PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Problém pri návštevníkov registra

tomee123
21-11-09, 20:28
Ahoj všetci, keď návštevníci pokuse o pripojenie Forum im ukázať nasledujúcu správu, ktorú si zvolili, že nechcete prijať podmienky fóra, takže nebude môcť pokračovať v registri. Kliknite tu pre návrat domov, alebo stlačte tlačidlo "Späť" v prehliadači, ak budete súhlasiť, aby sa pravidlá fóra. Tento problém je vo všetkých jazykoch Existuje riešenie tohto problému? Vďaka

vBET
21-11-09, 20:42
Prosím PM ma odkaz na vaše fórum.

tomee123
21-11-09, 20:53
syrionline.com/vb3

vBET
21-11-09, 21:25
Použite prosím vBET konfigurácie a nastavenia, ktoré ste sprava doľava - to sa zmení, aby zľava doprava pre príslušné jazyky. Teraz to nie je čitateľný pre mnoho ľudí.

Vezmite prosím na vedomie, že v rámci Opera fórum nie je čitateľný - všetko, čo tečie.

Tiež nemôžem nájsť odkaz na register - nejaký náznak, kde som ho nájdete? :)

tomee123
21-11-09, 21:30
Tak som zmenil smer fóra sprava doľava na odkaz tohto registra je syrionline.com/vb3/register.php? Language = en

vBET
21-11-09, 21:51
Ako vidím tak stane aj pre stránky nie sú preložené (nie som si istý - ja nie to pochopiť aj bez prekladu, ale vidím, že je varovaním miesto registračného formulára). To je dôvod, prečo som si myslel, že to nie je chyba vBET. Skontrolujte prosím, že na pôvodnej stránke, ak sa to stalo tiež môžete vypnúť vBET a skontrolovať znova. Ak sa napriek tomu stane, potom sa budete musieť poobzerať po niečom inom, pretože to nie je vBET chyba.

Prosím, dajte mi vedieť, mám pravdu.

tomee123
21-11-09, 22:05
Moje pracovné dobre a nie je problém s akýmkoľvek problémom fóra a registrácie v rámci Fóra funguje dobre, ale problém je, že keď som zvoliť iný jazyk, ako je pôvodný jazyk fóra, napríklad, bol návštevník z Austrálie vybrať jazyk krajiny zaregistrovaných Forum ukázať mu list, že sa nedohodli na pravidlách Forum Máte nápad?

tomee123
21-11-09, 22:09
Funguje dobre

http://www.syrionline.com/vb3/register.php

tomee123
21-11-09, 22:12
Nefunguje a po schválení zákonov fórum a následné činnosti ukazuje mi chybu som nemal schvaľovať zákony http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en

vBET
21-11-09, 22:41
Moje pracovné dobre a nie je problém s akýmkoľvek problémom fóra a registrácie v rámci Fóra funguje dobre, ale problém je, že keď som zvoliť iný jazyk, ako je pôvodný jazyk fóra, napríklad, bol návštevník z Austrálie vybrať jazyk krajiny zaregistrovaných Forum ukázať mu list, že sa nedohodli na pravidlách Forum Máte nápad?

Hľadám stopy práve teraz.

vBET
21-11-09, 22:47
Jeden kľúč - ako to vidím ja Po kliknutí na tlačidlo Registrácia nie je dostanete na registračný formulár (URL register.php?do=register), Ale iba na nastavenie pošty (register.php?do=vMail).

V tejto chvíli nemám predstavu to je príčinou problému, ale môžeme jednoducho skontrolovať. Ak môžete, prosím zmeniť na chvíľu konfiguráciu, takže kliknutím na tlačidlo Vygenerovať registračný celý registračný formulár. Tiež prosím, povedzte mi, ako nastaviť vBulletin, že vaše správanie forum - budem testovať to na našich testov fóre.

tomee123
21-11-09, 23:07
Jeden kľúč - ako to vidím ja Po kliknutí na tlačidlo Registrácia nie je dostanete na registračný formulár (URL register.php?do=register), Ale iba na nastavenie pošty (register.php?do=vMail).

V tejto chvíli nemám predstavu to je príčinou problému, ale môžeme jednoducho skontrolovať. Ak môžete, prosím zmeniť na chvíľu konfiguráciu, takže kliknutím na tlačidlo Vygenerovať registračný celý registračný formulár. Tiež prosím, povedzte mi, ako nastaviť vBulletin, že vaše správanie forum - budem testovať to na našich testov fóre.

Prestal som tovar do = vmail
Kontrola pošty
Problém pretrváva
Teraz zobrazuje odkaz na register.php registračnom formulári? Do = registrovať

vBulletin
Mám licenciu skutočného

vBET
21-11-09, 23:16
OK. Som stále hľadajú. Jeden tip - možno tam je nejaký problém s presmerovaním (v prípade presmerovania 301 sa stane, potom sa stratila informácie o dohode o forum podmienky). Budem písať robot za pár minút, takže uvidíme sa niečo také stane. Buďte v pokoji - nájdeme riešenie, že:)

vBET
21-11-09, 23:30
OK - som poznať dôvod. To je to, čo som si myslel - máte presmerovanie, pretože vo forme URL zostane bez jazykových parametrov. To je dôvod, prečo presmerovanie deje. Zaujímalo by ma, prečo sa vo forme URL nezmenila (to by malo byť) - budem skúmať to hneď:)

vBET
21-11-09, 23:35
Používate nejaký mod, ktorý mení adresy URL v tvare? Hľadám mod v kóde, HTML kód a našom fóre HTML kód. By to malo fungovať. Takže pre lepšiu vyšetrenie budem potrebovať prístup na fórum. Prosím PM ma prístup k FTP (asi nebudem potrebovať správcu CP).

vBET
22-11-09, 02:04
Jedna dôležitá otázka - ste beží na vBET 3.x ...?

Vyzerá to, že budete mať voľný vBET 2.x, ktorý len robil preklady a nepodporuje viacerých jazykov spoločenstva. Ak chcete, aby používatelia písať správy v rôznych jazykoch a prihlásiť sa do fóra z iných krajín, potom sa budete musieť kúpiť vBET 3.x licencie. Ospravedlňujeme sa Nepýtal som sa, že na začiatku to bude bezpečné nám stánku veľa času;)

tomee123
22-11-09, 19:17
Dobre sa prijímajú platbu Western Union? Je to, aby som bol propagátorom produktu zón ((Stredný východ)) sa platí: D

tomee123
23-11-09, 14:58
Dobre sa prijímajú platbu Western Union? Je to, aby som bol propagátorom produktu zón ((Stredný východ)) sa platí: D
Nevidím žiadnu odpoveď! : O

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1