PDA

Teljes verzió megtekintése: nekem van hiba ingyenes verzió vBET2310

root212
02-03-10, 04:35
Figyelem: set_time_limit () [function.set-határidő]: Nem meghatározott határidőn csökkentett módban a [elérési út] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 148

nekem van használd a php.ini és bemeneti szöveges comant a fájl

safe_mode = off
de nekem van ugyanaz probléma: (

valaki tud nekem segíteni ....
Sajnálom, ha tévedtem részben fórum és a nyelv az én kérni ...: o

vBET
02-03-10, 20:09
Próbálja meg letiltani a safe mode be. Htaccess fájlt.

root212
03-03-10, 07:22
Most már hiba

Parse error: syntax error, váratlan T_GLOBAL a / home / XXX / public_html / XXX.us / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 14
és én meg on-line 14

global $ vbet_baseUri;

tud u segítsen nekem erre?

vBET
03-03-10, 21:10
Mit mutat meg összhangban van 13 nem 14 -, így feltételezem, hogy van néhány kiegészítő tartalom van, ami nem a kódunkat.

Nem tudom, ahonnan letölthető verzió. Töltse le legújabb kiadása vBET 2.3.x innen (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886) és töltsd fel az összes fájlt újra a szerverre.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1