СДА

Виев Фулл Версион: Решити Проблем када се посетиоци региструју

tomee123
21-11-09, 20:28
Поздрав свим посетиоцима када покушате да се придружи форум им показати следећу поруку Одабрали сте да не прихватају услове форума, тако да нећете бити у могућности да настави у регистар. Кликните овде за повратак на почетну, или притисните "Назад" дугме на вашем претраживачу ако се слажете да правила форума сада. Овај проблем је на свим језицима Да ли постоји решење за овај проблем? Хвала

vBET
21-11-09, 20:42
Молим вас АМ ми линк на ваш форум.

tomee123
21-11-09, 20:53
сирионлине.цом/вб3

vBET
21-11-09, 21:25
Молимо Вас да користите вБЕТ конфигурацију и скуп који имају право на лево како - то ће га променити лева на десно за одговарајуће језике. Сада није читљив за многе људе.

Имајте на уму да под Опере форум није читљив - све тече.

Такође, не могу да нађем линк за регистра - неки савет, где ћу га наћи? :)

tomee123
21-11-09, 21:30
Па сам променио правац форума десна на лево за линк ка овој регистра сирионлине.цом/вб3/регистер.пхп Лангуаге = ср?

vBET
21-11-09, 21:51
Видим да се то догоди и за увек није превео страница (нисам сигуран - ја Дон не разумем без превода, али видим да има упозорење уместо формулар за регистрацију). Зато мислим да није крив вБЕТ. Проверите га на оригиналну страницу ако иста ствар се деси такође можете искључити вБЕТ и проверите поново. Ако ипак деси онда морате да погледате на неком другом месту зато што то није вБЕТ грешка.

Молим вас јавите ми ја сам у праву.

tomee123
21-11-09, 22:05
Мој радни добро и нема проблема са било којим проблемом форума и регистрација у оквиру форума добро ради, али проблем је у томе што када одаберем други језик осим оригинални језик форума, на пример, био посетилац из Аустралије да изаберете језик земље регистрованих форума покаже му писмо да није договоре о правилима форум Да ли имате идеју?

tomee123
21-11-09, 22:09
Ради добро

хттп://ввв.сирионлине.цом/вб3/регистер.пхп

tomee123
21-11-09, 22:12
Не ради и када да одобри законе форуму и праћење показује ме погрешно, ја нисам урадио одобрење закона хттп://ввв.сирионлине.цом/вб3/регистер.пхп?лангуаге=ен

vBET
21-11-09, 22:41
Мој радни добро и нема проблема са било којим проблемом форума и регистрација у оквиру форума добро ради, али проблем је у томе што када одаберем други језик осим оригинални језик форума, на пример, био посетилац из Аустралије да изаберете језик земље регистрованих форума покаже му писмо да није договоре о правилима форум Да ли имате идеју?

Ја сам у потрази за траговима сада.

vBET
21-11-09, 22:47
Један појма - као што сам виде када кликну регистрације дугме не вас довести до формулар за регистрацију (УРЛ register.php?do=register), Али само на постављање пошту (register.php?do=vMail).

У овом тренутку немам појма да ли то изазива проблем, али ми једноставно може да чека. Уколико можете да промените на тренутак ваше конфигурације, тако што ћете кликнути регистрација дугме генерише цео формулар за регистрацију. Такође, молимо Вас реците ми како да конфигуришете СМФ да понашање твоје Форум - Ја ћу га тестирати на нашим тестовима форумима.

tomee123
21-11-09, 23:07
Један појма - као што сам виде када кликну регистрације дугме не вас довести до формулар за регистрацију (УРЛ register.php?do=register), Али само на постављање пошту (register.php?do=vMail).

У овом тренутку немам појма да ли то изазива проблем, али ми једноставно може да чека. Уколико можете да промените на тренутак ваше конфигурације, тако што ћете кликнути регистрација дугме генерише цео формулар за регистрацију. Такође, молимо Вас реците ми како да конфигуришете СМФ да понашање твоје Форум - Ја ћу га тестирати на нашим тестовима форумима.

Сам престао производа не = Вмаил
Проверавати пошту
Проблем и даље
Сада приказује линк на регистер.пхп пријаву? До = регистра

Крстарица
Имам лиценцу прави

vBET
21-11-09, 23:16
У реду. Ја још увек тражим. Један наговештај - можда постоји неки проблем са редирекције (ако је 301 редирекцију деси онда ће изгубљене информације о споразуму за Форум услови). Ја ћу написати робота за неколико минута тако да ћу видети да ли се тако нешто деси. Будите мирни - ми ћемо наћи решење за то:)

vBET
21-11-09, 23:30
У реду - Знам разлог. То је оно што сам мислио - имате преусмеравања, јер је у облику УРЛ адреса остаје без језика параметар. Зато је преусмеравање дешава. Питам се зашто УРЛ адресу у облику није променило (то би требало да буде) - ја ћу га испитати одмах:)

vBET
21-11-09, 23:35
Да ли користите неки мод који мења УРЛ-ове у форми? Тражим у Министарству одбране код, ваш ХТМЛ код и нашем форуму хтмл. То треба да раде. Дакле, за боље истрагу ћу морати приступ форуму. Молим вас АМ ми приступ вашем ФТП-а (вероватно нећу морати Администратор КП).

vBET
22-11-09, 02:04
Један важан питање - да се приказују на вБЕТ 3.к ...?

Изгледа као да имају слободан вБЕТ 2.к који је управо направио превода и не подржава више језика заједнице. Ако желите да ваши корисници пишу поруке на различитим језицима и да се пријавите на ваш форум из других земаља онда морате да купите лиценцу вБЕТ 3.к. Извини нисам га пита на почетку би сигурно нас штанд много времена;)

tomee123
22-11-09, 19:17
Па Да ли прихвата уплате путем Вестерн Унион? Да ли је да будем промотер свој производ зоне ((Средњи исток)) плаћају: Д

tomee123
23-11-09, 14:58
Па Да ли прихвата уплате путем Вестерн Унион? Да ли је да будем промотер свој производ зоне ((Средњи исток)) плаћају: Д
Не видим никакав одговор! : О

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1