View Full Version: Rešeno Napaka v vbet_getRedirectionLanguage ()
Halo vsi, imam na tisoče take napake v je error.log:
Call to undefined function vbet_getRedirectionLanguage() in /includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 952
Vrstici 952 ali 947, glede katerih se uporablja metoda preusmeritev.Forum in prevodi delo očitno. Kako lahko to popravimo?Hvala & GrüßeHangman
kamilkurczak
05-10-10, 11:44
Poskusite to hitro popraviti:
1. Uredite datoteko includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Najdi:
function vbet_global_bootstrap_init_start2() {
3. Dodaj SPODAJ:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');
Prosim, odgovori mi, po tem edit.
Hi, pritrditi zdi, da dela. Zadnje sporočilo sporadična napaka še vedno v veliko Dank.Nun:
PHP Fatal error: Class 'vB_Template_Runtime' not found in /includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 352
Lep pozdrav, Rabelj
kamilkurczak
06-10-10, 11:38
lahko prilepite tukaj url na spletno stran s tem sporočilom?
Thanks
Ja, sem lahko. : URL Udajalec je mobile-FAQ (http://www.mobilfunk-faq.info) pred pritrditi od drugi post brez zastavice so prikazane moje mnenje, če je bilo v post in jezik ni bil standardni jezik Forum. To bi pojasniti, zmota vest, ampak vse gre dobro. Sporočilo o napaki
Class 'vB_Template_Runtime' not found je pa še vedno občasno.Lep pozdrav, Rabelj
kamilkurczak
07-10-10, 09:45
Ta razred: vB_Template_Runtime se samodejno uporabi, ko vB vB ustvarjajo vaše spletne strani.
Ko imate to vprašanje - je vaša stran verjetno, ki jih mod (ni vB) in tem razredu vB_Template_Runtime (datoteka s tem razredu), ni v uporabi.
Torej, bi morali najti konflikta. Če želite to narediti:
Prvič: poskusite reproducirati tega vprašanja na vaši strani (najdete nit, spletne strani, forum ipd, ko je pokazal sporočilo izdaje)
drugič: poskusite onemogočiti vse mods (enega po enega), ne da bi vBET in poskusite opaziti, ko izgine vprašanje.
Prosim, če boste našli ta mod - pisati tukaj o tem.
kamilkurczak
14-10-10, 10:39
brez odgovora. Mislim, da - rešena. Če ne, napišite tukaj in bom odpreti to temo še enkrat.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):