PDA

View Full Version: Unë kam gabim në vBET2310 version falas

root212
02-03-10, 04:35
Warning: set_time_limit () [function.set-afati kohor]: Nuk mund të afatit kohor të përcaktuar në mënyrë të sigurt në [rrugën] / përfshin / vbenterprisetranslator_functions.php on line 148

i kanë përdorur dhe php.ini input text comant në dosje

safe_mode = off
por unë kam të njëjtin problem: (

dikush mund të më ndihmojë ....
vjen keq në qoftë se i forumit gabuar seksioni dhe gjuhën time për të pyesni e mia ...: o

vBET
02-03-10, 20:09
Mundohuni të disable mënyrë të sigurt nga. Dosjen tuaj htaccess.

root212
03-03-10, 07:22
tani kam gabim

Error kuptoj: gabim sintakse, T_GLOBAL papritura in / home / XXX / public_html / XXX.us / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions.php on line 14
dhe i shikoni on line 14

globale $ vbet_baseUri;

mund të u ndihmojnë mua për këtë?

vBET
03-03-10, 21:10
Çfarë ju jeni duke treguar është në përputhje të mos 13 14 - kështu që unë të supozojmë se ju keni disa materiale shtesë nuk e cila nuk është kodi ynë.

Unë nuk e di nga ku ju shkarkuar versionin tuaj. Ju lutem shkarkoni versionin më të fundit të vBET 2.3.x nga këtu (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886) dhe ngarkoni të gjitha dosjet përsëri në serverin tuaj.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1