СДА

Виев Фулл Версион: Решити цхарсет ИСО-8859-9 није подржан?

contemptx
09-09-11, 12:04
један од ваших запослених одговорио да ми кажу да су ажуриране мој блог.
Међутим сам одговорио да их рекавши да се грешке без одговора:

неке теме које показују грешке:

Линк:
хттп://ввв.цардсхаре.тв/форум/италиан-италиано/66681-а.хтмл

Грешка:
Упозорење: хтмлспециалцхарс () [фунцтион.хтмлспециалцхарс]: цхарсет `ИСО-8859-9" није подржан, под претпоставком ИСО-8859-1 у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп он лине 281
Упозорење: хтмлспециалцхарс () [фунцтион.хтмлспециалцхарс]: цхарсет `ИСО-8859-9" није подржан, под претпоставком ИСО-8859-1 у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп он лине 281

r.dziadusz
12-09-11, 10:51
Форум не одговара у овом тренутку. вБЕТ подржава све кодне распореде, али је најбоље ако је ваш форум користи УТФ-8 кодном распореду.
То може бити проблем са конфигурацијом, молимо вас да проверите поново РЕАДМЕ фајл - обратите пажњу на вБуллетинТМ конфигурације.
Осим тога то је само упозорење није грешка, имајте на уму да.

contemptx
12-09-11, 16:07
Проверио сам конфигурацију али не могу да видим ништа погрешно.
Ово није само упозорење као страницама овој емисији на не функционишу, већ само показује ову грешку.

r.dziadusz
12-09-11, 18:53
Ок,
Ваш ПХП функција не суппорд ово цхарсет, па можете да урадите 2 ствари:
а) промените цхарсет у једну од ових:
ИСО-8859-1 ИСО-8859-15, УТФ-8, али то није сугестед и веома проблематично
б) једноставно можете искључити упозорења додајући "@" пре него што функционише у складу 281:

пре:

$content = htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);

после:

$content = @htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);

Обавестите нас уколико је проблем решен

contemptx
14-09-11, 15:27
Је престао да га грешке показује, међутим без обзира на вбет додатак покушава да уради и не може да уради изазива озбиљно висока оптерећења и израда сајта воде веома споро.

contemptx
15-09-11, 09:28
Након промене оно што сте рекли јуче, сајт ради ужасно споро и стално пада.
Ја сам тренутно импресиониран са нивоом подршке која се нуди у овом тренутку, с обзиром на ствари пре рада, ја сам тада платио за надоградњу што је и учињено, али сајт више не функционише исправно.

Иесдаи сам изгубио више од £ 50 у приходима.
Имам заузет форум и не могу да приуште да се ствари што наставите овако, ја бих ово решити у најкраћем могућем року.

Су вратили ми промена за сада.

r.dziadusz
15-09-11, 09:49
Жао нам је што морате да чекате,
Пре свега проверите да ли кеш су укључене

Молимо вас да проверите ову тему хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-генерал-дисцуссионс/408-вбет-перформанце.хтмл Молим вас фокусирати на тачку 2, 16, 18 али чита све од њих.

Ако проблем и даље излаз искључити свим језицима без једног, проверите да ли кеш добијају пуну

Такође можете питати добављача домаћин, ако користите најновију верзију ПХП

Осим тога можете да проверите у чему је проблем на серверу. Након пријавите се траже за проблеме са меморијским потрошња, или процесор преоптерећења. Сазнајте да ли постоји процес одговоран за то.

contemptx
15-09-11, 12:29
Мој рад сервера је између 0.50 - 1.50 = веома низак.
Крстарица АдминЦП = ради веома брзо, као и другим сајтовима и контролне панеле на серверу.

Омогућили су сам гост кеша, али то није проблем.
Питање је да су многи корисници достиже страница са грешкама и вБет не ради исправно тако да њен пад сајта.

r.dziadusz
15-09-11, 15:19
Плеаце приметити да то није вБет грешке. То се десило зато што ПХП - ПХП Мануал (хттп://пхп.нет/мануал/ен/фунцтион.хтмлспециалцхарс.пхп).
Ова упозорења не би требало да сруше сајт, али као што сам рекао молимо покушајте да искључите језика и сазнали да ли на форуму ради брже

vBET
16-09-11, 20:42
Питање је да су многи корисници достиже страница са грешкама и вБет не ради исправно тако да њен пад сајта.

Жао нам је - шта неке грешке и даље имате? Раде ти је дао решење за описао једну, а ви потврдили да су то нема. Наведите шта је ваш нови број тако да ћемо моћи да вам помогну са њим:)

r.dziadusz
24-09-11, 07:52
Без одговора, сматрамо да је решен

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1