View Full Version: vBET Forum pārcēlās uz vBulletin 4.x
Hi:)
Mēs tikai pārcelts vBET forums no 3.x vBulletin uz 4.x vBulletin
Tas prasīja daudz vairāk laika, ka mēs domājam, tas būs, jo mums ir daži jautājumi ar vBulletin. Patiesībā mēs joprojām konfigurēšana dažas lietas, bet šajā brīdī mēs varam atvērt forumu vēlreiz:)
Tik žēl, tas bija tik ilgi, un ceru, ka jums patiks jauno forumu:)
PS.
Ja jums atrast nekādas problēmas ar forumu pēc update - lūdzu, rakstīt par to šeit - mēs to salabot:)
Tā izskatās labi. Strādā arī ar pašreizējo versiju VBET vBulletin 4.1.5?
Es ātri noskaidrot, kā tā darbojas manā mājas lapā, kā es tikko nopircis licenci. Es ceru uz lejupielādēt to. :)
Paldies par update!
Ir 404 kļūda, mēģinot lejupielādēt vbet no download sadaļā. Es nevaru redzēt lejupielādēt jebkuru versiju.
Es sekoju lejupielādes saiti, un tas parāda nav par manu jauno licencē ietverto informāciju. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Same here. Es nevaru lejupielādēt vbet.
Es esmu redzēt manu licenci tagad, bet vēl joprojām nevar lejupielādēt jebko. Lūdzu, izlabojiet asap, kā es esmu noraizējies, lai sāktu. :)
nevar atrast failu http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.
Es esmu redzēt manu licenci tagad, bet vēl joprojām nevar lejupielādēt jebko. Lūdzu, izlabojiet asap, kā es esmu noraizējies, lai sāktu. :)
Paldies. Mēs strādājam tieši tagad uz download. Sorry par jautājumu - galvenie atjauninājumu vBulletin deva mums kādu nelielu pārsteigumu mums nebija paredzēts.
Hello. Šobrīd mēs zinām, ka download kas strādā saskaņā Opera - lūdzu izmantojiet opera, lai lejupielādētu vBET.
Mēs strādājam, lai padarītu to pieejamu arī citās pārlūkprogrammās.
OK - download strādā tagad uz visiem pārlūkiem. Pārbaudīts uz Opera, Chrome, Mozilla, IE. Vēlreiz atvainojos par nepatikšanas.
Kad vBET 4.4.1 atbrīvo?
Tas ir plānots šajā nedēļas nogalē.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):