Виев Фулл Версион: Решити цхарсет ИСО-8859-9 није подржан?
један од ваших запослених одговорио да ми кажу да су ажуриране мој блог.
Међутим сам одговорио да их рекавши да се грешке без одговора:
неке теме које показују грешке:
Линк:
хттп://ввв.цардсхаре.тв/форум/италиан-италиано/66681-а.хтмл
Грешка:
Упозорење: хтмлспециалцхарс () [фунцтион.хтмлспециалцхарс]: цхарсет `ИСО-8859-9" није подржан, под претпоставком ИСО-8859-1 у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп он лине 281
Упозорење: хтмлспециалцхарс () [фунцтион.хтмлспециалцхарс]: цхарсет `ИСО-8859-9" није подржан, под претпоставком ИСО-8859-1 у [пут] / инцлудес / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_ббцоде.пхп он лине 281
r.dziadusz
12-09-11, 10:51
Форум не одговара у овом тренутку. вБЕТ подржава све кодне распореде, али је најбоље ако је ваш форум користи УТФ-8 кодном распореду.
То може бити проблем са конфигурацијом, молимо вас да проверите поново РЕАДМЕ фајл - обратите пажњу на вБуллетинТМ конфигурације.
Осим тога то је само упозорење није грешка, имајте на уму да.
Проверио сам конфигурацију али не могу да видим ништа погрешно.
Ово није само упозорење као страницама овој емисији на не функционишу, већ само показује ову грешку.
r.dziadusz
12-09-11, 18:53
Ок,
Ваш ПХП функција не суппорд ово цхарсет, па можете да урадите 2 ствари:
а) промените цхарсет у једну од ових:
ИСО-8859-1 ИСО-8859-15, УТФ-8, али то није сугестед и веома проблематично
б) једноставно можете искључити упозорења додајући "@" пре него што функционише у складу 281:
пре:
$content = htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
после:
$content = @htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);
Обавестите нас уколико је проблем решен
Је престао да га грешке показује, међутим без обзира на вбет додатак покушава да уради и не може да уради изазива озбиљно висока оптерећења и израда сајта воде веома споро.
Након промене оно што сте рекли јуче, сајт ради ужасно споро и стално пада.
Ја сам тренутно импресиониран са нивоом подршке која се нуди у овом тренутку, с обзиром на ствари пре рада, ја сам тада платио за надоградњу што је и учињено, али сајт више не функционише исправно.
Иесдаи сам изгубио више од £ 50 у приходима.
Имам заузет форум и не могу да приуште да се ствари што наставите овако, ја бих ово решити у најкраћем могућем року.
Су вратили ми промена за сада.
r.dziadusz
15-09-11, 09:49
Жао нам је што морате да чекате,
Пре свега проверите да ли кеш су укључене
Молимо вас да проверите ову тему хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/вбет4-генерал-дисцуссионс/408-вбет-перформанце.хтмл Молим вас фокусирати на тачку 2, 16, 18 али чита све од њих.
Ако проблем и даље излаз искључити свим језицима без једног, проверите да ли кеш добијају пуну
Такође можете питати добављача домаћин, ако користите најновију верзију ПХП
Осим тога можете да проверите у чему је проблем на серверу. Након пријавите се траже за проблеме са меморијским потрошња, или процесор преоптерећења. Сазнајте да ли постоји процес одговоран за то.
Мој рад сервера је између 0.50 - 1.50 = веома низак.
Крстарица АдминЦП = ради веома брзо, као и другим сајтовима и контролне панеле на серверу.
Омогућили су сам гост кеша, али то није проблем.
Питање је да су многи корисници достиже страница са грешкама и вБет не ради исправно тако да њен пад сајта.
r.dziadusz
15-09-11, 15:19
Плеаце приметити да то није вБет грешке. То се десило зато што ПХП - ПХП Мануал (хттп://пхп.нет/мануал/ен/фунцтион.хтмлспециалцхарс.пхп).
Ова упозорења не би требало да сруше сајт, али као што сам рекао молимо покушајте да искључите језика и сазнали да ли на форуму ради брже
Питање је да су многи корисници достиже страница са грешкама и вБет не ради исправно тако да њен пад сајта.
Жао нам је - шта неке грешке и даље имате? Раде ти је дао решење за описао једну, а ви потврдили да су то нема. Наведите шта је ваш нови број тако да ћемо моћи да вам помогну са њим:)
r.dziadusz
24-09-11, 07:52
Без одговора, сматрамо да је решен
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):