View Full Version: vBET Forumul sa mutat la vBulletin 4.x
Hi:)
Ne-am mutat doar pe forum pentru vBET de la vBulletin 3.x la vBulletin 4.x
A fost nevoie de mult mai mult timp ne-am gandit ca va fi, pentru că avem unele probleme cu vBulletin. De fapt, noi sunt configurarea încă unele lucruri, dar in acest moment putem deschide din nou pe forum:)
Îmi pare rău că a luat atât de mult, şi sperăm vă veţi bucura de pe forum pentru noi:)
PS.
Dacă găsiţi orice probleme cu forum după actualizare - vă rugăm să scriu despre ea aici - vom rezolva:)
Se pare bine. Funcţionează bine cu versiunea curentă vBET vBulletin 4.1.5?
Da - este de lucru bine:)
Eu va afla în curând cum funcţionează pe site-ul meu ca am doar au cumpărat o licenţă. Aştept cu nerăbdare să-l descărcaţi. :)
Multumesc pentru actualizare!
Există o eroare 404 când încercaţi să descărcaţi vBET de la sectiunea de download. Eu nu pot văzut pentru a descărca orice versiune.
Am urmat link-ul de descărcare şi se arată că nu există informaţii despre noua mea de licenţă. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Same aici. Eu nu am posibilitatea de a descărca vBET.
Eu văd de licenţă mea acum, dar încă nu se poate descărca nimic. Vă rugăm să corectaţi ASAP ca eu sunt nerăbdător pentru a începe. :)
nu poate găsi fişierul la http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.
Eu văd de licenţă mea acum, dar încă nu se poate descărca nimic. Vă rugăm să corectaţi ASAP ca eu sunt nerăbdător pentru a începe. :)
Multumesc. Lucrăm acum la descărcare. Ne pare rău pentru probleme - actualizare principal al vBulletin ne-a dat unele surprize puţin nu am aşteptat.
Buna ziua. În acest moment, ştim că sa descarcati lucrează în conformitate cu Opera - vă rugăm să folosiţi Opera pentru a descărca vBET.
Suntem de lucru pentru a face disponibil, de asemenea, pe alte browsere.
OK - download este acum de lucru pe toate browserele. Verificat la Opera, Chrome, Mozilla, IE. Încă o dată scuze pentru deranj.
Când va fi lansat vBET 4.4.1?
Când va fi lansat vBET 4.4.1?
Acesta este planificat pentru acest week-end.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):