PDA

Teljes verzió megtekintése: vBET fórum költözött vBulletin 4.x

vBET
03-08-11, 10:18
Hi:)

Csak költözött vBET fórumot vBulletin 3.x a vBulletin 4.x
Beletelt sokkal több időt, hogy úgy gondoltuk, lesz, mert van néhány kérdések vBulletin. Valójában még mindig konfigurálása néhány dolgot, de ebben a pillanatban tudjuk megnyitni a fórum újra:)

Szóval sajnálom, hogy olyan sokáig tartott, és reméljük, élvezni fogja az új fórumban:)

PS.
Ha bármilyen problémák fórum frissítés után - írja róla itt - mi lesz kijavítani:)

Wulf
03-08-11, 16:52
Jól néz ki. Jól működik a jelenlegi verzió vBET vBulletin 4.1.5?

vBET
03-08-11, 19:13
Igen - ez jól működik:)

Wulf
03-08-11, 19:16
Én hamarosan megtudja, hogyan működik a honlapomon, mint én csak azt vettem egy licencet. Alig várom, hogy töltse le. :)

tavenger5
03-08-11, 19:33
Köszi a frissítést!

Van egy 404-es hibát, amikor megpróbálja letölteni vBET a letöltés részt. Én nem láttam, hogy letölthető bármely verzió.

Wulf
03-08-11, 21:42
Követtem a letöltési linket, és ez jelzi, hogy nincs információ az új engedélyt. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

raymond
04-08-11, 08:23
Ugyanaz itt. Nem tudok letölteni vBET.

Wulf
04-08-11, 20:40
Én látom engedélyt már, de még mindig nem tudja letölteni semmit. Kérjük, javítsa mihamarabb, mint én vagyok ideges az induláshoz. :)

nem találja a fájlt http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.

vBET
04-08-11, 22:11
Én látom engedélyt már, de még mindig nem tudja letölteni semmit. Kérjük, javítsa mihamarabb, mint én vagyok ideges az induláshoz. :)
Köszönöm. Dolgozunk most a letöltés. Elnézést kérdések - fő frissítése vBulletin adott nekünk egy kis meglepetést mi nem várható.

vBET
04-08-11, 22:29
Hello. Ebben a pillanatban tudjuk, hogy a letöltés alatt működő Opera - kérjük, opera letölthető vBET.

Azért dolgozunk, hogy elérhetővé teszik azt is, más böngészőkben.

vBET
04-08-11, 23:44
OK - letöltés dolgozik most minden böngészőben. Ellenőrizni Opera, Chrome, Mozilla, IE. Ismét sajnálom baj.

raymond
10-08-11, 02:48
Mikor lesz vBET 4.4.1 kell szabadítani?

vBET
10-08-11, 16:31
Mikor lesz vBET 4.4.1 kell szabadítani?

A tervek szerint ezen a hétvégén.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1