Žiūrėti pilną versiją: Ar galiu išjungti vbet į dienoraštį?
Aš ypač konfigūraciją mano VB4 kai forume site.com / forumas ir dienoraštyje blog.site.com ir kiekvieno vartotojo profiliai [vartotojo vardas]. Site.com ir jų dienoraštį [vartotojo vardas] Svetainės com / blog (visa tai daroma vBSEO).
Aš bandė dėl bandymo serveris nemokamai vBET V2, tačiau dienoraščius ir profilių negali būti verčiami, todėl norėčiau išjungti tų puslapių. Ar tai įmanoma?
Taip, galite išjungti dienoraščių pilna versija Admin CP -> vBET -> Vertimo Options -> Ignoruoti URL - galite tiesiog nustatyti "/ tinklaraštis".
Ji neveiks, vartotojo profiliai, nes nėra bendros URL dalis (išskyrus. Site.com, bet tai ignoruoti viską). Mažas vBET kodo pakeitimą būtų išspręsti problemą (vieta, kur Ignoruoti tikrinamas URL, mes galime patikrinti, taip pat tai profilio puslapį naudojant THIS_SCRIPT vertė).
Ignoruoti URL parinktį galima naudoti ne free versiją.
Admin CP - > vBET - > vertimo parametrai - > nepaisyti URL
Prašome papasakok man... kaip nepaisyti konkrečių forum(s) un vBET 4.4.x... examle... Šis forumas...
Pre-Sales klausimai (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pre-sales-questions/)
Aš turiu apie 140 visuomenės forumų... ir aš noriu versti tik pusė mano valdybos... tik keletas diskusijų forumų... apie 70 forumai...
Man reikia įdėti šią 70 forumai... Nepaisyti URL... ar ką?
Bus gerai pridėti naują funkciją... Įtraukti/pašalinti forumai... forumas ID, atskirtus kableliais... arba pasirinkite (CTRL + spustelėkite) raudonųjų plekšnių forumai įtraukti arba pašalinti...
Šiuo metu vBET palaiko, neatsižvelgiant į URL dalis. Funkcija prašymus, prašome atidaryti naują temą funkcija prašymą skyriuje.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):