View Full Version: vBET форум се мести в Еврофутбол 4.x
Здравейте:)
Ние току-що се премести vBET форум от Еврофутбол 3.x Еврофутбол 4.x
Отне много повече време, че ние решихме, че тя ще, защото ние имаме някои проблеми с Еврофутбол. Всъщност ние сме все още конфигуриране на някои неща, но в този момент можем да отворим отново форума:)
Съжалявам, че отне толкова дълго време, и се надявам, ще се насладите на новия форум:)
PS.
Ако забележите някакви проблеми с форума след актуализация - моля пишете за това тук - ние ще го оправя:)
Тя изглежда добре. Работи добре с текущата версия VBET Еврофутбол 4.1.5?
Скоро ще разберете как работи на моя сайт, както аз току-що са закупили лиценз. Очаквам с нетърпение да го изтеглите. :)
Благодаря за актуализация!
Има грешка 404, когато се опитват да изтеглите vbet от изтегляне раздел. Не мога да види да изтеглите всяка версия.
Аз последвах линка за изтегляне и това показва, че няма информация за моя нов лиценз. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Същото тук. Аз не съм в състояние да изтеглите vbet.
Аз виждам лиценза си сега, но все още не може да изтеглите нещо. Моля, уточни най-скоро, тъй като аз съм неспокоен, за да започнете. :)
не може да намери файла в http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.
Аз виждам лиценза си сега, но все още не може да изтеглите нещо. Моля, уточни най-скоро, тъй като аз съм неспокоен, за да започнете. :)
Благодаря. Ние работим в момента за изтегляне. Съжалявам за въпросите, свързани с основни актуализация на Еврофутбол ни даде някои малки изненади, ние не се очаква.
Здравейте. В този момент ние знаем, че изтеглянето работи под Opera - моля използвайте опера, за да изтеглите vBET.
Ние работим за да бъде достъпна и за други браузъри.
OK - изтегляне работи сега във всички браузъри. Проверено на Opera, Chrome, Mozilla, IE. Още веднъж съжалявам за неприятности.
Кога ще vBET 4.4.1 да бъдат освободени?
Кога ще vBET 4.4.1 да бъдат освободени?
То е планирано за този уикенд.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):