Žiūrėti pilną versiją: vBET Forumas persikėlė į vBulletin 4.x
Hi:)
Mes ką tik persikėlė vBET forumą vBulletin 3.x diskusijos 4.x
Prireikė daug daugiau laiko, kad mes manė, ji bus, nes mes turime keletą klausimų su vBulletin. Iš tikrųjų mes vis dar konfigūruoti kai kurių dalykų, bet šiuo metu mes galime vėl atidaryti forumą:)
Taip gaila tai užtruko taip ilgai, ir, tikiuosi jums patiks naują forumą:)
PS.
Jei pastebėsite kokių nors po atnaujinti su forumo klausimais - rašykite apie tai čia - mes ją išspręsti:)
Atrodo gerai. Veikia gerai su dabartine versija VBET vBulletin 4.1.5?
Aš netrukus sužinoti, kaip ji veikia ant mano svetainę, kaip aš ką tik nusipirkau licenciją. Tikiuosi, kad jį atsisiųsti. :)
Ačiū už atnaujinimą!
404 klaida bandant atsisiųsti vbet download sekciją. Aš negaliu matyti, kad atsisiųsti bet kurios versijos.
Aš po parsisiuntimo nuorodą, ir tai rodo, nėra jokios informacijos apie mano naują licenciją. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Tas pats čia. Aš negaliu parsisiųsti vbet.
Dabar matau savo licenciją bet vis dar negaliu nieko atsisiųsti. Prašome ištaisyti artimiausiu metu, kaip aš esu nekantravo pradėti. :)
negali rasti failą ne http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.
Dabar matau savo licenciją bet vis dar negaliu nieko atsisiųsti. Prašome ištaisyti artimiausiu metu, kaip aš esu nekantravo pradėti. :)
Ačiū. Mes dirbame dabar atsisiųsti. Atsiprašome už klausimus - pagrindinis atnaujintos vBulletin davė mums mažai siurprizų nebuvo tikimasi.
Sveiki. Šiuo metu mes žinome, kad atsisiųsti dirba pagal Operos - prašome naudoti operos atsisiųsti vBET.
Mes dirbame, kad ji būtų prieinama ir kitomis naršyklėmis.
Gerai - atsisiųsti dirbti visose naršyklėse. Patikrinta Opera, Chrome "," Mozilla, IE. Dar kartą atsiprašau už problemų.
Kada bus vBET 4.4.1 bus išleistas?
Kada bus vBET 4.4.1 bus išleistas?
Ji yra planuojama šį savaitgalį.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):