Перегляд повної версії: vBET форум переїхав в VBulletin 4.x
Привіт:)
Ми тільки що переїхали з vBET форуму VBulletin 3.x до VBulletin 4.x
Знадобилося значно більше часу, що ми думали, що це буде, тому що ми отримали деякі проблеми з форуму. Насправді ми все ще налаштування деяких речей, але в цей момент ми можемо відкрити форум знову:)
Так шкода, що так довго, і сподіваємося, що вам сподобається новий форум:)
PS.
Якщо ви виявили ніяких проблем з форуму після оновлення - будь ласка, напишіть про це тут - ми виправимо це:)
Він добре виглядає. Добре працює з поточною версією VBET VBulletin 4.1.5?
Я скоро дізнаєтеся, як це працює на моєму сайті, я тільки що купив ліцензію. Я з нетерпінням чекаю його скачати. :)
Спасибі за оновлення!
Існує помилка 404 при спробі завантажити vbet з розділу завантажень. Я не можу бачити, завантажити будь-яку версію.
Я пішов за посилання на скачування і це показує, немає ніякої інформації про мою нової ліцензії. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Те ж саме тут. Я не в змозі завантажити vbet.
Я бачу свою ліцензію зараз, але все ще не може нічого завантажувати. Будь ласка, виправте якомога швидше, як я хотів почати. :)
Не вдається знайти файл http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.
Я бачу свою ліцензію зараз, але все ще не може нічого завантажувати. Будь ласка, виправте якомога швидше, як я хотів почати. :)
Дякуємо. Ми працюємо зараз на завантаження. Вибачте за питання - основні оновлення тільки автор дав нам який-небудь сюрпризів ми не очікували.
Доброго дня. На даний момент ми знаємо, що завантаження працює під Opera - будь ласка, використовуйте опери скачати vBET.
Ми працюємо, щоб зробити його доступним і на інших браузерах.
OK - завантажити зараз працює у всіх браузерах. Перевірено на Opera, Chrome, Mozilla, IE. Ще раз перепрошую за неприємності.
Коли vBET 4.4.1 вийде?
Планується, що в ці вихідні.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):