View Full Version: Решени Проблем при регистрация на посетителите
Здравейте всички посетители, когато се опитват да се включите във Форума им покаже следното съобщение Избрали сте да не приемате условията на форума, така че няма да бъде в състояние да продължи в системния регистър. Щракнете тук, за да се върнете у дома, или натиснете бутона "Назад" на вашия браузър, ако сте съгласни с правилата форум сега. Този проблем е на всички езици Има ли решение на този проблем? Благодаря
Моля, PM, ме сочат към вашия форум.
Моля, използвайте vBET конфигурация и набора, който има дясно на ляво - ще го променя на ляво надясно за съответните езици. Сега това не се чете за много хора.
Моля, обърнете внимание, че при Opera вашия форум не се чете - всичко тече.
Също така не мога да намеря линк за регистрация - някакъв намек, където ще го намерите? :)
Ами аз променя посоката на форума дясно на ляво за връзка към този регистър е syrionline.com/vb3/register.php? Език = EN
Както виждам, това се случва и за не преведена страница (не съм сигурен - аз не не го разбират без превод, но виждам, че има предупреждение, а не на регистрационната форма). Ето защо си мисля, че това не е вина на vBET. Моля, провери го на оригиналната страница, ако същото нещо се случи, можете да изключите vBET и проверете отново. Ако все пак се случи след това, вие трябва да изглежда някъде другаде, защото не е vBET вина.
Моля да ме уведомите Прав ли съм.
Моите работи добре и няма проблем с някакъв проблем на форума и регистрация в рамките на Форума работи добре, но проблемът е, че когато изберете език, различен от оригиналния език на форума, например, е един посетител от Австралия, за да изберете езика на страната, регистрирани Форум му покажа едно писмо, че не се споразумеят за правилата Форум Имате ли идея?
Работи добре
http://www.syrionline.com/vb3/register.php
Не работи и при одобрение на законите на форума и последващи ми показва грешка, аз не одобрявам закони http://www.syrionline.com/vb3/register.php?language=en
Моите работи добре и няма проблем с някакъв проблем на форума и регистрация в рамките на Форума работи добре, но проблемът е, че когато изберете език, различен от оригиналния език на форума, например, е един посетител от Австралия, за да изберете езика на страната, регистрирани Форум му покажа едно писмо, че не се споразумеят за правилата Форум Имате ли идея?
Търся улики точно сега.
Една улика, тъй като виждам, след кликване на бутона за регистрация, не ви отведе към формуляра за регистрация (URL register.php?do=register), Но само за определяне на поща (register.php?do=vMail).
В този момент аз нямам идея прави това причинява проблема, но ние можем просто да го проверите. Ако можете да моля промяна за момента вашата конфигурация, така щракнете върху бутона регистрация генерира целия формуляр за регистрация. Също така моля да ми кажете как да конфигурирате Еврофутбол да има поведение на ваш форум - Аз ще го тест на нашите тестове форуми.
Една улика, тъй като виждам, след кликване на бутона за регистрация, не ви отведе към формуляра за регистрация (URL register.php?do=register), Но само за определяне на поща (register.php?do=vMail).
В този момент аз нямам идея прави това причинява проблема, но ние можем просто да го проверите. Ако можете да моля промяна за момента вашата конфигурация, така щракнете върху бутона регистрация генерира целия формуляр за регистрация. Също така моля да ми кажете как да конфигурирате Еврофутбол да има поведение на ваш форум - Аз ще го тест на нашите тестове форуми.
Спрях продукта правя = vMail
Проверка на пощата
Проблемът продължава
Сега показва връзка на регистрационната форма register.php? Да = регистрирате
Еврофутбол
Имам лиценз истински
OK. Аз съм все още търсят. Един намек - може би има някакъв проблем с пренасочване (ако 301 пренасочване се случва тогава той ще загуби информация за споразумение за условията на форума). Аз ще напиша робот за няколко минути, така че ще видим прави нещо подобно, което се случва. Бъдете спокойни - ние ще намерим решение за това:)
ОК - Знам, че причина. Това е, което си мислех - има пренасочване, защото по форма URL остава без език параметър. Ето защо се случва пренасочване. Чудя се защо URL форма не е променено (трябва да) - аз ще го разследва в момента:)
Използвате ли някои мод, който променя URL-и във формата? Търся в мод код, HTML код и HTML код нашия форум. Той трябва да работи. Така че за по-добро разследване, аз ще се нуждаят от достъп до вашия форум. Моля, PM мен достъп до вашия FTP (вероятно няма да се нуждаят от Admin CP).
Един важен въпрос - вие сте на vBET 3.x ...?
Изглежда, че сте свободен vBET 2.x, които просто правят преводи и не поддържа много от езиците на Общността. Ако искате вашите потребителите да пишат съобщения на различни езици и да се запишете на вашия форум от други страни, тогава ще трябва да купуват vBET 3.x лиценз. Съжалявам, че не го поиска в началото, че ще безопасен ни щанд много време;)
Добре ли приемат плащания чрез Western Union? Може ли да бъда организатор на вашия продукт зони ((Близкия Изток)) се заплаща: D
Добре ли приемат плащания чрез Western Union? Може ли да бъда организатор на вашия продукт зони ((Близкия Изток)) се заплаща: D
Аз не виждам никакъв отговор! : O
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):