КПК

Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Памылка ў vbet_getRedirectionLanguage ()

Hangman
04-10-10, 20:14
Прывітанне ўсім,

у мяне есць тысячы такіх памылак у error.log:

Call to undefined function vbet_getRedirectionLanguage() in /includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 952

Line 952 або line 947, у залежнасці ад таго, які метад перанакіравання можна выкарыстоўваць.

Форум Пераклад і працаваць відавочна. Як гэта выправіць?

Дзякуй І Прывітанне

Кат

kamilkurczak
05-10-10, 11:44
Калі ласка, паспрабуйце гэта хутка выправіць:
1. Рэдагаваць файл уключае / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Пошук па сайце:

function vbet_global_bootstrap_init_start2() {
3. Дадаць ніжэй:

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_lang.php');

Калі ласка, адкажыце мне пасля гэтага рэдагаваць.

Hangman
06-10-10, 10:48
Прывітанне,

выпраўленне, здаецца, працуе. Дзякуй.

Цяпер застаецца яшчэ адно, апошняе спарадычныя паведамленне пра памылку:

PHP Fatal error: Class 'vB_Template_Runtime' not found in /includes/vbenterprisetranslator_functions.php on line 352

З павагай,
Кат

kamilkurczak
06-10-10, 11:38
Вы можаце ўстаўляць тут URL на сайт з гэтым паведамленнем?
Дзякуй

Hangman
06-10-10, 22:14
Так, я магу. :D

URL-адрас з'яўляецца мабільнай сувязі-пытанні і адказы (http://www.mobilfunk-faq.info)

Перад тым як выправіць другой артыкуле-мойму, сцягі не адлюстроўваюцца, калі ў пост знаходзіўся і мову не па змаўчанні форуму. Што б паведамленне пра памылку растлумачыць, але цяпер усе. Паведамленне пра памылку
Class 'vB_Template_Runtime' not found выходзіць, усе-ткі, час ад часу.

З павагай,
Кат

kamilkurczak
07-10-10, 09:45
Гэты клас: vB_Template_Runtime аўтаматычна выкарыстання VB, калі Б. генерацыі вашага сайта.
Калі ў вас ёсць гэтая праблема - ваша старонка, верагодна, спароджаныя мод (не VB) і гэты клас vB_Template_Runtime (файл з пашырэннем гэтага класа) не выкарыстоўваецца.

Такім чынам, вы павінны знайсці канфлікту. Для гэтага:
Па-першае: паспрабуйце прайграць гэтую праблему на вашым сайце (знайсці нітку, сайт, форум і г.д., калі пасланне пытанне паказаў)
па-другое: паспрабуйце, каб адключыць усе моды (па адным) без vBET і імкнуцца заўважаць, калі праблема не знікне.

Калі ласка, калі Вы можаце знайсці гэты мод - пішу тут пра гэта.

kamilkurczak
14-10-10, 10:39
няма адказу. Я думаю, - вырашана. Калі няма, калі ласка, напішыце тут і я адкрыю гэтай тэме зноў.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1