PDA

Zobrazit plnou verzi: Mám Chyba na bezplatnou verzi vBET2310

root212
02-03-10, 04:35
Upozornění: set_time_limit () [function.set-time-limit]: Nelze nastavit časový limit v nouzovém režimu v [cesta] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 148

Mám použít php.ini a zadávat text comant na soubor

safe_mode = off
ale mám stejný problém: (

někdo mi může pomoci ....
Omlouváme se, pokud jsem se špatně Fóra a můj jazyk pro mé zeptat ...: o

vBET
02-03-10, 20:09
Zkuste vypnout nouzovém režimu si. Souboru htaccess.

root212
03-03-10, 07:22
Teď jsem si chyby

Parse error: syntax error, unexpected T_GLOBAL in / home / XXX / public_html / XXX.us / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 14
a já se na řádku 14

global $ vbet_baseUri;

může pomoci u mě za to?

vBET
03-03-10, 21:10
To, co ukazuje na je v souladu 13 let, 14 - takže předpokládám, že máte nějaké další obsah, který tam není náš kód.

Nevím, odkud jste stáhli verzi. Stáhněte si prosím nejnovější verzi 2.3.x vBET zde (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886) a všechny soubory nahrát na server znovu.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1