СДА

Виев Фулл Версион: Решити Грешка у вбет_гетРедирецтионЛангуаге ()

Hangman
04-10-10, 20:14
Здраво, имам хиљаде таквих грешака у еррор.лог:

Call to undefined function vbet_getRedirectionLanguage() in /includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 952

Линија 952 или 947 линија, у зависности од тога који метод се користи за преусмеравање. Форум и преводи очигледно раде. Како се то може поправити? Хвала и Поздрав Хангман

kamilkurczak
05-10-10, 11:44
Молимо Вас да покушате брзо поправити:
1. Уређивање датотека садржи / вбентерприсетранслатор_фунцтионс_хоокс.пхп
2. Пронађи:

function vbet_global_bootstrap_init_start2() {
3. Додај ИСПОД:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');

Молимо Вас да одговорите ми после ове измене.

Hangman
06-10-10, 10:48
Здраво, поправити изгледа да ради. Хвала. Сада остаје један последњи спорадична поруку о грешци:

PHP Fatal error: Class 'vB_Template_Runtime' not found in /includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 352

Поздрав, Хангман

kamilkurczak
06-10-10, 11:38
можете да налепите УРЛ сајт са овом поруком?
Хвала

Hangman
06-10-10, 22:14
Да, могу. : Д Локација је мобилни Питања (хттп://ввв.мобилфунк-фак.инфо) пре поправити из другог пост у мом мишљењу, нема заставе су приказана када је пост и на језику различитом од подразумеваног језика Форума био. То би објаснило поруку о грешци, али сада све пролази. Порука о грешци
Class 'vB_Template_Runtime' not found ипак долази спорадично. Поздрав, Хангман

kamilkurczak
07-10-10, 09:45
Ова класа: вБ_Темплате_Рунтиме се аутоматски користи када ББ ББ генерише ваш сајт.
Када сте ово питање - вашу страницу је вероватно генерише мод (не ВБ) и ова класа вБ_Темплате_Рунтиме (фајл са ове класе) није у употреби.

Дакле, требало би да пронађете сукоба. Да бисте то урадили:
Прво: покушавају да репродукују ово питање на вашем сајту (наћи нит, сајт, форум, итд када поруку питање је показао)
Друго: пробајте да бисте онемогућили све модова (један по један), без вБЕТ и покушајте да приметите, када проблем нестаје.

Молимо Вас, ако можете да пронађете ово мод - напишите овде о томе.

kamilkurczak
14-10-10, 10:39
без одговора. Мислим - решен. Ако не, напишите овде и ја ћу поново отворити ову тему.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1