PDA

View Full Version: Rezolvate Eroare la vbet_getRedirectionLanguage ()

Hangman
04-10-10, 20:14
Bună tuturor, am mii de astfel de eroare în error.log:

Call to undefined function vbet_getRedirectionLanguage() in /includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 952

Linie 952 sau linie 947, în funcţie de care este folosită metoda de redirecţionare.Forum şi traducerile de lucru evident. Cum pot rezolva această?Multumesc & GrüßeHangman

kamilkurczak
05-10-10, 11:44
Vă rugăm să încercaţi această soluţie rapidă:
1. Editare fişier include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Căutare:

function vbet_global_bootstrap_init_start2() {
3. Adauga MAI JOS:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');

Vă rugăm să răspundeţi-mi după această editare.

Hangman
06-10-10, 10:48
Salut, fix seems la spre work. Un mesaj de eroare sporadică ultima rămâne în multe Dank.Nun:

PHP Fatal error: Class 'vB_Template_Runtime' not found in /includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 352

Salutări, călău

kamilkurczak
06-10-10, 11:38
poti lipi aici o adresă URL la site-ul cu acest mesaj?
Mulţumiri

Hangman
06-10-10, 22:14
Da, poate. : TThe URL este mobil-FAQ (http://www.mobilfunk-faq.info) înainte de fix de la post a doua steaguri nu au fost afişate opinia mea, dacă a fost într-un post şi limba nu era limba standard de pe Forum. Asta ar explica de mesajul de eroare, dar tot merge bine. Mesaj de eroare
Class 'vB_Template_Runtime' not found este totuşi încă sporadice.Salutări, călău

kamilkurczak
07-10-10, 09:45
Aceasta clasa: vB_Template_Runtime este utilizarea în mod automat de către vB atunci când vB genera site-ul tău.
Când aveţi această problemă - pagina ta este, probabil, generată de mod (nu vb) şi această vB_Template_Runtime Class (fişier cu această clasă) nu este în uz.

Deci, ar trebui să găsiţi un conflict. Pentru a face acest lucru:
în primul rând: încercaţi să ajungeţi din această problemă pe site-ul dvs. (a găsi un fir, site-ul, etc pe forum pentru atunci când mesajul de problema este arătat)
în al doilea rând: încercaţi să dezactivaţi toate mod-uri (unul câte unul), fără a vBET şi să încerce să observaţi, Atunci când problema dispare.

Vă rugăm, dacă puteţi găsi acest mod - a scrie aici despre ea.

kamilkurczak
14-10-10, 10:39
nici un răspuns. Cred că - rezolvat. Dacă nu, vă rugăm să scrieţi aici şi voi deschide acest thread din nou.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 enjoy automatic translations