Виев Фулл Версион: Могу ли онемогућити вбет на блогу?
Имам посебну конфигурацију у мом ВБ4 где форум на сите.цом / форум и блог је на блог.сите.цом и сваки корисник профили су на [корисницко име] сите.цом и њихов блог на [корисницко име] сајта.. .цом / блог (сви то раде вБуллетин).
Покушао сам на тестирање сервера свој бесплатни вБЕТ в2 али блогове и профила се не може превести тако да бих волео да онемогућите у тим странама. Да ли је могуће?
Да можете онемогућити блогова у пуној верзији користећи Администратор ЦП -> вБЕТ -> Превод Опције -> ВВВ УРЛ -. Једноставно можете подесити да '/ блога'
То неће радити за корисничких профила, јер не постоји заједнички УРЛ део (осим сите.цом., Али то би игнорисати све). Мали вБЕТ код модификација ће решити проблем (на месту где ВВВ УРЛ адресе проверава можемо проверити и да је профил страница користећи ТХИС_СЦРИПТ вредност).
Игнорисати УРЛ опција није доступна у бесплатној верзији.
Админ ЦП -> вБЕТ -> Превод Опције -> ВВВ УРЛ
Молим вас реците ми ... како да игнорише специфичне форум (е) не вБЕТ 4.4.к ... екамле ... овом форуму ...
Пре продаје Питања (хттп://ввв.вбентерприсетранслатор.цом/форум/пре-салес-куестионс/)
Имам око 140 јавне форуме ... и желим да преведе само пола мог управног ... само неке дискусије блог ... око 70 Форум ...
Морам ставити све то 70 форуме у ... Игнорисати УРЛ ... или шта?
Ће бити у реду да додате нову могућност ... Укључи / Искључи блог ... Форум ИДС одвојене зарезима ... или изаберите (Цтрл + клик) вештице блог да укључите или искључите ...
У овом тренутку подржава вБЕТ игнорисање од стране дела УРЛ-а. За функцију захтеве, отворите нову тему у одељку опција захтев.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):