Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno charset ISO-8859-9 nejsou podporovány?
jeden z vašich zaměstnanců to ode mne uvádí, že jejich aktualizaci mého fóra.
Nicméně jsem odpověděl, jak říkají tam jsou chyby, bez odezvy:
Vlákna vykazují některé chyby:
Link:
http://www.cardshare.tv/forum/italian-italiano/66681-a.html
Chyba:
Upozornění: htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars]: charset `ISO-8859-9" nejsou podporovány, za předpokladu, iso-8859-1 v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 281
Upozornění: htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars]: charset `ISO-8859-9" nejsou podporovány, za předpokladu, iso-8859-1 v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php on line 281
r.dziadusz
12-09-11, 10:51
Fórum neodpovídá v současné době. vBET podporuje všechny kódování, ale to je nejlepší, pokud fórum používá kódování UTF-8.
To může být problém s konfigurací, podívejte se prosím do souboru readme znovu - pozor na vBulletinTM konfigurace.
Navíc je to jen varování, chyby, prosím, na vědomí, že.
Ověřil jsem konfiguraci však nevidí nic špatného.
Není to jen varování stránkách této přehlídky na to není funkce, ale jen ukázat tuto chybu.
r.dziadusz
12-09-11, 18:53
Ok,
Vaše PHP funkce nejsou suppord této znakové sady, takže je můžete udělat 2 věci:
a) změnit znakovou sadu do jednoho z nich:
ISO-8859-1, ISO-8859-15, UTF-8, ale není to sugested a velmi problematické
b) je možné jednoduše vypnout varování přidáním "@" před funkcí v souladu 281:
před:
$content = htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
po:
$content = @htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
Dejte nám vědět, pokud problém je vyřešen
To se zastavil chybu v představení, ale bez ohledu na vbet plugin se snaží dělat a co nesmí dělat, je vážně způsobuje vysoké zatížení a dělat stránky běží velmi pomalu.
Poté, co měnit to, co jste včera řekl, že stránky běží strašně pomalu a stále havaruje.
V současné době jsem nezaujatý úroveň podpory nabízených v současné době, s ohledem na to pracovali předtím, než jsem pak platil za upgrade, který byl proveden, ale stránky jsou již funkční.
Yesday jsem ztratil více než 50 liber v příjmech.
Mám práce fórum a nemůže si dovolit na to, aby i nadále takhle, rád bych to vyřešit co nejdříve.
Jsem se vrátil změnu nyní.
r.dziadusz
15-09-11, 09:49
Omlouváme se, že budete muset počkat,
V první řadě se ujistěte, že cache jsou zapnuté
Prosím, podívejte se na toto téma http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html. Prosím, zaměřit se na bod 2, 16, 18, ale číst všechny z nich
Pokud problém stále exit Vypnutí všech jazycích, aniž by jedno, zda vyrovnávací paměti jsou stále plné
Také se můžete zeptat svého hostitele poskytovatele, pokud používáte nejnovější verzi PHP
Navíc se můžete podívat v čem je problém na serveru. Po přihlášení hledat problém s pamětí spotřeba, nebo procesor přetížení. Zjistěte si, zda je proces, odpovídá za to.
My zatížení serveru se pohybuje mezi 0,50 - 1,50 = velmi nízká.
vBulletin AdminCP = pracovat velmi rychle, stejně jako jiná místa a ovládací panely na serveru.
Mám povoleno Host Cache, ale to není problém.
Problém je, že mnozí uživatelé dostávají stránky s chybami a vBet nefunguje správně, tak jeho havárii místě.
r.dziadusz
15-09-11, 15:19
Pleace Všimněte si, že to není vBet chyba. To se stalo, protože PHP - PHP manuál (http://php.net/manual/en/function.htmlspecialchars.php).
Tyto výstrahy by neměly havárie místě, ale jak jsem řekl, prosím, zkuste vypnout jazyků a zjistit, zda forum pracuje rychleji
Problém je, že mnozí uživatelé dostávají stránky s chybami a vBet nefunguje správně, tak jeho havárii místě.
Je nám líto - to, co chyby se stále máte? Radek dal řešení popsal jeden a je potvrzeno, že tyto jsou pryč. Uveďte prosím, co je váš nový problém, takže budeme schopni pomoci s tím:)
r.dziadusz
24-09-11, 07:52
Žádná odpověď, považují to řešilo
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):