PDA

View Full Version: Rešeno Problem, ko obiskovalci register

tomee123
21-11-09, 20:28
Pozdravljeni vsi obiskovalci, ko poskušajo Join Forum jim pokazati naslednje sporočilo Izbrali ste, da ne sprejema pogoje foruma, tako da vam ne bo mogel nadaljevati v registru. Kliknite tukaj za vrnitev na stran, ali pa pritisnite gumb »Nazaj« v vašem brskalniku, če se strinjate, da forum pravila zdaj. Ta problem je v vseh jezikih Ali obstaja rešitev za ta problem? Thanks

vBET
21-11-09, 20:42
Prosimo, PM me povezavo na svoj forum.

tomee123
21-11-09, 20:53
syrionline.com/vb3

vBET
21-11-09, 21:25
Prosimo, uporabite vBET konfiguracijo, in niz, ki ste desne proti levi, da - se bo spremenil, da od leve proti desni za ustrezne jezike. Zdaj pa ni berljivo za veliko ljudi.

Prosimo, upoštevajte, da se v skladu Opera vaš forum ni berljiv - vse teče.

Prav tako ne morem najti povezavo za register - nekateri namig, kjer bom našel? :)

tomee123
21-11-09, 21:30
No sem spremenil smer Forum desne proti levi za povezavo do tega registra je syrionline.com/vb3/register.php? Language = en

vBET
21-11-09, 21:51
Kot vidim, se to zgodi tudi, ker ni prevedeno stran (nisem prepričan - Ne, ne razumem brez prevoda, vendar vidim, da je opozorilo namesto prijavnico). Zato mislim, da to ni krivda vBET. Prosimo, preverite na izvirno stran, če isto stvar zgodi, jo lahko tudi onemogočite vBET in preverite še enkrat. Če se še vedno zgodi, potem boste morali pogledati nekje drugje, ker ni vBET napake.

Prosim, povej mi, imam prav.

tomee123
21-11-09, 22:05
Moje delo dobro in ni nobenega problema s katerim koli problem forum in registracija v okviru foruma deluje dobro, ampak problem je, da ko sem izberite jezik, ki ni izvirnem jeziku forum, na primer, je bil obiskovalec iz Avstralije, da izberete jezik države, registriranih Forum mu pokazal pismo, ki se ni strinjal o pravilih Forum ***** idejo?

tomee123
21-11-09, 22:09
Deluje tudi

http://www.syrionline.com/vb3/register.php

tomee123
21-11-09, 22:12
Ne deluje in po odobritvi zakonov Forum in spremljanja kaže napake nisem odobravam http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en zakoni

vBET
21-11-09, 22:41
Moje delo dobro in ni nobenega problema s katerim koli problem forum in registracija v okviru foruma deluje dobro, ampak problem je, da ko sem izberite jezik, ki ni izvirnem jeziku forum, na primer, je bil obiskovalec iz Avstralije, da izberete jezik države, registriranih Forum mu pokazal pismo, ki se ni strinjal o pravilih Forum ***** idejo?

Iščem sledi prav zdaj.

vBET
21-11-09, 22:47
Eden od pojma - kot vidim po kliku registraciji gumb vam ne prinese prijavnico (url register.php?do=register), Ampak samo za nastavitev pošte (register.php?do=vMail).

V tem trenutku nimam pojma, ali to povzroča težave, vendar smo lahko preprosto preverite. Če lahko prosim spremenite za trenutek konfiguracijo, tako da kliknete gumb registracija ustvarila celotno prijavnico. Prav tako prosim povej mi, kako nastaviti vBulletin da ima vedenje tvoje forum - I bo to preizkus na naše teste forumih.

tomee123
21-11-09, 23:07
Eden od pojma - kot vidim po kliku registraciji gumb vam ne prinese prijavnico (url register.php?do=register), Ampak samo za nastavitev pošte (register.php?do=vMail).

V tem trenutku nimam pojma, ali to povzroča težave, vendar smo lahko preprosto preverite. Če lahko prosim spremenite za trenutek konfiguracijo, tako da kliknete gumb registracija ustvarila celotno prijavnico. Prav tako prosim povej mi, kako nastaviti vBulletin da ima vedenje tvoje forum - I bo to preizkus na naše teste forumih.

Ustavil sem se izdelka ne = vMail
Preverite mail
Problem se nadaljuje
Zdaj kaže povezavo na register.php prijavnico? Ali = register

vBulletin
Imam licenco pravi

vBET
21-11-09, 23:16
OK. Jaz sem še vedno iščejo. En namig - morda obstaja problem z preusmeritve (če je 301 preusmeritev se zgodi, potem bo izgubila informacije o dogovoru za forum pogoji). Bom napisati robot v nekaj minutah, tako bom videl kaj takega ne zgodi. Bodite mirni - bomo našli rešitev za to:)

vBET
21-11-09, 23:30
OK - I Know razlog. To je tisto, kar sem mislil - imaš preusmeritev, ker je v obliki URL ostane brez parameter jezika. Zato preusmeritev zgodi. Sprašujem se, zakaj je URL v obliki ne spreminja (je treba) - bom to raziskati prav zdaj:)

vBET
21-11-09, 23:35
Ali uporabljate nekaj mod, ki spremembe URL-jev v obliki? Iščem v kodo mod, vaš html kodo in našega foruma html kodo. To bi moral delovati. Torej, za boljšo preiskavo bom potrebujejo dostop do vašega foruma. Prosimo, PM me dostop do vašega FTP (verjetno mi ne bo treba Admin CP).

vBET
22-11-09, 02:04
Eno pomembno vprašanje - ste deluje na vBET 3.x ...?

Videti je, da imajo prost vBET 2.x, ki pravkar so prevodi in ne podpira več jezikovnih skupnosti. Če želite, da uporabniki pišejo sporočila v različnih jezikih in se prijavite na vaš forum iz drugih držav, potem morate kupiti vBET 3.x licenco. Oprosti nisem od nje zahteva, na začetku, da bi varno nas stojnica veliko časa;)

tomee123
22-11-09, 19:17
No Ali se strinjate plačilo Western Union? Ali mi, da je promotor vaš izdelek območja so ((Bližnji vzhod)) plača: D

tomee123
23-11-09, 14:58
No Ali se strinjate plačilo Western Union? Ali mi, da je promotor vaš izdelek območja so ((Bližnji vzhod)) plača: D
Ne vidim nobenega odgovora! : O

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1