PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Πρόβλημα όταν οι επισκέπτες μητρώο

tomee123
21-11-09, 20:28
Γεια σας όλους τους επισκέπτες, όταν προσπαθούν να Γίνετε μέλος Φόρουμ να τους δείξουμε το ακόλουθο μήνυμα Έχετε επιλέξει να μη δεχθεί τους όρους του φόρουμ, έτσι δεν θα είναι σε θέση να συνεχίσει στο μητρώο. Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στο σπίτι, ή πατήστε το κουμπί 'Πίσω' στο πρόγραμμα περιήγησής σας αν συμφωνείτε στους κανόνες φόρουμ τώρα. Αυτό το πρόβλημα είναι σε όλες τις γλώσσες υπάρχει μια λύση στο πρόβλημα αυτό; Ευχαριστίες

vBET
21-11-09, 20:42
Παρακαλώ μου PM σύνδεση με το φόρουμ σας.

tomee123
21-11-09, 20:53
syrionline.com/vb3

vBET
21-11-09, 21:25
Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε vBET διαμόρφωση και σετ που έχετε δεξιά προς τα αριστερά - θα την αλλαγή προς τα αριστερά προς τα δεξιά για την κατάλληλη γλώσσα. Τώρα δεν είναι αναγνώσιμη για πολλούς ανθρώπους.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, σύμφωνα με Opera φόρουμ σας δεν είναι αναγνώσιμο - τα πάντα ρέει.

Επίσης δεν μπορώ να βρω link για εγγραφή - κάποια υπόδειξη, όπου θα το βρείτε; :)

tomee123
21-11-09, 21:30
Λοιπόν Έχω αλλάξει την κατεύθυνση του Φόρουμ δεξιά προς τα αριστερά για ένα σύνδεσμο προς αυτό το μητρώο είναι syrionline.com/vb3/register.php; Language = en

vBET
21-11-09, 21:51
Όπως μπορεί να δει αυτό συμβαίνει, επίσης, για να μην μεταφραστεί σελίδα (δεν είμαι σίγουρος - I don δεν το καταλαβαίνω, χωρίς μετάφραση, αλλά βλέπω ότι υπάρχει προειδοποίηση αντί φόρμα εγγραφής). Γι 'αυτό σκέφτομαι ότι δεν είναι σφάλμα του vBET. Παρακαλούμε ελέγξτε την αρχική σελίδα σας εάν ίδιο πράγμα να συμβεί μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε vBET και ελέγξτε και πάλι. Σε περίπτωση που εξακολουθούν να συμβαίνουν, τότε πρέπει να κοιτάξουμε κάπου αλλού, διότι δεν είναι vBET σφάλμα.

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω εγώ το δικαίωμα.

tomee123
21-11-09, 22:05
Εργασίας μου καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε πρόβλημα του φόρουμ και την καταχώριση στο πλαίσιο του φόρουμ λειτουργεί καλά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγω μια γλώσσα διαφορετική από τη γλώσσα του πρωτοτύπου του φόρουμ, για παράδειγμα, ήταν ένας επισκέπτης από την Αυστραλία για να επιλέξετε τη γλώσσα των εγγεγραμμένων χώρας Φόρουμ του δείξει μια επιστολή ότι δεν συμφωνούν σχετικά με τους κανόνες Φόρουμ Έχετε κάποια ιδέα;

tomee123
21-11-09, 22:09
Δουλεύει καλά

http://www.syrionline.com/vb3/register.php

tomee123
21-11-09, 22:12
Δεν λειτουργεί, και μετά από έγκριση των νόμων του φόρουμ και συνέχεια μου δείχνει ένα σφάλμα που δεν εγκρίνω νόμους http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en

vBET
21-11-09, 22:41
Εργασίας μου καλά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε πρόβλημα του φόρουμ και την καταχώριση στο πλαίσιο του φόρουμ λειτουργεί καλά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγω μια γλώσσα διαφορετική από τη γλώσσα του πρωτοτύπου του φόρουμ, για παράδειγμα, ήταν ένας επισκέπτης από την Αυστραλία για να επιλέξετε τη γλώσσα των εγγεγραμμένων χώρας Φόρουμ του δείξει μια επιστολή ότι δεν συμφωνούν σχετικά με τους κανόνες Φόρουμ Έχετε κάποια ιδέα;

Ψάχνω για ενδείξεις αυτή τη στιγμή.

vBET
21-11-09, 22:47
Μια ιδέα - όπως βλέπω μετά κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής, δεν θα φέρει στην φόρμα εγγραφής (url register.php?do=register), Αλλά μόνο στον καθορισμό ταχυδρομείο (register.php?do=vMail).

Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα το κάνει αυτό προκαλεί το ζήτημα, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε απλά. Αν μπορείτε να αλλάξετε παρακαλώ για μια στιγμή τις ρυθμίσεις σας, έτσι κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής παράγουν ολόκληρο το έντυπο εγγραφής. Επίσης, παρακαλώ να μου πείτε πώς θα ρυθμίσετε vBulletin να έχουν συμπεριφορά σου φόρουμ - θα το τεστ στα φόρουμ των δοκιμών μας.

tomee123
21-11-09, 23:07
Μια ιδέα - όπως βλέπω μετά κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής, δεν θα φέρει στην φόρμα εγγραφής (url register.php?do=register), Αλλά μόνο στον καθορισμό ταχυδρομείο (register.php?do=vMail).

Αυτή τη στιγμή δεν έχω ιδέα το κάνει αυτό προκαλεί το ζήτημα, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε απλά. Αν μπορείτε να αλλάξετε παρακαλώ για μια στιγμή τις ρυθμίσεις σας, έτσι κάνοντας κλικ στο κουμπί εγγραφής παράγουν ολόκληρο το έντυπο εγγραφής. Επίσης, παρακαλώ να μου πείτε πώς θα ρυθμίσετε vBulletin να έχουν συμπεριφορά σου φόρουμ - θα το τεστ στα φόρουμ των δοκιμών μας.

Σταμάτησα να κάνω Προϊόν = vMail
Ελέγξτε ταχυδρομείου
Το πρόβλημα εξακολουθεί
Τώρα, δείχνει μια σύνδεση με το register.php φόρμα εγγραφής; Do = μητρώο

vBulletin
Έχω μια πραγματική άδεια

vBET
21-11-09, 23:16
OK. Είμαι ακόμη ψάχνει. Ένας υπαινιγμός - ίσως υπάρχει κάποιο ζήτημα με ανακατευθύνσεις (αν 301 ανακατεύθυνση συμβεί τότε θα χαθούν πληροφορίες σχετικά με την συμφωνία για τις συνθήκες forum). Θα γράψω ένα ρομπότ σε λίγα λεπτά, έτσι θα δω δεν συμβεί κάτι τέτοιο. Να είστε ήρεμοι - θα βρούμε λύση γι 'αυτό:)

vBET
21-11-09, 23:30
OK - ξέρω το λόγο. Είναι αυτό που σκέφτηκα - έχετε ανακατεύθυνσης, γιατί σε μορφή URL διαμένει χωρίς παράμετρος γλώσσα. Αυτός είναι ο λόγος ανακατεύθυνση συμβαίνει. Αναρωτιέμαι γιατί URL σε μορφή δεν άλλαξε (πρέπει να) - θα το ερευνήσει αυτή τη στιγμή:)

vBET
21-11-09, 23:35
Χρησιμοποιείτε κάποιο mod που αλλάζει τις διευθύνσεις URL σε μορφή; Ψάχνω στον κώδικα mod, κώδικα HTML και το φόρουμ μας κώδικα html. Θα πρέπει να λειτουργεί. Έτσι, για την καλύτερη έρευνα θα πρέπει να έχουν πρόσβαση στο φόρουμ σας. Παρακαλώ μου PM πρόσβαση στο FTP σας (κατά πάσα πιθανότητα δεν θα χρειαστώ Διαχειριστή CP).

vBET
22-11-09, 02:04
Ένα σημαντικό ερώτημα - τρέχετε σε vBET 3.x ...;

Φαίνεται ότι έχετε ελεύθερη 2.x vBET που έκανε μόλις μεταφράσεις και δεν υποστηρίζει multi γλωσσική κοινότητα. Αν θέλετε οι χρήστες σας να γράφετε μηνύματα σε διαφορετικές γλώσσες και να υπογράψει μέχρι το φόρουμ σας από άλλες χώρες, τότε πρέπει να αγοράσετε vBET 3.x άδεια. Συγγνώμη που δεν το ζητήσει στην αρχή θα ήταν ασφαλές να μας πολλές περίπτερο του χρόνου?)

tomee123
22-11-09, 19:17
Καλά Δέχεστε πληρωμή με Western Union; Είναι μου να είναι ένας υποστηρικτής των ζωνών του προϊόντος σας ((Μέση Ανατολή)) πληρώνονται: D

tomee123
23-11-09, 14:58
Καλά Δέχεστε πληρωμή με Western Union; Είναι μου να είναι ένας υποστηρικτής των ζωνών του προϊόντος σας ((Μέση Ανατολή)) πληρώνονται: D
Δεν βλέπω καμία απάντηση! : O

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1