Orijinalini görmek için tıklayınız: BB Forum vBulletin 4.x taşındı.
Merhaba:)
Biz sadece 3.x vBulletin vBulletin 4.x BB forum taşındı
Biz vBulletin ile ilgili bazı sorunları var, çünkü bunu düşündüm daha fazla zaman aldı. Aslında biz hala bazı şeyleri yapılandırırken, ancak şu anda yine forum açabilirsiniz:)
Çok üzgünüm bu kadar uzun sürdü ve yeni bir forum zevk umuyoruz:)
PS.
Güncellemeden sonra forum ile herhangi bir sorun bulursanız buraya yazınız bunu çözecektir:)
Bu iyi görünüyor. Sürümü BB vBulletin 4.1.5 için uygundur?
Evet, çok iyi çalışıyor:)
Yakında ben sadece bir lisans satın almış gibi web siteme nasıl çalıştığını öğreneceksiniz. Bunu indirmek için sabırsızlanıyoruz. :)
Güncelleme için teşekkürler!
Download bölümünden BB indirmek için çalışırken 404 hatası yoktur. Ben herhangi bir sürümünü indirmek için görmedim.
Indirme linki takip etti ve yeni lisansı hakkında bilgi yoktur. http://www.vbenterprisetranslator.com/downloads.php
Burada aynı. BB indirmek için mümkün değil.
Şimdi benim lisans görüyorum ama hala bir şey indiremiyorum. Lütfen en kısa sürede başlamak için endişeli düzeltmek. :)
http://www.vbenterprisetranslator.com/download.php az dosya bulamıyorum.
Şimdi benim lisans görüyorum ama hala bir şey indiremiyorum. Lütfen en kısa sürede başlamak için endişeli düzeltmek. :)
Teşekkür ederiz. Biz download, şu anda çalışıyoruz. Konular için özür dilerim - Forum ana güncelleme bize beklediğimizden vermedi bazı küçük sürprizler verdi.
Merhaba. Bu noktada indir Opera altında çalışan biliyorum - BB indirmek için opera kullanın lütfen.
Biz de diğer tarayıcılarda kullanılabilir hale getirmek için çalışıyoruz.
Tamam - indir tüm tarayıcılar üzerinde çalışıyor. Opera, Chrome, Mozilla, IE üzerinde kontrol etti. Sorun bir kez daha özür dilerim.
4.4.1 çıkacak BB ne zaman?
4.4.1 çıkacak BB ne zaman?
Bu hafta sonu için planlanıyor.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):