Prijava

View Full Version: Imam napake na brezplačni različici vBET2310

root212
02-03-10, 04:35
Opozorilo: set_time_limit () [function.set-rok]: Ne morem določiti rok, v varnem načinu v [pot] / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 148

Imam uporabljajo php.ini in comant vnos besedila v datoteki

safe_mode = off
vendar imam enak problem: (

kdo mi lahko pomaga ....
Oprosti, če sem narobe oddelku forum in moj jezik za moje vprašati ...: o

vBET
02-03-10, 20:09
Poskusite onemogočiti varen način, ki vam ga. Htaccess datoteko.

root212
03-03-10, 07:22
Zdaj imam napako

Parse error: syntax error, nepričakovanih T_GLOBAL v / home / XXX / public_html / XXX.us / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 14
in pogledam na line 14

svetovni $ vbet_baseUri;

lahko u pomoč mi za to?

vBET
03-03-10, 21:10
Kaj vam obrnjena, je v vrstici 13 ne 14 - zato predvidevam, da imate nekaj dodatnih vsebin, ki pa ni naša koda.

Ne vem, od kod ste prenesli vašo različico. Prosimo, da prenesete najnovejšo različico vBET 2.3.x od tukaj (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=220886) in naložiti vse datoteke znova na vaš strežnik.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1