PDA

Žiūrėti pilną versiją: i klaida dėl laisvo versija vBET2310

root212
02-03-10, 04:35
Įspėjimas: set_time_limit () [function.set-terminas]: Cannot nustatytą terminą saugiuoju režimu [kelias] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 148

i naudoti failą php.ini ir įvesti tekstą comant

safe_mode = off
bet aš pati problema: (

bet kas gali man padėti ....
atsiprašau, jei i ne tame skyriuje forume ir mano kalba mano paprašyti ...: o

vBET
02-03-10, 20:09
Pabandykite išjungti saugiuoju režimu. Htaccess failą.

root212
03-03-10, 07:22
Dabar turiu klaidos

Analizės klaida: syntax error, netikėtų T_GLOBAL / home / xxx / public_html / XXX.us / includes / vbenterprisetranslator_functions.php 14 on-line
ir I Look on-line 14

pasaulio $ vbet_baseUri;

gali ir man padėti?

vBET
03-03-10, 21:10
Kas jums yra nukreipta į eilutę 13 o ne 14 - taip aš manau, kad turite kokių nors papildomu turiniu, kuris yra ne mūsų kodą.

Aš nežinau, iš kur jūs įkėlėte savo versiją. Prašome parsisiųsti naujausią spaudai vBET 2.3.x iš čia (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886) ir vėl įkelti visus failus į savo serverį.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1