View Full Version: Ma saan keelata vbet ka blogi?
Mul on eriti konfiguratsiooni minu VB4 kus foorum on site.com / foorum ja blogi on blog.site.com ja iga kasutaja profiilid kohta [kasutajanimi]. Site.com ja nende blogi [kasutajanimi]. Kohas com / blogi (kõik see on tehtud vBSEO).
Olen püüdnud test server oma vaba vBET v2 kuid blogid ja profiilid ei ole võimalik tõlkida, et ma tahaks keelata nendel lehekülgedel. On see võimalik?
Jah võite kaotada blogid täisversioon kasutades Admin CP -> vBET -> Tõlkimine Options -> Ignore URL - saad lihtsalt seada seal / blogi.
See ei toimi kasutajaprofiilid, sest puudub ühine URL osa (välja arvatud. Site.com, kuid see eiraks kõike). Väike vBET koodi muutmine lahendaks probleemi (koht, kus Ignore URL kontrollitakse saame vaadata ka see Profiil lehe kasutades THIS_SCRIPT väärtus).
Ignore URLid valik ei ole saadaval tasuta versioon.
Admin CP - > vBET - > Tõlkesuvandid - > Ignoreeri URL-id
Palun öelge mulle... Kuidas ignoreerida konkreetsete forum(s) un vBET 4.4.x... examle... see foorum...
Pre-Sales küsimustele (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pre-sales-questions/)
Mul on umbes 140 avalikud foorumid... ja ma soovin... ainult pool mu pardal tõlkida ainult mõned arutelude foorumid... 70 foorumid kohta...
Panin selle 70 foorumid... Ignoreeri... URL või mida?
Saab lisada uus funktsioon trahvi... Kaasa ja jäta foorumid... komaga... foorum ID või valige (CTRL + klõps) pikklest foorumid kaasata või välja jätta...
Praegu toetab vBET, eirates osas on URL-I. Funktsioon taotlusi, palun Avage uus teema funktsiooni taotluse lahtrisse.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):