PDA

Zobacz pełną wersję: vBET Forum przeniesione do vBulletin 4.x

vBET
03-08-11, 10:18
Witam:)

Po prostu przeniósł forum vBET z vBulletin 3.x 4.x do vBulletin
Minęło wiele czasu, że myśleliśmy, że będzie, bo mamy pewne problemy z vBulletin. W rzeczywistości jesteśmy jeszcze skonfigurować kilka rzeczy, ale w tej chwili możemy otworzyć forum ponownie:)

Przykro mi to trwało tak długo, i nadzieję, że korzystanie z nowego forum:)

PS.
Jeśli znajdziesz jakieś problemy z forum po aktualizacji - napisz o tym tutaj - będzie to naprawić:)

Wulf
03-08-11, 16:52
Wygląda dobrze. Działa dobrze z obecną wersją vBET vBulletin 4.1.5?

vBET
03-08-11, 19:13
Tak - to działa dobrze:)

Wulf
03-08-11, 19:16
I wkrótce dowiedzieć się, jak to działa na mojej stronie jak już kupił licencję. I czekamy na pobranie. :)

tavenger5
03-08-11, 19:33
Dzięki za update!

Wystąpił błąd 404 podczas próby pobrania vBET w dziale download. Nie mogę zobaczyć, aby pobrać wersję.

Wulf
03-08-11, 21:42
I po link do pobrania i to widać nie ma informacji o mojej nowej licencji. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php

raymond
04-08-11, 08:23
Same here. Nie jestem w stanie pobrać vBET.

Wulf
04-08-11, 20:40
Widzę mojej licencji teraz, ale nadal nie mogę nic ściągać. Popraw jak najszybciej, jak zależy mi, aby zacząć. :)

nie może znaleźć pliku w http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.

vBET
04-08-11, 22:11
Widzę mojej licencji teraz, ale nadal nie mogę nic ściągać. Popraw jak najszybciej, jak zależy mi, aby zacząć. :)
Dzięki. Pracujemy teraz na download. Przepraszamy za problemy - główny aktualizacji vBulletin dała nam trochę niespodzianek nie oczekuje.

vBET
04-08-11, 22:29
Hello. W tej chwili wiemy, że do pobrania działa pod Opera - skorzystaj opera do pobrania vBET.

Pracujemy, aby była dostępna również w innych przeglądarkach.

vBET
04-08-11, 23:44
OK - pobierz działa teraz na wszystkich przeglądarkach. Sprawdzone na Opera, Chrome, Mozilla, IE. Jeszcze raz przepraszam za kłopoty.

raymond
10-08-11, 02:48
Kiedy vBET 4.4.1 być zwolniony?

vBET
10-08-11, 16:31
Kiedy vBET 4.4.1 być zwolniony?

Jest to planowane na ten weekend.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1