PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız: i ücretsiz sürümü vBET2310 hata var

root212
02-03-10, 04:35
Uyarı: set_time_limit () [function.set süre] [yol] güvenli modda zaman sınırı ayarlamak / hat 148 / vbenterprisetranslator_functions.php

i, dosya kullanımı php.ini ve giriş metin comant

safe_mode = off
ama aynı sorun var: (

Herkes bana yardımcı olabilir ...
i üzgünüm eğer yanlış bölümde forum ve benim sormak için dil ...: o

vBET
02-03-10, 20:09
. Htaccess dosyası ile güvenli modda devre dışı bırakmayı deneyin.

root212
03-03-10, 07:22
şimdi ben bir hata var

Ayrıştırma hatası: sözdizimi hatası, hat 14 / home / XXX / public_html / XXX.us / includes / vbenterprisetranslator_functions.php beklenmedik T_GLOBAL
ve i hat 14

global doları vbet_baseUri;

u bunun için bana yardımcı olabilir misiniz?

vBET
03-03-10, 21:10
Ne işaret hattı 13 değil 14 - ben orada bizim kod değildir bazı ek içerik olduğunuzu varsayıyorum.

Ben size sürümünü karşıdan nerede bilmiyorum. Lütfen buradan BB 2.3.x en son sürümü (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886) indirmek ve tüm dosyaları sunucunuza tekrar yükleme.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1