View Full Version: Lahendatud Probleemiks, kui külastajad register
Tere kõigile, kui külastajad proovida Liitu Forum näidata neile järgmine teade Olete valinud mitte nõustuma Forum, nii et sa ei saaks jätkata registris. Vajuta siia, et naasta kodus või vajutage "Tagasi" nuppu brauseris kui te nõustute foorumi reeglid nüüd. See probleem on kõikides keeltes Kas sellele probleemile lahendust? Tänan
Palun PM mulle link oma foorum.
Palun kasutage vBET konfiguratsiooni ja seatud, et sul on paremalt vasakule, et - see muudab seda vasakult paremale asjakohastes keeltes. Nüüd ei ole loetav paljudele inimestele.
Pange tähele, et alla Opera oma foorum ei ole loetav - kõik voolab.
Samuti ma ei leia linki register - mõned vihje, kus ma seda leida? :)
Noh ma muutnud suunda Forum õigus jätta link sellele register on syrionline.com/vb3/register.php? Language = en
Nagu ma näen, see juhtub ka ei tõlgitud lehekülje (ma ei ole kindel - ma ei saa aru ilma tõlketa, aga ma näen, et on olemas hoiatus asemel registreerimise vorm). Sellepärast ma mõtlesin, et see ei ole süüdi vBET. Palun kontrollige see oma algne leht kui sama asi juhtub saate ka välja lülitada vBET ja kontrollige uuesti. Kui ikka juhtub, siis sa pead otsima mujalt, sest see pole vBET süü.
Palun andke mulle teada ma paremale.
Minu tööd hästi ja ei ole mingit probleemi ühegi probleemi foorum ja registreerimine jooksul Foorum töötab hästi, kuid probleem on, et kui ma valida muud keelt kui algkeeles foorum, näiteks oli külaline Austraaliast keele valimiseks riikides registreeritud Forum näidata talle kirja, et ta ei nõustu eeskirjade kohta Forum Kas teil on idee?
Töötab hästi
http://www.syrionline.com/vb3/register.php
Ei tööta ja foorumi korraldamise ja järelevalve ning seaduste kinnitamisel näitab mulle viga ma ei poolda seadusi http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en
Minu tööd hästi ja ei ole mingit probleemi ühegi probleemi foorum ja registreerimine jooksul Foorum töötab hästi, kuid probleem on, et kui ma valida muud keelt kui algkeeles foorum, näiteks oli külaline Austraaliast keele valimiseks riikides registreeritud Forum näidata talle kirja, et ta ei nõustu eeskirjade kohta Forum Kas teil on idee?
Otsin pidepunkte kohe.
Üks vihje - nagu mina seda näen pärast klõpsates registreerimine nupp see ei too teile registreerimisvormi (url register.php?do=register), Kuid ainult seade mail (register.php?do=vMail).
Sel hetkel ma ei tea, see tekitab küsimus, kuid me lihtsalt seda kontrollida. Kui saate palun muutke korraks oma konfiguratsiooni nii, klõpsates registreerimine nupp genereerida kogu registreerimise vormi. Samuti palun ütle mulle, kuidas seadistada vBulletin on käitumise sinu forum - ma katsun seda meie katsed foorumites.
Üks vihje - nagu mina seda näen pärast klõpsates registreerimine nupp see ei too teile registreerimisvormi (url register.php?do=register), Kuid ainult seade mail (register.php?do=vMail).
Sel hetkel ma ei tea, see tekitab küsimus, kuid me lihtsalt seda kontrollida. Kui saate palun muutke korraks oma konfiguratsiooni nii, klõpsates registreerimine nupp genereerida kogu registreerimise vormi. Samuti palun ütle mulle, kuidas seadistada vBulletin on käitumise sinu forum - ma katsun seda meie katsed foorumites.
Ma peatusin Toote do = vMail
Check mail
Probleem püsib
Nüüd näitab linki registreerimisvormi register.php? Do = register
vBulletin
Olen litsentsi reaalne
OK. Ma olen ikka otsin. Üks vihje - äkki on mingi küsimus Ümbersuunamisi (kui 301 ümbersuunamine juhtub, siis on see kadunud teavet lepingu forum tingimused). Ma kirjutan robot paar minutit, et ma näed ei midagi sellist juhtub. Ole rahulik - leiame lahenduse, mis:)
OK - ma tean ka põhjust. On, mida ma arvasin - te olete ümbersuunamist, sest vorm URL jääb ilma keele parameetrit. Sellepärast ümbersuunamine juhtub. Ma imestan, miks URL kujul ei muudetud (tuleb) - I uurib seda kohe:)
Kas kasutate mõne mod mis muudab URL kujul? Ma otsin mod koodi oma html kood ja meie foorum html koodi. See peaks töötama. Nii et parem uurimise mul on vaja juurdepääsu oma foorum. Palun PM mulle ligipääs oma FTP (ilmselt ma ei pea Admin CP).
Üks oluline küsimus - kas töötab vBET 3.x? ...
Tundub, et teil on vaba vBET 2.x mis just tõlkeid ja ei toeta multi keele kogukonnaga. Kui soovite oma kasutajaid kirjutada sõnumeid erinevates keeltes ning logi sisse oma foorumi teistest riikidest, siis pead ostma vBET 3.x litsentsi. Kahjuks ma ei küsinud seda alguses oleks ohutu meile putka palju aega;)
Noh Kas olete nõus makse Western Union? Kas see on minu jaoks edendaja oma toodet tsooni ((Lähis-Ida)) makstakse: D
Noh Kas olete nõus makse Western Union? Kas see on minu jaoks edendaja oma toodet tsooni ((Lähis-Ida)) makstakse: D
Ma ei näe mingit vastust! : O
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):