Zobacz pełną wersję: vBET Forum przeniesione do vBulletin 4.x
Witam:)
Po prostu przeniósł forum vBET z vBulletin 3.x 4.x do vBulletin
Minęło wiele czasu, że myśleliśmy, że będzie, bo mamy pewne problemy z vBulletin. W rzeczywistości jesteśmy jeszcze skonfigurować kilka rzeczy, ale w tej chwili możemy otworzyć forum ponownie:)
Przykro mi to trwało tak długo, i nadzieję, że korzystanie z nowego forum:)
PS.
Jeśli znajdziesz jakieś problemy z forum po aktualizacji - napisz o tym tutaj - będzie to naprawić:)
Wygląda dobrze. Działa dobrze z obecną wersją vBET vBulletin 4.1.5?
I wkrótce dowiedzieć się, jak to działa na mojej stronie jak już kupił licencję. I czekamy na pobranie. :)
Dzięki za update!
Wystąpił błąd 404 podczas próby pobrania vBET w dziale download. Nie mogę zobaczyć, aby pobrać wersję.
I po link do pobrania i to widać nie ma informacji o mojej nowej licencji. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Same here. Nie jestem w stanie pobrać vBET.
Widzę mojej licencji teraz, ale nadal nie mogę nic ściągać. Popraw jak najszybciej, jak zależy mi, aby zacząć. :)
nie może znaleźć pliku w http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php.
Widzę mojej licencji teraz, ale nadal nie mogę nic ściągać. Popraw jak najszybciej, jak zależy mi, aby zacząć. :)
Dzięki. Pracujemy teraz na download. Przepraszamy za problemy - główny aktualizacji vBulletin dała nam trochę niespodzianek nie oczekuje.
Hello. W tej chwili wiemy, że do pobrania działa pod Opera - skorzystaj opera do pobrania vBET.
Pracujemy, aby była dostępna również w innych przeglądarkach.
OK - pobierz działa teraz na wszystkich przeglądarkach. Sprawdzone na Opera, Chrome, Mozilla, IE. Jeszcze raz przepraszam za kłopoty.
Kiedy vBET 4.4.1 być zwolniony?
Kiedy vBET 4.4.1 być zwolniony?
Jest to planowane na ten weekend.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):