PDA

View Full Version: man ir kļūda bezmaksas versija vBET2310

root212
02-03-10, 04:35
Brīdinājums: set_time_limit () [function.set-termiņš]: Nevar iestatīt laika ierobežojumu drošajā režīmā [ceļu] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php par 148 līnijas

i ir izmantot php.ini un ievadi tekstu comant par failu

safe_mode = off
bet man ir tāda pati problēma: (

kāds var man palīdzēt ....
sorry, ja es nepareizi sadaļu forumā un manā valodā par manu jautāt ...: o

vBET
02-03-10, 20:09
Mēģiniet atspējot drošajā režīmā, jūsu. Htaccess failu.

root212
03-03-10, 07:22
Tagad man ir kļūda

Parsēšanas kļūda: sintakses kļūda, negaidīti T_GLOBAL in / home / XXX / public_html / XXX.us / includes / vbenterprisetranslator_functions.php gada 14 line
un es skatos uz 14 līnijas

pasaules $ vbet_baseUri;

var u palīdzēt man par šo?

vBET
03-03-10, 21:10
Kas jums ir vērsti, ir 13 līniju, 14 - tāpēc es pieņemu, ka jums ir kāda papildu saturu, kas nav mūsu kodu.

Es nezinu, no kurienes jums lejupielādēt savu versiju. Lūdzu, lejupielādējiet jaunāko versiju vBET 2.3.x no šeit (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886) un augšupielādēt visus failus atkal uz jūsu serveri.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1