, калі форум працуе хутчэй
Пытанне ў тым, што многія карыстальнікі дасягаюць старонкі з памылкамі і vBet не працуе правільна, каб яго збоі сайта.
Выбачайце - якія памылкі вы да гэтага часу? Радэк даў вам рашэнне для апісалі адзін і вы пацвердзілі, што тыя пайшлі. Калі ласка, пакажыце, што ваша новая праблема, таму мы зможам дапамагчы вам у гэтым:)
r.dziadusz
24-09-11, 07:52
Няма адказу, лічаць вырашана
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):