PDA

مشاهده نسخه کامل : حل نویسهگان ISO - 8859 - 9 پشتیبانی نمی شوند؟

contemptx
09-09-11, 12:04
یکی از کارکنان خود را در پاسخ به من گفت که آنها به روز رسانی تخصصی موبایل و کامپیوتر من است.
با این حال من به آنها جواب داد گفت : اشتباهات بدون پاسخ وجود دارد :

برخی از موضوعات در حال نشان دادن خطا :

لینک :
http://www.cardshare.tv/forum/italian-italiano/66681-a.html

خطا :
هشدار : htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars] : نویسهگان `ISO - 8859 - 9' پشتیبانی نمی شوند ، فرض کنید که کدینگ آنها ISO - 8859 1 در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php در خط 281
هشدار : htmlspecialchars () [function.htmlspecialchars] : نویسهگان `ISO - 8859 - 9' پشتیبانی نمی شوند ، فرض کنید که کدینگ آنها ISO - 8859 1 در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php در خط 281

r.dziadusz
12-09-11, 10:51
انجمن شما در حال حاضر پاسخ نمی دهد. فعال تصدی پشتیبانی از تمام سیستم های کد گذاری می باشد ، اما بهتر است در صورتی که انجمن خود را با استفاده از utf - 8 را پشتیبانی می کند.
در آن ممکن است مشکل پیکربندی ، لطفا به فایل README را دوباره چک کنید -- توجه به پیکربندی vBulletinTM.
علاوه بر آن تنها هشدار نه خطا ، لطفا توجه داشته باشید که.

contemptx
12-09-11, 16:07
بررسی پیکربندی با این حال می تواند هر چیزی را نمی بینم اشتباه است.
این فقط یک هشدار را به عنوان صفحات این نشان می دهد در عمل نمی نمی باشد ، اما فقط این خطا را نشان می دهد.

r.dziadusz
12-09-11, 18:53
خوب ،
تابع پی اچ پی شما می توانم این نویسهگان suppord نیست ، بنابراین شما می توانید 2 چیز :
الف) تغییر نویسهگان خود را به یکی از این موارد :
که کدینگ آنها ISO - 8859 - 1 ، که کدینگ آنها ISO - 8859 - 15 ، UTF - 8 است اما sugested نیست و بسیار مشکل ساز
ب) شما به سادگی می توانید خاموش هشدارهای با اضافه کردن "@" قبل از تابع در خط 281 :

قبل از :

$content = htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);

بعد از :

$content = @htmlspecialchars($content,ENT_COMPAT,vB_Template_Runtime::fetchStyleVar('charset'),false);

به ما اطلاع دهید اگر مشکل حل شده است

contemptx
14-09-11, 15:27
این خطا از نشان دادن متوقف شود ، با این حال هر پلاگین فعال تصدی در تلاش است تا انجام دهد و نمی تواند انجام دهد باعث بار به طور جدی بالا و ساخت سایت را اجرا بسیار آرام است.

contemptx
15-09-11, 09:28
پس از تغییر آنچه شما روز گذشته اعلام کرد ، سایت در حال اجرا است به طرز وحشیانه ای کند و نگه می دارد توفنده.
من در حال حاضر با سطح پشتیبانی که در حال حاضر ارائه unimpressed ، با توجه به چیزهایی مشغول به کار بودند پیش از ، و سپس برای ارتقاء که انجام شد پرداخت می شود اما این سایت است که دیگر از درست کار کردن.

Yesday من بیش از پوند 50 در درآمد از دست داد.
من یک انجمن مشغول است و نمی توانیم برای همه چیز را به شما همچنان مثل این ، من می خواهم این حل و فصل در اسرع وقت.

من تغییر در حال حاضر بازگشته است.

r.dziadusz
15-09-11, 09:49
ما متاسفیم که شما باید صبر کنید ،
اول از همه مطمئن شوید که کش روشن

لطفا از این http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html موضوع لطفا تمرکز بر نقطه 2 ، 16 ، 18 ، اما همه از آنها.

اگر مشکل هنوز خروج همه زبان ها را خاموش و بدون یکی ، چک کردن انبارها در حال گرفتن کامل

همچنین شما می توانید ارائه دهنده میزبان خود ، بپرسید که آیا شما با استفاده از آخرین نسخه از پی اچ پی

علاوه بر این شما می توانید بررسی کنید مشکل بر روی سرور. بعد از ورود به دنبال مشکل با consuption حافظه ، و یا بیش از حد procesor. اگر روند مسئول آن وجود دارد.

contemptx
15-09-11, 12:29
بار سرور من ، بین 0،50 -- 1،50 = بسیار کم است.
صفحه اصلی AdminCP = کار بسیار سریع و به خوبی به عنوان سایت های دیگر و پانل کنترل بر روی سرور.

من کش مهمان را فعال ، اما این مسئله نیست.
موضوع این است که بسیاری از کاربران در حال رسیدن به صفحات با خطاها و فعال تصدی به درستی کار نمیکند بنابراین خود را توفنده سایت است.

r.dziadusz
15-09-11, 15:19
Pleace توجه داشته باشید که آن مشکلات را فعال تصدی نیست. این به دلیل در PHP happend -- پی اچ پی و کتابچه راهنمای کاربر (http://php.net/manual/en/function.htmlspecialchars.php).
این هشدارها باید به سایت سقوط نیست ، اما مثل من که لطفا سعی کنید به نوبه خود خاموش زبان و پیدا کردن اگر به انجمن آثار سریعتر

vBET
16-09-11, 20:42
موضوع این است که بسیاری از کاربران در حال رسیدن به صفحات با خطاها و فعال تصدی به درستی کار نمیکند بنابراین خود را توفنده سایت است.

با عرض پوزش -- چه اشتباهات شما هنوز هم؟ رادک به شما راه حل برای یک توصیف و تایید کرد که از بین رفته اند. لطفا مشخص موضوع جدید به شما چه شده است تا ما قادر خواهد بود تا شما را با آن کمک کند :)

r.dziadusz
24-09-11, 07:52
بدون پاسخ ، در نظر آن حل

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1